Μακαρι να γινει οπως το λες λακρυμοσα, Εγω προτου μπλεξει μαζι του προσπαθησα κ ειπα κ σ ολες τις φιλες μου μην τολμησουνε να κανουνε κατι μαζι του επειδη δεν ειναι καλος με τις γυναικες αλλα αυτη δεν με ακουσε, δυστυχως δεν μπορεσα να της πω κ για το οτι με κακοποιησε ερωτικα για ολους τους λογους που ειπα ομως το αγορι μου ολοι κ η φιλη μου θα μαθουν καποτε,κ φοβαμαι μηπως δεν με καταλαβει που της απεκρυψα κατι τοσο τρομερο, Ειναι τρομερο αλλα ειναι πιθανον οταν νευριασει αυτος να την δειρει επειδη μια φορα νευριασε κ κτυπησε κ την μητερα του εκτος απο ολα τα αρρωστημενα πραγματα με τις πορνοταινιες κ ο,τι μιλαει κ σ αλλες κ ολα γενικα που κανει,Εγω την αγαπαω παρα πολυ αυτην την κοπελα παροτι δεν με πιστεψε οτι ο πεθερος της μας εκλεψε τα λεφτα κ απομακρυνθηκε απο εμενα κ το ιδανικο ειναι να δει απο μονη της που εμπλεξε να προστατεψει τον εαυτο της κ το παιδι της απο αυτον τον τρελο που αποκλειεται να ειναι καλος πατερας κ επειτα να μπορεσω να μιλησω σ ολους,Οταν εμαθα οτι εκανε κορη τρομαξα επειδη ειναι τοσο λυσαλεος που δεν θα μου φανει περιεργο να επιτεθει κ στο ιδιο του το παιδι,εσυ το θεωρεις λογικο σεναριο η παρατραβηγμενο?Ο θεος να βοηθαει την φιλη μου κ την μικρη της!