Results 46 to 56 of 56
Thread: Εγω ποναω παροτι τωρα ολα καλα!
-
01-04-2013, 22:10 #46
Μακαρι να γινει οπως το λες λακρυμοσα, Εγω προτου μπλεξει μαζι του προσπαθησα κ ειπα κ σ ολες τις φιλες μου μην τολμησουνε να κανουνε κατι μαζι του επειδη δεν ειναι καλος με τις γυναικες αλλα αυτη δεν με ακουσε, δυστυχως δεν μπορεσα να της πω κ για το οτι με κακοποιησε ερωτικα για ολους τους λογους που ειπα ομως το αγορι μου ολοι κ η φιλη μου θα μαθουν καποτε,κ φοβαμαι μηπως δεν με καταλαβει που της απεκρυψα κατι τοσο τρομερο, Ειναι τρομερο αλλα ειναι πιθανον οταν νευριασει αυτος να την δειρει επειδη μια φορα νευριασε κ κτυπησε κ την μητερα του εκτος απο ολα τα αρρωστημενα πραγματα με τις πορνοταινιες κ ο,τι μιλαει κ σ αλλες κ ολα γενικα που κανει,Εγω την αγαπαω παρα πολυ αυτην την κοπελα παροτι δεν με πιστεψε οτι ο πεθερος της μας εκλεψε τα λεφτα κ απομακρυνθηκε απο εμενα κ το ιδανικο ειναι να δει απο μονη της που εμπλεξε να προστατεψει τον εαυτο της κ το παιδι της απο αυτον τον τρελο που αποκλειεται να ειναι καλος πατερας κ επειτα να μπορεσω να μιλησω σ ολους,Οταν εμαθα οτι εκανε κορη τρομαξα επειδη ειναι τοσο λυσαλεος που δεν θα μου φανει περιεργο να επιτεθει κ στο ιδιο του το παιδι,εσυ το θεωρεις λογικο σεναριο η παρατραβηγμενο?Ο θεος να βοηθαει την φιλη μου κ την μικρη της!
- 01-04-2013, 22:58 #47
Καθολου παρατραβηγμενο δν μου φαινεται, με το χαρακτηρα και την προιστορια που εχει, οχι απιθανο, αλλα δυστυχως μπορει να συμβει κι αυτο..
πιστευω οτι πρεπει να προιδεασεις με καποιον τροπο τη φιλη σου, ακομα και αν δεν της αναφερεις το δικο σου περιστατικο, να την δωσεις μια ιδεα οτι ο τυπος ειναι πορνοδιαστροφικος, ξενοκοιταει κ ξενοπηδαει, ειναι βιαιος με τις γυναικες, και ειδικα οταν αποκτησουν και την κορη τους φοβαμαι μην συμβει τπτ δυσαρεστο καποια στιγμη.. ευχομαι μονο να μν ειναι αργα οταν συνειδητοποιησει η φιλη σου με τι ανθρωπο εχει να κανει..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
01-04-2013, 23:25 #48
Παναγια μου το καημενο το κοριτσακι! κ ειναι λιγων μηνων μονο ηδη γεννηθηκε κ ανα πασα στιγμη μπορει να ικανοποιησει τα τρελα ενστικτα του αυτος, Δυστυχως η φιλη μου δεν δεχεται ουτε να της μιλησω εχει απομακρυνθει αρκετα, Πιστευω οτι καποτε η φιλη μου θα κλαψει πικρα που τον παντρευτηκε κ μακαρι να το καταλαβει με διαφορετικο τροπο κ να μην τολμησει να πλησιασει το παιδι τους αυτος ο τρελος, Ειναι προτιμωτερο να δει καποιες αλλες του αντιδρασεις κ να το καταλαβει η οταν μιλησω εγω σ ολους,Ειναι μεγαλος πονος που ειναι μακρυα μου κ θα πονεσει τρομερα οταν ολα αυτα καταλαβει
02-04-2013, 19:57 #49
Πιστευω πως πρεπει να την ενημερωσεις και να την προιδεασεις σχετικα.. ο τυπος ειναι αρρωστος και δεν θα διστασει να κανει τα ιδια ακομα και στο παιδι του.. δεν ξερω τι αλλο να πω και πως μπορω να βοηθησω.. απο τετοιους τυπους παντως μακρια..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
02-04-2013, 22:03 #50
Καλα το λες μονο που δεν μου επιτρεπει να την προσεγγισω μενουμε κ σε διαφορετικο μερος η καθε μια, αυτος της εκανε προφανως πλυση εγκεφαλου οτι αδικησαμε τον πατερα του που οικογενειακα τον ειπαμε κλεφτη,μονο απο κοινους γνωστους μαθαινω νεα της αραια κ που της εστειλα μηνυμα οταν γεννησε το κοριτσακι κ μονο τοτε μου απαντησε αλλα γενικα της στελνω κ δεν μου απανταει ποτε,Ειναι κ αυτη θυμα της καταστασης κ μαλιστα το μεγαλυτερο θυμα επειδη τον παντρευτηκε κ εκαναν κορη,Ειναι πολυ εργατικος ανθρωπος η φιλη μου κ αυτος την πηρε να τον τρεφει οταν τον απολυουνε απο την εκαστοτε δουλεια του εννοειται δεν την αγαπαει κ ειναι κ τρελος,Μου λειπει τρελα η κοπελα προσπαθω αλλα δεν μου επιτρεπει να την προσεγγισω
22-08-2013, 16:13 #51
Φιλε αλεξ... παντα θα τιναζετε οταν θα νιωθει "αποτομο" ενα αγγιγμα σου... δν υπαρχουν λογια να περιγραψω τν αισθηση. κρατα τη σφιχτα στν αγκαλια σου να ρουφηξει τν αγαπη σου! με επιασαν τα κλαματα....
ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
11-01-2014, 21:20 #52
Πρεπει να μιλησεις στο αγορι σου πριν παντρευτητε ο,τι συνεπεια και να εχει αυτο. Νομιζω πως ωφειλει να ξερει! Αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει και δεν αναλαμβανω ουδεμια ευθυνη!
ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΟΥ.
12-01-2014, 01:11 #53
Καλα ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αποψη σου ομως ο πνευματικος εκκλησια μου προτεινει να το πω μετα τον γαμο κ παιδια για να τον συγκρατησω μην παει να τον βλαψει τον θειο μου κ βρει τον μπελα του,Παντως τα πραγματα πανε καλυτερα τωρα επειδη η φιλη μου μου μιλαει το ειπα κ σε νεοτερη μου δημοσιευση απλα φοβαμαι μην την πληγωσω επειδη η ιδια θεωρει οτι ο αντρας της κ ο πεθερος της ειναι καλοι ανθρωποι κ εμεις τους αδικησαμε,εννοειται δεν γνωριζει για την κακοποιηση,πηγαινω με πολυ αργα βηματα να την πλησιασω κ οταν αντιληφθει με ποιος εμπλεξε τοτε θα μαθει
12-01-2014, 01:21 #54
αν κ δε γνωριζω αν εχω δικιο η οχι σε αυτο μηπως με τη φιλη σου θα συνεβενε μια ιστορια που θα εμιαζε με αυτη? http://www.e-psychology.gr/forum/sho...9C%CE%9F%CE%A5
12-01-2014, 01:24 #55
αν κ μονο υποθεσεις μπορω να κανω αν συμβαινει πραγματι αυτο που υποψιαζομαι κ μενει μαζι του ενω αυτος τη κακομεταχιριζετε τοτε κ αυτη εχει καπιο εντονο προβλημα το οτι δε μιλαει με τιποτα παντος το βρισκω πολυ υποπτο
12-01-2014, 02:15 #56
Καλα κ εγω φοβαμαι για αυτην απλα δεν μου λεει αρκετα για να καταλαβω πως ειναι κ ειναι κ το παιδι της κ φοβαμαι για αυτην