σ αυτην 8======D ..... 1-0
Printable View
Λοιπον....update!!!
Ο τυπος που μνημονευσα στο ποστ νωριτερα εδωσε σημαδια ζωης σημερα...τα οποια ηταν ξεκαθαρο καλεσμα για κρεβατι. Το οποιο και απερριψα.
εγω θα ελεγα οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εξεληξη της ζωης μου επισκευτικα ενα σωρο μερη γνωρισα ανθρωπους εζησα σχεδον τα παντα οτι χρειαζομουν και ηθελα και φιλοσοφισα το θεμα οσο μπωρουσα για να τη βολεψω οσο μπωρω καλυτερα μετα απο ολα αυτα θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για να με απασχολισει σοβαρα οτιδηποτε αξιοπεριεργο ακουσω εδω περα.
Με καλεσε σπιτι του να πιουμε και οταν του ειπα καλυτερα να βγουμε εξω, αρχισε τις δικαιολογιες, ειμαι κουρασμενος, ολη μερα ημουν στο ποδι, κτλ κτλ, οποτε ελα καλυτερα εδω να τα πουμε(=να σε παρω).
Κ τωρα επειδη του αρνηθηκες, αυτος θα σκεφτεται "πωωωω η γκομενα το παιζει κ καλα δυσκολη κ κυρια" κτλ... Αλλα εσυ, εκειιιιιιι! βραχος!!! :D
Απάντησες μόνη σου :) Δεκτο αυτό που λες κι εγώ νομίζω συμφωνώ κατά 99% μαζί σου για το συγκεκριμένο περιστατικό,αλλά δεν είναι πάντα έτσι.Το θέμα είναι εμείς πως τα ..''μεταφράζουμε'' ....!!!
Εσύ τελικά δε μας είπες τι έκανες.........Απλά ανακυκλωνεσαι σε εικασίες για το πως μπορεί να σκέφτεται ο αλλος....Γιατί πρέπει να σκέφτεται έτσι?Μια σκέψη έχει να κάνει με το τι έχει προηγηθεί,τι έχει γενικά συμβεί,τι έχει ειπωθεί και όλα τα σχετικά.Φαινεται αν μια γυναικα θέλει,οπως φαίνεται κι αν ένας άντρας θέλει.Ασχετα που πάρεξηγούμε πάντα τις καταστάσεις γιατί σκεφτόμαστε αρνητικά κι επιπόλαια...!!! :)
Εντάξει στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως -αν είσαι κ λίγο καχύποπτος- σκέφτεσαι με το μυαλό σου... Γιατί δε μου τηλεφωνεί πχ αύριο, που δε θα είναι κουρασμένος, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε κ έξω;; Βέβαια απ' την άλλη μπορεί κ εσύ το ίδιο να έκανες, για να κάνεις οικονομία κτλ...
Ντου έτσι είναι, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει κ όπως τον βολεύει, ανάλογα με τις ανάγκες του. Απλά προφανώς επειδή και η howtodream και εγώ κ κάποιοι άλλοι άνθρωποι βαρέθηκαν με το "ότι κάτσει" κ το "ότι να ναι" κ "δεν είμαι σίγουρος τι θέλω", γι αυτό το μεταφράζουμε έτσι, επειδή μας έχει κυριεύσει η καχυποψία... :confused:
Εγώ δεν είχα κάποια εξέλιξη ακόμα στο θέμα... Έχω αφήσει το σκ να περάσει κ θα κάνω την τελευταία κίνησή μου από βδομάδα... Αν δε δω ανταπόκριση τότε θα παραδώσω τα όπλα νομίζω... Δε σκέφτομαι αρνητικά, απλά όπως είπα κ πριν, είμαι λίγο καχύποπτη πλέον. Κ μου αρέσουν τα σταράτα λόγια. Θέλω να συνεχίσω ή όχι δε μ ενδιαφέρεις!!!