Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 53 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    se ποια αναφερεσε οτι βγενω?
    σ αυτην 8======D ..... 1-0

Senior Member
    Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post
    χαχαχαχαχαχα!!!!!!
    Every morning we are born again

Senior Member
    Λοιπον....update!!!

Senior Member
    Ο τυπος που μνημονευσα στο ποστ νωριτερα εδωσε σημαδια ζωης σημερα...τα οποια ηταν ξεκαθαρο καλεσμα για κρεβατι. Το οποιο και απερριψα.

Banned
    Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post
    εγω θα ελεγα οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εξεληξη της ζωης μου επισκευτικα ενα σωρο μερη γνωρισα ανθρωπους εζησα σχεδον τα παντα οτι χρειαζομουν και ηθελα και φιλοσοφισα το θεμα οσο μπωρουσα για να τη βολεψω οσο μπωρω καλυτερα μετα απο ολα αυτα θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για να με απασχολισει σοβαρα οτιδηποτε αξιοπεριεργο ακουσω εδω περα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Ο τυπος που μνημονευσα στο ποστ νωριτερα εδωσε σημαδια ζωης σημερα...τα οποια ηταν ξεκαθαρο καλεσμα για κρεβατι. Το οποιο και απερριψα.
    Πλάκα κάνεις!!! Ότι να 'ναι... δλδ τι, σε πηρε τηλ κ σου είπε, "είμαι μόνος σπίτι, έλα να τη βρούμε" κτλ κτλ;;;
    Every morning we are born again

Senior Member
    Με καλεσε σπιτι του να πιουμε και οταν του ειπα καλυτερα να βγουμε εξω, αρχισε τις δικαιολογιες, ειμαι κουρασμενος, ολη μερα ημουν στο ποδι, κτλ κτλ, οποτε ελα καλυτερα εδω να τα πουμε(=να σε παρω).

Senior Member
    Κ τωρα επειδη του αρνηθηκες, αυτος θα σκεφτεται "πωωωω η γκομενα το παιζει κ καλα δυσκολη κ κυρια" κτλ... Αλλα εσυ, εκειιιιιιι! βραχος!!! :D

Banned
    Ψηφιζω αντρα κυνηγο, γιατι το βρισκω γοητευτικο. Ωστοσο.....αγαπητε Ντου....το να σου στειλει ενας ανδρας που ενδιαφερεσαι μηνυμα, σε καμια περιπτωση δε θα σκεφτουμε οτι ειναι ληγουρι....ειναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ κλασσικη περιπτωση, να περιμενεις να ξαναδωσει σημειο ζωης! Εαν ενδιαφερεστε, απλα κουνηθειτε λιγο!!!
    Με καλεσε σπιτι του να πιουμε και οταν του ειπα καλυτερα να βγουμε εξω, αρχισε τις δικαιολογιες, ειμαι κουρασμενος, ολη μερα ημουν στο ποδι, κτλ κτλ, οποτε ελα καλυτερα εδω να τα πουμε(=να σε παρω).
    Απάντησες μόνη σου :) Δεκτο αυτό που λες κι εγώ νομίζω συμφωνώ κατά 99% μαζί σου για το συγκεκριμένο περιστατικό,αλλά δεν είναι πάντα έτσι.Το θέμα είναι εμείς πως τα ..''μεταφράζουμε'' ....!!!

Banned
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Κ τωρα επειδη του αρνηθηκες, αυτος θα σκεφτεται "πωωωω η γκομενα το παιζει κ καλα δυσκολη κ κυρια" κτλ... Αλλα εσυ, εκειιιιιιι! βραχος!!! :D
    Εσύ τελικά δε μας είπες τι έκανες.........Απλά ανακυκλωνεσαι σε εικασίες για το πως μπορεί να σκέφτεται ο αλλος....Γιατί πρέπει να σκέφτεται έτσι?Μια σκέψη έχει να κάνει με το τι έχει προηγηθεί,τι έχει γενικά συμβεί,τι έχει ειπωθεί και όλα τα σχετικά.Φαινεται αν μια γυναικα θέλει,οπως φαίνεται κι αν ένας άντρας θέλει.Ασχετα που πάρεξηγούμε πάντα τις καταστάσεις γιατί σκεφτόμαστε αρνητικά κι επιπόλαια...!!! :)

Senior Member
    Εντάξει στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως -αν είσαι κ λίγο καχύποπτος- σκέφτεσαι με το μυαλό σου... Γιατί δε μου τηλεφωνεί πχ αύριο, που δε θα είναι κουρασμένος, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε κ έξω;; Βέβαια απ' την άλλη μπορεί κ εσύ το ίδιο να έκανες, για να κάνεις οικονομία κτλ...
    Ντου έτσι είναι, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει κ όπως τον βολεύει, ανάλογα με τις ανάγκες του. Απλά προφανώς επειδή και η howtodream και εγώ κ κάποιοι άλλοι άνθρωποι βαρέθηκαν με το "ότι κάτσει" κ το "ότι να ναι" κ "δεν είμαι σίγουρος τι θέλω", γι αυτό το μεταφράζουμε έτσι, επειδή μας έχει κυριεύσει η καχυποψία... :confused:

Banned
    Εντάξει στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως -αν είσαι κ λίγο καχύποπτος- σκέφτεσαι με το μυαλό σου... Γιατί δε μου τηλεφωνεί πχ αύριο, που δε θα είναι κουρασμένος, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε κ έξω;; Βέβαια απ' την άλλη μπορεί κ εσύ το ίδιο να έκανες, για να κάνεις οικονομία κτλ...
    Ντου έτσι είναι, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει κ όπως τον βολεύει, ανάλογα με τις ανάγκες του. Απλά προφανώς επειδή και η howtodream και εγώ κ κάποιοι άλλοι άνθρωποι βαρέθηκαν με το "ότι κάτσει" κ το "ότι να ναι" κ "δεν είμαι σίγουρος τι θέλω", γι αυτό το μεταφράζουμε έτσι, επειδή μας έχει κυριεύσει η καχυποψία... :confused:
    Τότε έρχεσαι στα λόγια μου :) Απλά να ξέρεις ότι δε μπορείς να τα βλέπεις παντα έτσι...Ααα και να ξέρεις ότι η επανάληψη παύει να σημαίνει λάθος.Αν ξαναγίνει δεν είναι λάθος...Αν μπερδευτείς για τη ''μεταφρασή'' του,μπορώ να σου το εξηγήσω ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Εσύ τελικά δε μας είπες τι έκανες.........Απλά ανακυκλωνεσαι σε εικασίες για το πως μπορεί να σκέφτεται ο αλλος....Γιατί πρέπει να σκέφτεται έτσι?Μια σκέψη έχει να κάνει με το τι έχει προηγηθεί,τι έχει γενικά συμβεί,τι έχει ειπωθεί και όλα τα σχετικά.Φαινεται αν μια γυναικα θέλει,οπως φαίνεται κι αν ένας άντρας θέλει.Ασχετα που πάρεξηγούμε πάντα τις καταστάσεις γιατί σκεφτόμαστε αρνητικά κι επιπόλαια...!!! :)
    Εγώ δεν είχα κάποια εξέλιξη ακόμα στο θέμα... Έχω αφήσει το σκ να περάσει κ θα κάνω την τελευταία κίνησή μου από βδομάδα... Αν δε δω ανταπόκριση τότε θα παραδώσω τα όπλα νομίζω... Δε σκέφτομαι αρνητικά, απλά όπως είπα κ πριν, είμαι λίγο καχύποπτη πλέον. Κ μου αρέσουν τα σταράτα λόγια. Θέλω να συνεχίσω ή όχι δε μ ενδιαφέρεις!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Τότε έρχεσαι στα λόγια μου :) Απλά να ξέρεις ότι δε μπορείς να τα βλέπεις παντα έτσι...
    Σίγουρα σε μπορώ να τα βλέπω έτσι πάντα, αλλιώς θα ήμουν κλεισμένη στο καβούκι μου!
    όπως είπα, έκανα την κίνησή μου, η καχυποψία μου δε μ εμποδίζει σ αυτό...

Banned
    Σίγουρα σε μπορώ να τα βλέπω έτσι πάντα, αλλιώς θα ήμουν κλεισμένη στο καβούκι μου!
    όπως είπα, έκανα την κίνησή μου, η καχυποψία μου δε μ εμποδίζει σ αυτό...
    Xαίρομαι ....

Page 4 of 53 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast