belezza μου οχι δεν σε ενδιαφερει ο κουκλος του παρτυ και μπηκες στη διαδικασια να γραψεις σε φορουμ..σου ειναι παντελως αδιαφορος :rolleyes:
Printable View
belezza μου οχι δεν σε ενδιαφερει ο κουκλος του παρτυ και μπηκες στη διαδικασια να γραψεις σε φορουμ..σου ειναι παντελως αδιαφορος :rolleyes:
θελεις να διαγραψεις το θεμα ή γενικα να διαγραφεις απο μελος?
Ευχαριστώ αυτούς που απαντησαν σοβαρά. Να είστε πάντα καλά.:
unlucky
να διαγραφτω απο μελος. Υπάρχει τρόπος?
Βρε παιδια.....ελεος......το φαγατε το κοριτσι.....στην προκειμενη περιπτωση, γι αυτην, αυτος ηταν ο προβληματισμος. Γιατι τοση επιθεση;
Ρεσιτάλ.xa0xa0x0ax0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xax0 ax0a0
Αλλα πλήγωσες την κοπέλα να oum...
http://www.youtube.com/watch?v=XPBd-tjDSvI
belezza λιγο που το κοιταξα δεν βρηκα πώς διαγραφεσαι απο μελος..κοιταξε και συ πανω αριστερα στο προφιλ ή στις ρυθμισεις,παντως σιγουρα γινεται!!!!
Αν λες για εμένα, δεν επιτέθηκα....
Αυτό είναι επίθεση:
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...k_1236595c.jpg
Εγώ απλά πρόσθεσα μια ευθυμη νότα σαρκασμού σε ένα thread που έτσι και αλλιώς είναι εύθυμο..αν ήταν σοβαρό και έπρεπε να πάρω το serious face μου ζητώ συγγνώμη αλλά δε το κατάλαβα...
Κι εγώ νομίζω πως δεν γίνεται να διαγραφεί ο λογαριασμός σου από σένα. Εκτός και αν το ζητήσεις από τους διαχειριστές!
Αλλά γιατί να το κάνεις? Δεν υπάρχει λόγος!
Το "με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτά" τα λέει όλα. Έχεις την απάντηση. Και όλο το σκηνικό που περιγράφεις στην παραπάνω παράγραφο επίσης τα λέει όλα. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από κάποιον που έρχεται με ένα ειλικρινές χαμόγελο. Άσχετο αν μιλάμε για το άλλο φύλλο, σε κάθε επαφή/σχέση το χαμόγελο θα με έκανε να πλησιάσω οποιοδήποτε σχεδόν άτομο για οποιοδήποτε λόγο.
Δεν φαίνεται να είναι αλήθεια αυτό. Θα το πω απλά με μια πρόταση: η ειλικρίνεια είναι ομορφιά και η ομορφιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Με την ειλικρίνεια, κάποιος δεν είναι προστατευμένος. Και όποιος δεν προστατεύεται θα ντρέπεται επίσης.
Η διαγραφή γίνεται ζητώντας από τον administrator να σβήσει τα πάντα. Αλλά δε νομίζω να έχει νόημα να το σβήσεις, δεν έχεις γράψει και κάτι σημαντικό.
H αλήθεια είναι πως διάβαζα ένα άλλο θέμα και μέσω της απάντησής σου σ' αυτό -γιατί είχε ενδιαφέρον- είδα όλες τις απαντήσεις σου (find latest posts). Απάντησα σ' αυτή γιατί νόμιζα ότι ήταν "φρέσκια".
> Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε...
Παρατηρώ ότι σχεδόν μόνο γι' αυτό το θέμα έχεις γράψει εδώ. Όμως στο διάστημα αυτό διαβάζεις τακτικά το forum?