Κάποτε σε ένα πάρτυ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 77
    Senior Member
    belezza μου οχι δεν σε ενδιαφερει ο κουκλος του παρτυ και μπηκες στη διαδικασια να γραψεις σε φορουμ..σου ειναι παντελως αδιαφορος :rolleyes:

Senior Member
    θελεις να διαγραψεις το θεμα ή γενικα να διαγραφεις απο μελος?

Senior Member
    Ευχαριστώ αυτούς που απαντησαν σοβαρά. Να είστε πάντα καλά.:

Senior Member
    unlucky

να διαγραφτω απο μελος. Υπάρχει τρόπος?

Senior Member
    Βρε παιδια.....ελεος......το φαγατε το κοριτσι.....στην προκειμενη περιπτωση, γι αυτην, αυτος ηταν ο προβληματισμος. Γιατι τοση επιθεση;
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Με βλέπεις για άνθρωπο που παίζει με τέτοια θέματα?
    Δες το όμως και αλλιώς....
    Θα είναι η κληρονομιά που θα αφήσεις για τον υπόλοιπο κόσμο. Το μικρό λιθαράκι στο κόσμο του internet και σε όλους εκείνους που θα έχουν τις ίδιες αναζητήσεις με εσένα και θα βρουν την λύση στο πρόβλημα τους διαβάζοντας το thread αυτό ένα βροχερό φθινοπωρινό απόγευμα με ένα βαζάκι μερέντα στο χέρι.
    Ρεσιτάλ.xa0xa0x0ax0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xax0 ax0a0
    Αλλα πλήγωσες την κοπέλα να oum...
    http://www.youtube.com/watch?v=XPBd-tjDSvI

Senior Member
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Ευχαριστώ αυτούς που απαντησαν σοβαρά. Να είστε πάντα καλά.:
    Καθότι νομίζω πως απάντησα πιο σοβαρά και απο εφημέριο σε αρτοκλασία, σε ευχαριστώ.

Senior Member
    belezza λιγο που το κοιταξα δεν βρηκα πώς διαγραφεσαι απο μελος..κοιταξε και συ πανω αριστερα στο προφιλ ή στις ρυθμισεις,παντως σιγουρα γινεται!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Βρε παιδια.....ελεος......το φαγατε το κοριτσι.....στην προκειμενη περιπτωση, γι αυτην, αυτος ηταν ο προβληματισμος. Γιατι τοση επιθεση;
    Αν λες για εμένα, δεν επιτέθηκα....
    Αυτό είναι επίθεση:
    http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...k_1236595c.jpg

Εγώ απλά πρόσθεσα μια ευθυμη νότα σαρκασμού σε ένα thread που έτσι και αλλιώς είναι εύθυμο..αν ήταν σοβαρό και έπρεπε να πάρω το serious face μου ζητώ συγγνώμη αλλά δε το κατάλαβα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    belezza λιγο που το κοιταξα δεν βρηκα πώς διαγραφεσαι απο μελος..κοιταξε και συ πανω αριστερα στο προφιλ ή στις ρυθμισεις,παντως σιγουρα γινεται!!!!
    Μην ορκίζεσαι καθότι απο όσο γνωρίζω το vbulletin δεν επιτρέπει τέτοιες ενέργειες.

Banned
    Κι εγώ νομίζω πως δεν γίνεται να διαγραφεί ο λογαριασμός σου από σένα. Εκτός και αν το ζητήσεις από τους διαχειριστές!
    Αλλά γιατί να το κάνεις? Δεν υπάρχει λόγος!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οταν καπιος δε μιλαει και στελνει υπαληλους για να μιλησουν για αυτον.. εμενα αυτο μου κανει σαν σνομπ πχ εγω ετσι θα το επαιρνα
    δεν κράταγε πούρο, έβλεπε αφ υψηλού και έκοβε διαταγες για να μιλάμε για σνομπ. ως τροπος αντιδρασης που πηγαζει από ανασφαλεια και ντροπή μου βγαζει αυτο και σιγουρα όχι σνομπ.
    γιάννης

Senior Member
    Πώς ερμηνεύετε τη συμπεριφορά του?

Όταν ήρθε να με χαιρετήσει στο τέλος, φαινόταν να ντρέπεται. Καθόμασταν στον καναπέ 2 κοπέλες, με βλέπει, πάει να έρθει κατευθείαν πάνω μου, σταματάει λίγο, σκέφτεται, να πάει να χαιρετήσει πρώτα την άλλη κοπέλα, τελικά φαίνεται να αλλάζει γνώμη και έρχεται πρώτα σε μένα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Φαινόταν να χαίρεται και να ντρέπεται ταυτόχρονα.
    Το "με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτά" τα λέει όλα. Έχεις την απάντηση. Και όλο το σκηνικό που περιγράφεις στην παραπάνω παράγραφο επίσης τα λέει όλα. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από κάποιον που έρχεται με ένα ειλικρινές χαμόγελο. Άσχετο αν μιλάμε για το άλλο φύλλο, σε κάθε επαφή/σχέση το χαμόγελο θα με έκανε να πλησιάσω οποιοδήποτε σχεδόν άτομο για οποιοδήποτε λόγο.

Δεν με ενδιαφέρει το παιδί, μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του.
    Δεν φαίνεται να είναι αλήθεια αυτό. Θα το πω απλά με μια πρόταση: η ειλικρίνεια είναι ομορφιά και η ομορφιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Με την ειλικρίνεια, κάποιος δεν είναι προστατευμένος. Και όποιος δεν προστατεύεται θα ντρέπεται επίσης.

Η διαγραφή γίνεται ζητώντας από τον administrator να σβήσει τα πάντα. Αλλά δε νομίζω να έχει νόημα να το σβήσεις, δεν έχεις γράψει και κάτι σημαντικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Το "με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτά" τα λέει όλα. Έχεις την απάντηση. Και όλο το σκηνικό που περιγράφεις στην παραπάνω παράγραφο επίσης τα λέει όλα. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από κάποιον που έρχεται με ένα ειλικρινές χαμόγελο. Άσχετο αν μιλάμε για το άλλο φύλλο, σε κάθε επαφή/σχέση το χαμόγελο θα με έκανε να πλησιάσω οποιοδήποτε σχεδόν άτομο για οποιοδήποτε λόγο.

Δεν φαίνεται να είναι αλήθεια αυτό. Θα το πω απλά με μια πρόταση: η ειλικρίνεια είναι ομορφιά και η ομορφιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Με την ειλικρίνεια, κάποιος δεν είναι προστατευμένος. Και όποιος δεν προστατεύεται θα ντρέπεται επίσης.

Η διαγραφή γίνεται ζητώντας από τον administrator να σβήσει τα πάντα. Αλλά δε νομίζω να έχει νόημα να το σβήσεις, δεν έχεις γράψει και κάτι σημαντικό.
    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...πού το ξέθαψες?
    Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε...:)

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...πού το ξέθαψες?
    Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε...:)
    H αλήθεια είναι πως διάβαζα ένα άλλο θέμα και μέσω της απάντησής σου σ' αυτό -γιατί είχε ενδιαφέρον- είδα όλες τις απαντήσεις σου (find latest posts). Απάντησα σ' αυτή γιατί νόμιζα ότι ήταν "φρέσκια".

> Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε...
    Παρατηρώ ότι σχεδόν μόνο γι' αυτό το θέμα έχεις γράψει εδώ. Όμως στο διάστημα αυτό διαβάζεις τακτικά το forum?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast