http://www.skype-emoticons.com/image...0100-smile.png
Printable View
Καλημερα Βαγγελη , μερικως συμφωνω μαζι σου . Αν ελεγα οτι δεν συμφωνω , θα ηταν σαν να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου , κ εχεις καταλαβει οτι δεν ειναι του χαρακτηρος μου . Δεν ισχυριστηκα οτι ειναι καλο να ζητας λιγα , αλλα οτι δεν σε κανει πιο ευτυχη το να ζητας , η κ να εχεις πολλα , αλλωστε ειμαι κατα της μιζεριας , κ για να ειμαι ειλικρινης ( που παντα ειμαι ) ειμαι κ καλοπερασακιας . Τωρα αυτο που λες 'μια ζωη χωρις σκοτουρες ' , φυσικα εχω παραδεχτει κ (εχω κατηγορηθει ) αλλου οτι λογω οικονομικης ανεσης , ειχα μια σχετικα ευκολη ζωη . Η διαφορα μου με αλλους ' ανετους ' ειναι οτι δεν πηγα στην δουλεια του μπαμπα ,ημουν κ φιλοδοξος βλεπεις , αλλα εφτιαξα την δικη μου ( δυσκολη ) δουλεια-εταιρεια , εφαγα τα χαστουκια μου ( λογω ασχετοσυνης ) . Και επιπλεον αναφερω την εμπειρια , επειδη ποτε δεν υπηρξα ρηχος , παντα εψαχνα το νοημα κ το γιατι των πραγματων . Σε ποιο βαθμο αυτο υποκαθιστα την εμπειρια , δεν το ξερω , διοτι εχω ζησει την συγκεκριμενη ζωη , κ δεν μπορω να την συγκρινω με αλλουνου .
Παντως πρεπει να τονισω οτι το ( πολυ ) χρημα με κανενα τροπο δεν σου λυνει τα προβληματα . Ενιοτε δε τα πολλαπλασιαζει .
Και εν κατακλειδι , αυτο που ισχυριζομαι ειναι οτι το να μην εισαι στη βιοπαλη , φυσικα ειναι καλο . Το θελεις να φτασεις στο αλλο ακρο , δεν αξιζει τον κοπο .
Aσχετο , τι μοτο εχεις , γιατι ειναι ενα απο τα παθη μου .
Καλημερα Μαρια , μην περιμενεις πολλα απ'τους αλλους. Οταν δεν βασιζεσαι στους αλλους για την ευτυχια σου , το παιχνιδι παιζεται στο δικο σου γηπεδο . Μην περιμενεις πολλα ακομα κ απο τους δικους σου ανθρωπους .Το κλειδι ειναι να τους εκτιμας γι αυτο που ειναι , κ αν καποιοι σε ριχνουν η σε χαλανε , τους βγαζεις ( διακριτικα ) απ την ζωη σου .
Οτι γραφω , ειναι βγαλμενο απο εμπειριες , κ πιστεψε με , ποτε δεν βγηκα χαμενος η απογοητευμενος .
ΥΓ . αυτο τι καλημερα το κολλησα απο σενα , τι ωραιο που ειναι , ασχετως διαθεσης , η πρωτη σ κουβεντα να ειναι ' δεν ειναι ωραια μερα σημερα ? '
Απλά ρε συ Άγγελε στην ηλικία που βρίσκομαι όλοι έχουν την καραμέλα "λίγα και καλά" αλλά ή εγώ έχω άλλα πράγματα στο νου ή εκείνοι έχουν χάσει το μέτρο. Σε μία χώρα που όπως έγραψα πρόσφατα και σε άλλο thread η ανεργία έχει φτάσει το 30% και ενα άλλο 30% ζει με τον κατώτατο μισθό, τα "γκομενάκια" να ζητάνε σπίτι, αυτοκίνητο και λεφτά για εξόδους διακοπες και πάσης φύσεως παροχές. Και σαν αντάλλαγμα, τον "εαυτό" τους. Ιερόδουλες δηλαδή αλλά όταν το λες γίνεσαι κακός και δεν πρέπει. Όταν αντίστοιχα κάποια αγοράκια ζουν και σπουδάζουν στην Αθήνα αλλά περιμένουν απο τον μπαμπά να τους πληρώνει διαμέρισμά και μέσο μεταφοράς για να καλύπτουν τις "ανάγκες" τους, γιατί ως γνωστόν, "αν δε ζήσουν τώρα, πότε θα ζήσουν?" και άλλες τέτοιες βλακίες.
Και τους βλέπεις μετά να postαρουν φωτογραφίες σε διάφορα site κοινωνικής δυκτίωσης απο τις διακοπές τους, τις εξόδους τους και αυτά να σε αναγκάζουν να κριθείς σαν άνθρωπος. Αλλά όταν με το παραμικρό θέλουν να φανούν ως σκεπτόμενοι για το θεαθήναι θα αναμασίσουν αμέσως τις διάφορες βλακίες που βλέπουν γραμμένες στο facebook πχ για να φανούν σκεπτόμενοι..."δεν θέλω πολλά, λίγους καλους να με αγαπουν" και διάφορα αποφθεύγματα γραμμένα πάνω σε μια μελαγχολική φωτογραφία με ένα ηλιοβασίλεμα, ένα άγαλμα που κλαίει κλπ.
http://www.feelfamous.gr/website/index.php/photos
Για ρίξε μια ματιά και ρώτα τους όλους τι θέλουν απο την ζωή τους και θα σου απαντήσουν όλοι το ίδιο. Δεν το βλέπω να συμβαδίζει με τις επιλογές τους όμως.
Ένα πανέμορφο r6 του '07 έχω Άγγελε, και όταν είμαι πάνω του είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να ξεχνάω όλες αυτές τις βλακίες. Χαλάλι του τα 650ε που έδωσα προχτες για λαστιχα και μια μικρη συντηρηση.
Bαγγελη , εβλεπα το βιντεο κ συνελαβα τον εαυτο μ να χαμογελαει . Ειλικρινα αν δεν τοβλεπα δεν θα το πιστευα . Οντως ειναι η απολυτη παρακμη . Νιωθω πολυ τυχερος που μεγαλωσα στα eighties . Ισχυουν οσα γραφεις , για την πλειοψηφια τουλαχιστον , αν κ απεχω λογω ηλικιας ( κ μικρος να ειμουν , παλι θα απειχα ) Καλα λογια εχω διαβασει για το Υamahaκι σου , ελαφρυ , δυνατο κ οντως χαλαλι τα 650 . Εχω το ΒΜW s1000rr , πολυ καλο κ εξωφρενικα γρηγορο .
Εεεπ...αμαρτωλό το s1000rr... αν ποτέ κερδίσω το λοττο (που δεν παίζω) θα είναι σίγουρη αντικατάσταση! Αν και το R6 της χρονιάς που έχω το θεωρώ το πιο όμορφο στην κατηγορία του...στην παραπάνω ροπή όμως δεν θα έλεγε ποτέ κανείς όχι ^^.
εγω θα σκεφτομουν αντι να κερδισω το λοττο γιατι να μη βρω ενα πακετο λεφτα στο δρομο ενω περπατω πιο πιθανο δεν ειναι?
ποσο θελω να μου φυγει αυτη η βλακεια που με δερνει μεσα στο κεφαλι??? αυτη η αρρωστοφοβια που "γεννησα"!!!
ουφ!!! εδραιωθηκε ειπε χθες η ψυχολογος..... θα την "ξεδραιωσω" ομως λεω εγω... ΣΤΟΧΟΣ!!!
να αισθανθώ καλύτερα για να ζήσω. Και τότε πολλά θ' αλλάξουν, θα παρθούν σκληρές αποφάσεις, θα φύγει η σαβούρα, αλλά θα έχω τη δύναμη να το κάνω
Το μήνυμα σου με βοήθησε να ξεκινήσω να γράφω κι εγώ αυτά που θέλω γιατί ένα παιδί είναι ανάμεσα σ' αυτά...μέσα σε μια οικογένεια το προτιμότερο κι όχι μόνη μου...άρα θέλω να βρω και κάποιον σύντροφο, κάποιον που να είναι καλός μαζί μου...
Θέλω επίσης μια μέρα να μπορέσω να πω ότι είμαι καλά χωρίς "αλλά" και να μπορώ να χαίρομαι τη ζωή κάθε μέρα...δεν θέλω να έχω τις δυσκολίες που με εμποδίζουν να χαρώ όπως άλλοι άνθρωποι...
Θέλω να γίνει καλά η γάτα μου (αν κι αυτό όπως φαίνεται είναι μη πραγματοποιήσιμο)...αυτά μπορώ να σκεφτώ για την ώρα, αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω...
Στο έυχομαι μέσα απο την καρδιά μου να βρεις εναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να σου δινει χώρο,χρόνο κ αγάπη!!!!
&
Εμπόδια είναι εκείνα τα πράγματα που βλέπεις, όταν παίρνεις τα μάτια σου απ’ το στόχο.
Hannah More!!!
&
Χαμογέλα στην κάθε ευκαιρία. Όχι επειδή η ζωή ήταν εύκολη, τέλεια ή ακριβώς όπως την περίμενες, αλλά επειδή έχεις επιλέξει να είσαι χαρούμενη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις (γιατι ολοι εχουμε)και όλα τα προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις(γιατι δεν τα εχουμε ολα).
Ζωή σαν πορτοκάλι..... :D