τωρα κατερινα θα σου πει τα βοτανα περιμενε. Μαντζουρανα για πασαν νοσον και μαλακιαν.
Printable View
τωρα κατερινα θα σου πει τα βοτανα περιμενε. Μαντζουρανα για πασαν νοσον και μαλακιαν.
Σ'ευχαριστώ αγαπητό λίλιουμ για το ενδιαφέρον.η ψυχοθεραπεία δεν μου αρέσει,εξάλλου ήμουν σε θέση να καταλάβω από που προήλθαν όλα αυτά.
όσο για τις υπόλοιπες κακοήθειες που γράφουν για εμένα,μη δίνεις βάση.Θα ήθελε πολύ η "κυρία" μαριαμ να ήμουν μια άνεργη νοσηλεύτρια αλλά θα την δυσαρεστήσω..δεν πειράζει,εξάλλου σε ένα φόρουμ ψυχολογίας αναμενόμενα είναι αυτά,μπορεί η κοπέλα να έχει κάποια πάθηση.
τι γινεται ρε παιδια χαμος???
εχουμε γεμισει κοτες σε αυτο το φορουμ. οποτε δεν τους συμφερει εξαφανιζονται, δεν απαντανε σε επιχειρηματα, η χτυπανε τον αλλο σε καποιο αδυναμο σημειο του, φανταστικο ή υπαρκτο.
So much για τις καλοψυχες καλαοκαρδες διαλογιστριες που πρεσβευουν την αγαπη.
Οπως ειπε και η Μαρινα υπαρχει ενα πληθος ασθενειων που εκαστη χρηζει διαφορετικης αντιμετωπισης!Πχ στην δικη μου παθηση,που ηταν οι κρισεις πανικου,δεν χρειαστηκε να παρω φαρμακα,το απεφυγα κιολας..Καθε περιπτωση ομως ειναι διαφορετικη,καθε ασθενεια ειναι διαφορετικη,καθε ασθενης εχει την δικη του ιδιοσυγκρασια..
Εγω θα ελεγα να κλεισει το θεμα διοτι ειναι ακραια επικινδυνο κατ'εμε..Το να μιλησουν ειδικοι πανω σε αυτο το πολυ ειδικο θεμα να το δεχτω,το να κοτσαρει η καθε τυχαια μαρκελα ενα λινκ και ενα copy paste και να το διαβαζει καποιος που με το ζορι αποφασισε να ξεκινησει αγωγη,γιατι με δυσκολια αποδεχτηκε-συνειδητοποιησε την κατασταση του,την ασθενεια του και μια ωραια πρωια κοβει τα φαρμακα και ξεκιναει τον ευκαλυπτο :)
Σωστη χρηση φαρμακων και οχι αλογιστη και φυσικα οπου χρειαζονται.
ωραια αυτος τα καταφερε το δεχομαστε το παραδεχομαστε του βγαζουμε το καπελο μπραβο στον ανθρωπο και σε οποιον τα καταφερε γιουπι ολε ολε. επειδη ειχα διαβασει το βιβλιο αυτοι που τα καταφεραν ειχαν συναισθηση του τι τους συνεβαινε μπορουσαν να ελεγξουν τον εαυτο τους σε περιοδους κρισης ειχαν ανθρωπους κοντα τους να τους στηριξουν και φυσικα δεν ειχαν βιοποριστικο θεμα. Γινεται αλλα (οχι σε ολους) υπο συνθηκες.
Το αισιόδοξο είναι ότι για να τα καταφέρουν κάποιοι μπορούν κι άλλοι... και το έχουμε δει να συμβαίνει ακόμα κι εδώ μέσα...
Εννοείται, ότι κάποιοι δεν θα μπορέσουν κι αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους...
λιλιουμ, πάντως δεν θυμάμαι να σου έχω κάνει επίθεση. Ξέρεις πολύ καλά ότι πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω.
Εξάλλου, κάτι τέτοιο το έχεις επισημάνει κι εσύ για μένα στο παρελθόν.
Και δεν είμαι υπέρ του διαλογισμού.
ειρωνακι πιο μεγαλο λαθος απο το να μην παιρνουμε τα φαρμακα μας(εστω κ στραβα κουτσα πρεπει να τα παιρνουμε...αλιμονο) δεν υπαρχει κ το αποκαλεις ανοησια?ποσο εξω πεφτεις...ΥΓ τι και συνεχιζουμε γραφεις?με αντιγραφες δυσκολο να μας εντυπωσιασεις κ να μας επιρεασεις κειμενων.τουλαχιστον πατας control+c gia thn antigrafh h to kaneis deksi click?(control+v=paste)
se ligo paidia tha ta akoysw ta kalanta(alla den krathθηκα να λεει ανοησια το να παιρνουμε χαπια-μας υποτιμα)
Mαρκελα , στο παρον νημα δεχτηκαν επιθεση αυτα που εγραψες και οχι εσυ προσωπικα.
Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις πως πολλα απο αυτα που γραφεις στην καλυτερη των περιπτωσεων προσβαλλουν τα ατομα που πασχουν απο ψυχικη νοσο , στην χειροτερη μπορει να ειναι και επικινδυνα.
Και ομως Μαρκελλα , υπαρχει ψυχιατρος που θαπαιρνε ο ιδιος τα φαρμακα που συνταγογραφει . Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ . Επειδη εχει μια καταθλιψουλα , παιρνει ladose , επειδη το προτιμα , κ μου γραφει seroxat , επειδη το προτιμω , παρατηρωντας ομως οτι τα φαρμακα αυτα δεν εχουν ιδιαιτερο αποτελεσμα , κ μαλιστα ( λεει ) οτι σε κανουν απαθη , οποτε δεν εισαι ο εαυτος σου . Αλλα ειναι πολυ εντιμος κ σπανιος ανθρωπος .
Συγχαρητηρια Μαρκελλα , που θιγεις ενα τετοιο θεμα , κ επικροτω τα γραφομενα σου στο επακρον .
Κατερινακι , ευχαριστως να σου πω τα στοιχεια του , κ σωστο ειναι αυτο που λες οτι εχει συναισθηση με τον ασθενη , αλλα δεν μπορω να τον αξιολογησω ως προς την αποτελεσματικοτητα του , διοτι απο το 2010 που πηγα με καταθλιψη , σημερα συνεχιζω να εχω . Δεν λεω οτι φταει αυτος , αλλα εχω υποχρεωση να το πω . Ειναι στο Χαλανδρι .Αν επιμενεις παραυτα , πες το μου , κ θα σου δωσω πληρη στοιχεια .
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗΤΗ marian_m EINAI ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ.........