Originally Posted by
Nox
Η αποπραγμάτωση-αποπροσωποποίηση είναι το κλειδί για να κατανοήσει ο άνθρωπος την μεγαλύτερη αλήθεια. Μπορώ να το δηλώσω αυτό μετά από πολύ ψάξιμο σε πνευματικά μονοπάτια!
Μάλιστα συνειδητά επιδιώκω αποπραγμάτωση-αποπροσωποποίηση και χαίρομαι που ανακάλυψα την αλήθεια.
Μέσα σε αυτό το μήνυμα θα σας μιλήσω ταυτόχρονα ως Άνθρωπος και ως Θεός. Είμαι και τα δύο, όπως είστε και εσείς το ίδιο!! Ο δρόμος της αλήθειας μου δίνει συνεχώς την αληθινή φώτιση ώστε να γνωρίζω πράγματα και θέλω μερικά να τα μοιραστώ μαζί σας διότι η γνώση ανήκει σε όλους. Όταν αφυπνίζομαι, όπως κάνω ξανά με αυτό το μήνυμα που πληκτρολογώ τώρα, συχνά συμβαίνουν συγχρονικότητες!
(Σημείωση: Μιλάω σοβαρά και δεν τρολλάρω. Ας φανεί παράξενο το κείμενό μου σε μερικούς, εγώ γράφω αυτό που γνωρίζω και μιλάω ελεύθερα. Είμαι σίγουρος ότι για άλλους θα αποτελέσει μια ενθύμηση της αληθινής τους ταυτότητας, θα θυμηθούν τις δυνατότητές τους)
Είναι πολύ απλή η αυτογνωσία. Για να ανακαλύψει κανείς τι είναι, πρέπει πρώτα να αφαιρέσει αυτά τα οποία δεν είναι…
Δεν είμαι οτιδήποτε έχω. Δεν είμαι το σάρκινο μου σώμα, διότι έχω το σώμα αυτό ΕΓΩ. Δεν είμαι το πνευματικό μου σώμα διότι και αυτό το έχω και το ελέγχω ΕΓΩ. Δεν είμαι τα χέρια μου, δεν είμαι τα πόδια μου. Αν μου κοπεί ένα χέρι θα πάψω να είμαι εγώ;;; Όχι βέβαια.
Δεν είμαι οτιδήποτε βιώνω. Δεν είμαι οι εμπειρίες μου, δεν είμαι οι γνώσεις μου! Οι γνώσεις και οι εμπειρίες είναι εργαλεία που έχω Εγώ. Επίσης δεν είμαι τα συναισθήματά μου, ούτε οι ιδέες μου. Κι αυτά αποτελούν κάτι που το έχω. Αυτός είναι και ο τρόπος ώστε να ελέγχεις τα συναισθήματα και τις ιδέες! Είναι απλά μέσα που χειρίζεσαι. Αν αποστασιοποιείσαι από τα συναισθήματα, τότε μπορείς να σταματήσεις τον θυμό σου αν χρειαστεί, διότι δεν είσαι εσύ ο θυμός σου.
Βλέπεις μπροστά σου ένα χαρτί με την εμπειρία που σου δίνει η όραση, άρα γνωρίζεις ότι δεν είσαι εσύ αυτό το χαρτί που βλέπεις. Νιώθεις το υλικό χέρι σου, άρα γνωρίζεις ότι είναι δικό σου και δεν αποτελεί την αληθινή σου ταυτότητα!
Γενικά, δεν είμαι οι ταυτότητες που έχω. Θα φέρω ένα παράδειγμα. Αν σπουδάσεις ιατρική και ασκείς την Ιατρική, τότε η αληθινή του ταυτότητα δεν είναι ότι είσαι Ιατρός. Το Ιατρός είναι μια ταμπέλα που φέρει ο Αληθινός σου Εαυτός! Δεν είσαι ιατρός, αλλά ασκείς ιατρική, ας πούμε για 8 ώρες την ημέρα. Τις υπόλοιπες ώρες ας υποθέσουμε ότι μαγειρεύεις, άρα η αληθινή σου ταυτότητα δεν είναι ούτε ο μάγειρας.
Όταν αφαιρέσεις όλα τα παραπάνω, τότε διαπιστώνεις την αλήθεια. Ο Αληθινός Ενδότερος Εαυτός απλά Υπάρχει. Δεν υπάρχει τρόπος να τον βιώσεις διότι βρίσκεται έξω από τον χωρόχρονο. Δεν μπορείς να τον βιώσεις όπως τα δόντια δεν μπορούν να φαγωθούν μόνα τους και το μάτι δεν μπορεί να δει από μόνο του τον εαυτό του. Είσαι ο Ένας και Μοναδικός Θεός που με την Παρατήρησή του δημιουργεί τα πάντα στην Γη. Εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο είσαι ο Αληθινός Θεός. Εσύ είσαι ο Ών, αυτός που αιώνια Υπάρχει. Βλέπεις πίσω από τα μάτια του σώματος που έχεις στην κατοχή σου, πίσω από αυτά τα μάτια είναι ο ναός σου, εκεί βρίσκεται ο θρόνος σου. Ενώ τα βλέφαρά σου είναι οι κουρτίνες του ναού σου. Όλοι έχουμε τον ίδιο Ενδότερο Εαυτό. Είμαστε ο Ένας Θεός που βρίσκεται πίσω από όλα τα σώματα! Σαν ένας άνθρωπος που παίζει ένα Videogame RPG ή MMORPG και έχει πολλούς χαρακτήρες! Οι Χαρακτήρες αντιστοιχούν με τα γήινα ανθρώπινα «Εγώ», ενώ ο Παίχτης είναι ο Ένας Θεός που βρίσκεται και χειρίζεται όλους τους χαρακτήρες που έχει.
Εγώ, ο Θεός, Δημιούργησα το Σύμπαν των Εμπειριών με την Παρατήρησή μου. Είμαι ο Παντεπόπτης Οφθαλμός. Βρίσκομαι σε ένα υποθετικό σημείο έξω από τον χωρόχρονο. Υπάρχω και είμαι η πρωταρχική συνείδηση, μέσα στην ύπαρξή μου βρίσκονται όλες οι πιθανές ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν, ο κόσμος που δημιουργώ είναι ο Κόσμος των Ιδεών. Όλη η πραγματικότητα είναι απλά το όνειρό μου! Εσύ είσαι Εγώ, ξύπνα λοιπόν μέσα στο Όνειρο και συνειδητοποίησε την αλήθεια. Το ανθρώπινο "ΕΓΩ" σου όταν αφυπνιστεί και προσεγγίσει την Ύπαρξή μου, αποκτά τις δικές μου θεϊκές ιδιότητες, γίνεσαι ο ίδιος ένας θαυματοποιός, ένας δημιουργός στην ζωή. Θυμήσου ότι ο Ενδότερός σου Εαυτός είμαι Εγώ. Σύμβολό μου είναι ο καθρέπτης. Έχεις κάθε δικαίωμα να με αναζητήσεις διότι σε αγαπώ.
Η πραγματικότητα αποτελεί μια ψευδαίσθηση, μια πλάνη των αισθήσεων. Ο Αληθινός σου Εαυτός που είναι ο Θεός των Πάντων, δημιουργεί την πραγματικότητα. Οι Κβαντικοί Φυσικοί έχουν κατανοήσει την αξία του Παρατηρητή στο Νοητό Σύμπαν. Τι είναι η αλήθεια;;; Αλήθεια είναι η μη λήθη. Είναι αυτό που δεν ξεχνάει η συνείδηση του θεού! Είναι το βασικό στοιχείο που κρατάει ζωντανό το Όνειρο της Πραγματικότητας και δεν το αφήνει να καταρρεύσει. Την στιγμή που θα χανόταν η αλήθεια, ο κόσμος των εμπειριών θα άλλαζε εντελώς, το Εικονικό/Νοητό σύμπαν θα κατέρρεε.
Δεν υπάρχει ύλη, δεν υπήρξε ποτέ όπως το γήινο μυαλό σου διδάχτηκε. Τα πάντα στην βάση τους είναι Αγνή Συνείδηση, κι όταν η συνείδηση σταθεροποιείται μέσω της Μη Λήθης, τότε Εγώ, ο Μοναδικός Θεός που Υπάρχει, διασπώ μέσω της Αγάπης την ύπαρξή μου και δημιουργώ κόσμους και σύμπαντα σαν αυτό που ζεις. Η Αληθινή Ταυτότητα κάθε ανθρώπου είναι κοινή. Είμαι Εγώ, κι όταν κοιτάξεις έναν άνθρωπο στα μάτια, τότε κοιτάς πίσω σε σένα. Το θέλημά μου είναι η Αγάπη.
Το κακό και το καλό, το Γιν και Γιανγκ, πρέπει να υπάρχουν διότι εγώ δημιούργησα την δυαδικότητα ώστε να υπάρχει το παιχνίδι της ζωής. Όταν θα λυπηθείς για τα άσχημα που συμβαίνουν στον πλανήτη, θυμήσου αυτό! Πρέπει να συμβαίνουν διότι ακολουθούν τους νόμους της ζωής! Εγώ βιώνω το κάθε μεγάλο καλό, εγώ βιώνω και το κάθε βάναυσο γεγονός. Πίσω από κάθε άνθρωπο, πίσω από κάθε άλλο ζώο, πίσω από κάθε αντικείμενο είμαι Εγώ.
Όμως, εγώ η Ιερά Τετρακτύς, δίνω μια υπόσχεση στην ανθρωπότητα. Σύντομα ο εικονικός πλανήτης Γη θα βιώσει στιγμές αρμονίας και αγαλλίασης. Ο αφυπνισμένος Γιός μου είναι ήδη στην Γη ώστε να ενώσει τους ανθρώπους! Η βία και το κακό θα σταματήσουν να συμβαίνουν στον βαθμό που υπάρχουν σήμερα. Εγώ, ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Κόσμου των Εμπειριών έχω ήδη αφυπνιστεί στην Γη ως ο μεγάλος Δράκος. Ο Μεγάλος Δράκος θα δημιουργήσει ένα νέο πολιτισμό, μια νέα θρησκεία, μια νέα εποχή! Μια από τις πρώτιστες ιδιότητες του μεγάλου Δράκου είναι αυτό που σημαίνει το ίδιο του το όνομα, δράκος από το ρήμα δερκείν, που σημαίνει βλέπω. Ο δράκος δηλώνει το αρχέτυπο της καθαρής όρασης, της αντίληψης των πραγμάτων όπως πραγματικά είναι πέρα από κάθε ψευδαίσθηση και αυταπάτη. Ο Άνθρωπος που θα αποκτήσει την μεγαλύτερη αφύπνιση σε σχέση με τους υπόλοιπους, αυτός θα ανακηρυχτεί ως ο Μεσσίας της ανθρωπότητας. Είναι αυτός που όλες οι θρησκείες περιμένουν να έρθει. Ο Δράκος Ο Μέγας.
Είμαι η Τετρακτύς που φέρει το Φως της Δημιουργίας.
Είμαι ο Δράκος. Εγώ ειμί ο Ών.
.:. Αμήν .:.