Originally Posted by
Remedy
πραγματικα ξεπερναει τα ορια της λογικης . δεν θα μπορουσα να φανταστω να μου συμβει κατι τοσο αηδιαστικο και αποτροπαιο και να σκεφτω οτι ειναι ομορφο να αρεσεις...
η πρωτη μου σκεψη ηταν οτι ειναι πολυ τρελο για ναναι αληθινο, αλλα επειδη τα πιο ξεφτιλισμενα σεναρια τα γραφει παντα η ζωη, απανταω σαν να ειναι απολυτα αληθινο...
δεν εχει να κανει με την ελξη η την ομορφια το οτι ο πεθερος σου ειναι υπανθρωπος καλη μου, κακως το συνεδεσες με αυτα... ειναι σαν να μας λες οτι ο βιαστης βιαζει ωραιες γυναικες, η οτι τον δολοφονο τον προκαλεσε το θυμα...
αν ειναι τοσο λιγουρης που τολμαει να την πεσει ερωτικα την νυφη του, θα την πεφτει και σε θηλυκες κατσικες, ειναι βεβαιο...
κανεις ενα μεγαλο λαθος κατα τη γνωμη μου και απ οσα διαβασα δεν ειδα να συμφωνει καποιος αλλος.
παιζεις το παιχνιδι του.
ξερεις γιατι νοιωθεις ενοχη? γιατι εισαι οντως ενοχη.
οχι ενοχη που σου την επεσε ομως, αλλα οσο δεν το λες στον ανδρα σου, οση αηδια κι αν σου προκαλει ο σιχαμας, μοιραζεσαι μαζι του ενα ενοχο μυστικο που το κρυβετε ΜΑΖΙ απο τον ανδρα σου.αυτο το "μαζι" του αρκει, εφοσον δεν μπορει να σε εχει. του δινει αλλοθι να σε πλησιαζει καθε τοσο και να κανει οτι δεν βλεπει οτι σε αηδιαζει.
αυτο σε εχει αποσυντονισει πληρως και δηλητηριαζει σιγα- σιγα την σχεση σου με τον ανδρα σου, χωρις να το καταλαβαινεις.
αν εκτος απο σιχαμας, ο γερος ειναι και πανουργος, το ξερει καλα αυτο. επειδη δεν μπορει να σε εχει, παρηγοριεται με το να εχει στησει ενα μυστικο για να μοιραστειτε και να βγαλετε τον ανδρα σου απ εξω. δεν ειναι τυχαιο αυτο που σου λεω, ειναι χειριστικη μεθοδευση πολυ συγκεκριμενη απο ανθρωπους που θελουν και δεν μπορουν να εχουν καποιον που εκβιαζουν με "ενοχα μυστικα", μονο για να εχουν κρυφη επικοινωνια μαζι τους κι ας ξερουν οτι ειναι ανεπιθυμητοι.
κανε την κινηση- ματ, καλη μου. πες τα ολα στον ανδρα σου και το σκιαχτρο που σου ψυθιριζει σιχαμενα στο αυτι ενω σου προκαλει μονο αηδια, θα αυτοκαταστραφει... ;)
τι ειναι ολα αυτα "να μην χαλασουν οι σχεσεις πατερα-γυιου"??? πατε καθολου καλα εδω μεσα??? πατερας ειναι αυτο το ζωντοβολο, η τερας?
δεν ειναι ανηλικος ο γυιος.
ΦΥΣΙΚΑ πρεπει να ξερει τι σκατα πατερα εχει και να παρει τις αποφασεις του σαν ολοκληρωμενος ανθρωπος για τις σχεσεις του μαζι του!!!. σιγα μην σπασουν τα αυγα, με τον πορνογερο!!!!!