Η μιση Ελλαδα ειναι ανεργη και ανασφαλιστη.Πολλοι οντως αυτοκτονουν,αλλα οι περισσοτεροι ουτε που το σκεφτονται.Και τουλαχιστον εχει κοπελα,αλλοι δεν εχουν ουτε ειχαν ποτε ουτε αυτο.
Printable View
Κι εγω στην ίδια μοίρα με το αγόρι σου. Θελω να αυτοκτόνησω για πολλούς και διάφορους λόγους. Εχω πρήξει τους δικούς μου ανθρωπους αλλα προς το παρόν δεν το τόλμησα... Ειναι ομορφο να ζεις μωρεε
δεν καταλαβαινω πως γινεται να αναφερεται η αυτοκτονια λες και ειναι βολτα στο σινεμα.
Αν δεν σου αρεσει η ζωη σου αλλξέ την, κάνε κάτι τρελο. Δεν αποτελει λύση το να φύγεις. βοήθεια μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις από ειδικούς ή μη.
Εγω εχω ζητήσει βοήθεια και ο γιατρός απλα μου επισημαίνει οτι γκρινιάζω και οτι δεν θελει να με ακούει! Απλα συνήθως το λες οταν νιώθεις κατα κάποιον τροπο ανίκανος/ υποδεέστερος δεν σου βγαίνουν κάποια σχεδια... Στη δικη μου περίπτωση για παράδειγμα νιωθω ανίκανη να κανω οποιαδήποτε δουλεια. Νιωθω χαζη. Πως θα ζήσω χωρις δουλεια;; Ο δικός σου και δουλεια εχει και τη σχεση του. Τι του λειπει;
Δεν με λένε ολγα....
και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν σε μια ξενη χωρα, χωρις να ξερω κανεναν, χωρις δουλεια, χωρις σχεση και χωρις τιποτα. δεν αυτοκτονησα.
τωρα μπορει να σαι νεα κ να εχεις αντοχες αργοτερα ομως εισαι σιγουρη οτι θα σαι το ιδιο?
αλεξανδρε δεν ξερω ποιο ειναι το θεμα σου. Ξεκινησα αυτο το ποστ με την ελπιδα να βοηθησω το αγορι μου. Η κοπελα απο πάνω λέει πως δεν αντέχει την καθημερινότητά της και η απάντησή μου είναι η παραπάνω. Εγώ είμαι μια χάρα, έχω έναν σκοπό εδώ που είμαι, μου πήρε λίγο καιρό να εγκληματιστώ αλλά πλέον εκτός από το αγόρι μου και την οικογένειά μου δεν έχω τίποτα άλλο στην Ελλάδα.
Από 'κει και πέρα βλέπω συστηματικά ψυχολόγο και η ζωή μου είναι υπό έλενχο.
Οπότε θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις με αυτά του είδους τα σχόλια. Μοιάζει να έχεις προσωπική εμπειρία/ απογοήτευση την οποία όμως δεν θα ήθελα και να μάθω.
Αυτό είναι ένα ποστ για το αγόρι μου και για ανθρώπους με παρόμοιο πρόβλημα. Αν ποτέ χρειαστώ η ίδια βοήθεια θα χαρώ να σχολιάσεις στο αντίστιχο ποστ.
εγω δεν εχω κανενα θεμα γιατι εγω σχολιαζω ως πιανιστας απ εξω απο ολα αυτα.
Εγω δεν εχω καταλαβει για ποιο πραγμα την κατηγορεις Αλεξ
Κουραγιο φιλη μου,εννοειται κ πρεπει να του σταθεις με καθε τροπο εστω κ απο αποσταση,εφοσον δεν πειθεται ευκολα να δει ειδικο προτεινω να πας εσυ ιδιαιτερως να μιλησεις σε ενα ειδικο για το πως θα κινηθεις κ ισως μελλοντικα τον πεισεις να πατε μαζι,Επισης κατι που με εχει βοηθησει παρα πολυ στην ζωη μου ειναι κ ο πνευματικος εκκλησια που πηγα ορισμενες φορες,Οπωσδηποτε δεν πρεπει να αγνοησεις το γεγονος οτι λεει οτι θελει να αυτοκτονησει δεν γνωριζουμε εαν το εννοει ομως πρεπει να το προσεξεις,Καλο κουραγιο επιμονη κ δυναμη!
Kαρμα σε ποια χωρα εισαι? κ πως τα ειδες εκει τα πραγματα?