το αγόρι μου επαναλαμβάνει πως θέλει να αυτοκτονήσει. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 93
    Quote Originally Posted by karma123 View Post
    νιώθει αποτυχημένος. Η κοπέλα του είναι στο εξωτερικό, στη δουλειά του δεν είναι καν ασφαλισμένος και πέρνει 3 ευρό την ώρα, ίσα-ίσα να καλήψει τις μπύρες του, το ότι είναι όμορφοσ δεν το βλέπει και γενικά ό,τι και να κάνει το βλέπει σαν αποτυχία. Του πέσανε και κάποια πράγματα το καλοκαίρι. Όχι σοβαρα, απλά αλλάξανε αρκετά πλάνα.
    Η μιση Ελλαδα ειναι ανεργη και ανασφαλιστη.Πολλοι οντως αυτοκτονουν,αλλα οι περισσοτεροι ουτε που το σκεφτονται.Και τουλαχιστον εχει κοπελα,αλλοι δεν εχουν ουτε ειχαν ποτε ουτε αυτο.

Senior Member
    Κι εγω στην ίδια μοίρα με το αγόρι σου. Θελω να αυτοκτόνησω για πολλούς και διάφορους λόγους. Εχω πρήξει τους δικούς μου ανθρωπους αλλα προς το παρόν δεν το τόλμησα... Ειναι ομορφο να ζεις μωρεε

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Η μιση Ελλαδα ειναι ανεργη και ανασφαλιστη.Πολλοι οντως αυτοκτονουν,αλλα οι περισσοτεροι ουτε που το σκεφτονται.Και τουλαχιστον εχει κοπελα,αλλοι δεν εχουν ουτε ειχαν ποτε ουτε αυτο.

μωρε στο κεφαλι του ειναι το προβλημα!!!μια χαρα παιδι ειναι με εξαιρετικες ικανοτητες. απλα τα βλεπει ολα μαυρα για καποιο λογο

Junior Member
    δεν καταλαβαινω πως γινεται να αναφερεται η αυτοκτονια λες και ειναι βολτα στο σινεμα.
    Αν δεν σου αρεσει η ζωη σου αλλξέ την, κάνε κάτι τρελο. Δεν αποτελει λύση το να φύγεις. βοήθεια μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις από ειδικούς ή μη.

Senior Member
    Εγω εχω ζητήσει βοήθεια και ο γιατρός απλα μου επισημαίνει οτι γκρινιάζω και οτι δεν θελει να με ακούει! Απλα συνήθως το λες οταν νιώθεις κατα κάποιον τροπο ανίκανος/ υποδεέστερος δεν σου βγαίνουν κάποια σχεδια... Στη δικη μου περίπτωση για παράδειγμα νιωθω ανίκανη να κανω οποιαδήποτε δουλεια. Νιωθω χαζη. Πως θα ζήσω χωρις δουλεια;; Ο δικός σου και δουλεια εχει και τη σχεση του. Τι του λειπει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Εγω εχω ζητήσει βοήθεια και ο γιατρός απλα μου επισημαίνει οτι γκρινιάζω και οτι δεν θελει να με ακούει! Απλα συνήθως το λες οταν νιώθεις κατα κάποιον τροπο ανίκανος/ υποδεέστερος δεν σου βγαίνουν κάποια σχεδια... Στη δικη μου περίπτωση για παράδειγμα νιωθω ανίκανη να κανω οποιαδήποτε δουλεια. Νιωθω χαζη. Πως θα ζήσω χωρις δουλεια;; Ο δικός σου και δουλεια εχει και τη σχεση του. Τι του λειπει;
    Ολγα??????

Senior Member
    Δεν με λένε ολγα....

Junior Member
    και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν σε μια ξενη χωρα, χωρις να ξερω κανεναν, χωρις δουλεια, χωρις σχεση και χωρις τιποτα. δεν αυτοκτονησα.

Banned
    τωρα μπορει να σαι νεα κ να εχεις αντοχες αργοτερα ομως εισαι σιγουρη οτι θα σαι το ιδιο?

Junior Member
    αλεξανδρε δεν ξερω ποιο ειναι το θεμα σου. Ξεκινησα αυτο το ποστ με την ελπιδα να βοηθησω το αγορι μου. Η κοπελα απο πάνω λέει πως δεν αντέχει την καθημερινότητά της και η απάντησή μου είναι η παραπάνω. Εγώ είμαι μια χάρα, έχω έναν σκοπό εδώ που είμαι, μου πήρε λίγο καιρό να εγκληματιστώ αλλά πλέον εκτός από το αγόρι μου και την οικογένειά μου δεν έχω τίποτα άλλο στην Ελλάδα.
    Από 'κει και πέρα βλέπω συστηματικά ψυχολόγο και η ζωή μου είναι υπό έλενχο.
    Οπότε θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις με αυτά του είδους τα σχόλια. Μοιάζει να έχεις προσωπική εμπειρία/ απογοήτευση την οποία όμως δεν θα ήθελα και να μάθω.
    Αυτό είναι ένα ποστ για το αγόρι μου και για ανθρώπους με παρόμοιο πρόβλημα. Αν ποτέ χρειαστώ η ίδια βοήθεια θα χαρώ να σχολιάσεις στο αντίστιχο ποστ.

Banned
    εγω δεν εχω κανενα θεμα γιατι εγω σχολιαζω ως πιανιστας απ εξω απο ολα αυτα.

Εγω δεν εχω καταλαβει για ποιο πραγμα την κατηγορεις Αλεξ

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Εγω δεν εχω καταλαβει για ποιο πραγμα την κατηγορεις Αλεξ
    μη καταλαβεις κ ποτε το ιδιο μου κανει.

Senior Member
    Κουραγιο φιλη μου,εννοειται κ πρεπει να του σταθεις με καθε τροπο εστω κ απο αποσταση,εφοσον δεν πειθεται ευκολα να δει ειδικο προτεινω να πας εσυ ιδιαιτερως να μιλησεις σε ενα ειδικο για το πως θα κινηθεις κ ισως μελλοντικα τον πεισεις να πατε μαζι,Επισης κατι που με εχει βοηθησει παρα πολυ στην ζωη μου ειναι κ ο πνευματικος εκκλησια που πηγα ορισμενες φορες,Οπωσδηποτε δεν πρεπει να αγνοησεις το γεγονος οτι λεει οτι θελει να αυτοκτονησει δεν γνωριζουμε εαν το εννοει ομως πρεπει να το προσεξεις,Καλο κουραγιο επιμονη κ δυναμη!

Senior Member
    Kαρμα σε ποια χωρα εισαι? κ πως τα ειδες εκει τα πραγματα?

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast