Originally Posted by
Τramonto
Έγραψα χωρισμό γιατί δεν ήξερα πως να το περιγράψω το κόψιμο επαφής,η λέξη χωρισμός δεν λέγεται μόνο για ερωτικά, τέσπα μη κολλάμε στις λέξεις.Όσον αφορά αυτά που λες ναι κι εγώ τα σκέφτηκα.
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή (δηλ. μετά τα πρώτα σεξ που έπεσε κυνηγητό), του έβγαινε η προσπάθεια αυθόρμητα, δηλ να με πάρει τηλ να βγούμε, να με δει, να ασχοληθεί ρε παιδί μου, κάτι που δεν κάνει συνήθως, αλλά εγώ έκανα πίσω γιατί φοβόμουν μήπως πληγωθώ όπως κι έγινε. Δηλαδή κατάλαβα ότι και αργά να κάνεις κάτι με κάποιον και να ασχολείστε και να σου πει τα δικα του, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι σοβαρό- εξαρτάται από το χαρακτήρα του άλλου, εγώ όταν τα λέω τα εννοώ, κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται ίσως παρασύρεται από τον ενθουσιασμό.
Γι αυτό μου πέταξε ότι τον δυσκόλεψα στην αρχή. Αλλά θα μπορούσε να μου πει "ξέρεις δεν είμαι σίγουρος αν ακόμα γουστάρω όπως στην αρχή" κάτι που θα ήταν πιο ντόμπρο και ειλικρινές χωρίς να βγει μ@λ@κ@ς.
Εκεί ίσως φταίω κι εγώ που δεν τον τέσταρα καλά στη δεύτερη ευκαιρία. Αλλά και πάλι ένιωσα χρησιμοποιημένη. Όταν του το είπα αυτό είπε γούσταρε και στη δεύτερη ευκαιρία αλλά ξαφνικά με ένα μαγικό τρόπο ξενέρωσε, χωρίς να φταίω σε κάτι όπως είπε...Επίσης μετά που τον ρωτησα αν παίζουν άλλες (το καλύτερο που λες) δεν το παραδέχτηκε. Ε δεν είναι να τραβάς τα μαλλιά σου;
Ανωριμότητα και προβλήματα κτλ το λέω επειδή μου είπε γενικά δεν είναι να βλέπει γυναίκες κάθε μέρα και να δένεται, λες και κάτι τον φοβίζει, και ναι έχει πληγωθει στο παρελθόν και είδα πολλά και διάφορα στοιχεία αλαζονείας και ανάγκης επιβεβαίωσης κτλ και είναι και περίεργο να το να δίνεις το σώμα σου από εδώ και από κει. Και άλλοι άντρες πληγώθηκαν αλλά δεν καβάλησαν όλη τη πόλη....