Results 46 to 60 of 179
Thread: Εφιάλτης με νάρκισσο πρώην
-
02-10-2014, 15:41 #46
ναι μακάρι..ευχήσου μου καλή δύναμη και δώστε θετική ενέργεια για να βγω κερδισμένη και ηρεμη. Για να γίνει αυτό θέλει καλο στριμωξιδι και αποδειξεις για να μη το παιξει τρελα, γιατι πραγματικα ειναι κριμα οσα περασα και οσα μπορει να περασαν και αλλες πριν απο εμενα η μετα απο εμενα. Ειναι ψυχολογικη και σωματικη κουραση. Αντε τη συμπεριφορα να την καταπιω που λεει ο λογος αλλα το να καταληξεις και νοσοκομειο εξαιτιας καποιου που δεν νοιαστηκε για την υγεια σου επειδη ηθελε να κανει σεξ αυτο ειναι αλλη φαση.
να'σαι καλα για τη στηριξη σου.
- 02-10-2014, 15:43 #47
02-10-2014, 16:09 #48
02-10-2014, 16:23 #49
εχεις μια ταση να περιπλεκεις απλα πραγματα και να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα..
ειπες και πριν και λες κι εδω, οτι ετσι κι αλλιως φερεται εμ τις αλλες, ενω με μενα ενδιαφερθηκε, πραγμα που δεν συνηθιζει, κλπ κλπ κλπ. ολα αυτα ειναι εντελως αυθαιρετα που απλα τονωνουν καπως το εγω σου. ΔΕΝ εισαι σε θεση απο τοσο επιπολαιη γνωριμια να ξερεις τι κανει με αλλες, ακομα κι αν στα εχει πει ο ιδιος!!!
φυσικα και μπορει να σου εκρυψε αν ειναι με καποια, κι αν αλλες τις γουσταρει, αν με αλλες εκανε σχεσεις, αλλα οχι με σενα. δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να σε κανει εξομολογο του.
την ιδια αυθαιρεσια εχεις και στις διαγνωσεις.
οσα κατεβατα και να αντιγραψεις δεν μπορεις να νομιμοπιοιησεις μια διαγνωση ΓΙ ΑΥΤΟΝ και μαλιστα με τοσο συντομη εμπλοκη μαζι του.
οχι, το αν κατι ειναι σοβαρο δεν εξαρταται απο τον χαρακτηρα του αλλου που θα σου πει την αληθεια η το ψεμα. εκτος αν ξερει εξ αρχης οτι δεν σε γουσταρει και σε δουλευει.
συνηθως ομως ειναι απλα αταιριαστα τα ατομα, κι αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις αν δεν προχωρησει μια γνωριμια.μπορει να ειχε καλες προθεσεις, δεν του γβηκε ομως. δεν του αρεσε κατι στην πορεια.
οι σχεσεις δεν γινονται με συμβολαια.
προχωρωντας μονο καταλαβαινει ο καθενας αν παει καλα κι αν θελει κατι παραπανω απο τον αλλον.
δεν συνεβη κανενα μαγικο και ξενερωσε. ξενερωσε απλα ,οπως ξενερωνει ο καθενας που δεν βρισκει αυτο που του ταιριαζει για κατι παραπανω..
αν ενιωσες 'χρησιμοποιημενη", σημαινει οτι εκανες κατι που δεν ηθελες, θεωρωντας οτι ετσι τον δεσμευεις σε κατι.
02-10-2014, 16:36 #50
δεν εβγαλα κανενα συμπερασμα απο μονη μου και μαλλον δεν καταλαβαινεις οποτε αστο. εκεινος με κυνηγησε και ελεγε πολλα ωραια πραματα. δεν θες να το καταλαβεις λες και εισαι δικηγορος του....παιρνεις το μερος του σε βαθμο προκλητικο. δεν το εζησες εσυ στη τελικη για να εισαι τοσο σιγουρη. Ακόμα και με άντρες που μίλησα κανεις δεν πηρε το μερος του και οχι δεν ηθελαν σεξ απο εμενα, ηταν φιλοι.
παντα μου ελεγε οτι ταιριαζουμε επισης αλλα δεν αφηνομαι να το ζησω, μολις αφεθηκα ομως αυτος εκανε αλλα. Για να δεις αν ταιριαζεις με τον αλλον πρωτα ζεις μαζι του πραματα, αλίμονο αν όλοι δεν βγαίναμε ραντεβού για να ζήσουμε καταστάσεις και βγάζαμε συμπεράσματα για τον άλλον στο έτσι. Γράφεις "συνηθως ομως ειναι απλα αταιριαστα τα ατομα, κι αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις αν δεν προχωρησει μια γνωριμια.", για να προχωρησει μια γνωριμια πρεπει να εισαι ετοιμος κιολας να το κανεις και χιλια δυο, πρεπει να ξερεις οτι μπορεις να το κανεις οχι απλα να το λες. Το άτομο αυτο απλα δεν προχωραει τις γνωριμιες ενω με εμενα ειπε θα το κανει.Καταλαβαινω τι λες αλλα σε αυτη τη περιπτωση δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα.
ξερω τι κανει με αλλες τα εχω δει, τα ξερω απο τις αλλες, τον ξέρω χρόνια, δεν γνωριστήκαμε εκείνη τη μερα, τα ξερω ολα πως το λενε.δεν λεω τιποτα στο έτσι.
γραφεις "μπορει να ειχε καλες προθεσεις, δεν του γβηκε ομως. δεν του αρεσε κατι στην πορεια.,ι σχεσεις δεν γινονται με συμβολαια" , δεν ειχε τιποτα κακο να πει για εμενα οταν τον ρωτησα το γιατι, μπορει κατι να τον χαλασε αλλα και παλι δειχνει να μην εχει ορεξη να το λυσει. Ξερεις ποσες φορες εχω χαλαστει με άλλες σχέσεις μουακόμα και φρέσκιες και τα λυναμε και τα βρισκαμε;΄Γιατι αραγε τα βρισκαμε;΄επειδη ειχαμε ορεξη....Last edited by Τramonto; 02-10-2014 at 16:59.
02-10-2014, 17:14 #51
απο οσα μας ειπες κρινω. δεν ξερω ουτε εσενα, ουτε εκεινον.
απο οσα μας ειπες μεχρι τωρα, οι διαγνωσεις σου ειναι αυθαιρετες.
ειδικα εδω μεσα που κυκλοφορουν πολλα ατομα με διαφορες πσθησεις, ειναι εξαιρετικα προκλητικο να μπαινουν ατομα που με μια απορριψη που εζησαν, μοιραζουν διαγνωσεις αβερτα για να νοιωσουν "καλα"..
δεν αντιλεγω στο αφεθηκες-δεν αφεθηκες... το απλο που λεω ειναι οτι οταν προσπαθησατε να ξεκινησετε κατι μαζι, εκεινου κατι δεν του αρεσε και εκανε πισω.
οχι, δεν χρειαζεται παντα να ζησεις με τον αλλο πολλα πραγματα για να δεις αν ταιριαζειςαυτο ισχυει για το βαθυτερο και ουσιαστικο επιπεδο της γνωριμιας. πολλες φορες ξενερωνεις στο πολυ αρχικο σταδιο.
αν ξενερωσεις στις 2 βδομαδες που ειπες, γιατι να επιμεινεις περισσοτερο? και βεβαια πρεπει να εισαι ετοιμος. αλλα και ετοιμος να εισαι, αν δεν σου κανει ο αλλος, παλι θα φυγεις.
επαναλαμβανω οτι δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι κανει με αλλες γνωριμιες ,οτι κι αν εχεις ακουσει απο κουτσομπολια, ακομα κι απ τον ιδιο.
λες να υπηρχε περιπτωση να σου πει 'ξερεις, δεν μου κανεις, εχω ομως υποψη μια αλλη κοπελα που μου αρεσει περισσοτερο?"
συμφωνω οτι δεν ειχε διαθεση να λυσει κατι μαζι σου. αυτο λεω κι εγω...
02-10-2014, 17:27 #52
Η ψυχολογος , που σου ειπε οτι ο λεγαμενος ειναι ναρκισσος, τι εξηγηση σου εδωσε για το οτι εσυ επελεξες να κανεις σχεση ή οτι αλλο εκανες με εναν ναρκισσο?
Ή μηπως αρκεστηκε μονο στο να βγαλει τον αλλο διαταραγμενο?
02-10-2014, 18:39 #53
- still searching for the right place.....
Σωστήηηηηηηηη!
Plus, μιας κ θες οπωσδήποτε να του μιλήσεις, έχε καλού- κακού στα υπ'όψιν κ το εξής ενδεχόμενο:
Σε μια κατάσταση το πάνω χέρι το έχει αυτός που αισθάνεται τα λιγότερα, πόσο μάλλον αν δεν αισθάνεται κ τίποτα...... Εν προκειμένω προφανώς, αυτή η οποία δεν έχει απεμπλακεί συναισθηματικά είσαι εσύ, ενώ αυτός απλά είναι στα @ρχ... του, είτε του άρχισε καλά κ ύστερα ξενέρωσε, είτε απλά ήταν ένας νάρκισσος που ήθελε να επιβεβαιώσει τον εγωισμό του (δηλ δεν του έφτανε να πηδήξει κ να μείνει εκεί, αφού εσύ ήθελες κάτι περισσότερο αλλιώς προέβαλλες veto, αλλά ήθελε να πηδήξει, να τον παρακαλάς κ να φύγει εκείνος, καθώς εσύ σέρνεσαι πίσω του), είτε είναι το κλασσικό καθίκι, είτε......, είτε........, όλοι συμφωνούμε στο γεγονός ότι δεν έχει σημασία το τί ήθελε κ αν έχει κάποια διαταραχή, αλλά η συμπεριφορά του απέναντί σου κ τα αποτελέσματα αυτής. Επειδή λοιπόν η συναισθηματικά κολλημένη είσαι εσύ, ενώ ο άλλος είναι ψυχρός κ αδιάφορος, πρόσεξε μη σε κάνει να αισθανθείς 10 φορές πιο σκουπίδι απ'όσο αισθάνεσαι τώρα.......
Κ επειδή κάπου παραπάνω διάβασα ότι υπάρχει η περίπτωση να βάλει το κεφάλι του ο τύπος κ να σκεφτεί, κ εκεί μου ήρθαν ειλικρινά τα γέλια αν πιστεύει κάποιος ότι θα του βάλεις έτσι μυαλό ή ότι θα τον βάλεις στη θέση του, 1 έχω να σου πω, κ ό,τι καταλάβεις κατάλαβες: Τον ξεδιάντροπο τον φτύνανε κ έλεγε ότι βρέχει.....
ΥΓ: Νομικό θέμα δεν υφίσταται εκτός κ αν πρόκειται για μη ιάσιμο θανατηφόρο ή εν δυνάμει θανατηφόρο νόσημα (HIV μακριά από μας) κ είναι δυνατόν να αποδεικτεί ότι ο τύπος το γνώριζε. Οπότε να του τρίξεις τα δόντια, όπως διάβασα, με κάτι τέτοιο δεν παίζει.
02-10-2014, 19:26 #54
02-10-2014, 19:31 #55
του ειπα ποτε οτι τον ερωτευτηκα; ισα ισα εκεινος ελεγε συνεχεια ποσο γουσταρει. να εκφρασω το πως με εκανε να νιωσω θελω να τα βγαλω απο μεσα μου.Αν μιλησω δεν θα το κανω γι αυτον αλλα για εμενα, νομιζεις εμενα δεν μου εφυγαν τα αισθηματα; και να προσπαθησει να με κανει να νιωσω ασχημα και σκουπιδι οπως λες το ιδιο και καλυτερα θα το κανω εγω και πιστεψε με ειναι πολυ ευαισθητος στη κριτικη γιατι θελει να δειχνει τελειος παντα.νομικο θεμα υφισταται γιατι περικυκλωνομαι απο δικηγορους οποτε ασε μας να ξερουμε κατι παραπανω.
Last edited by Τramonto; 03-10-2014 at 18:26.
02-10-2014, 19:34 #56
Σορρυ , αλλα για τα ΣΜΝ υπαρχει προστασια , προφυλακτικο λεγεται .
Δεν ειχατε μακροχρονια σχεση να πεις οτι δικαιολογειται το να το ξεχασεις .
Αν εχει αυτος ευθυνη , αλλη τοση εχεις και εσυ .
Εγω προσωπικα , πριν σταματησω τα προφυλακτικα εκανα και εγω και ο συντροφος μου εξετασεις . Ας το σκεφτοσουν πριν , λοιπον.
02-10-2014, 19:39 #57
Και για να ληξω το θεμα .
Εισαι σε ενα φορουμ που αρκετα απο τα μελη του πηγαινουν σε ψυχολογο ή κανουν ψυχοθεραπεια , αρα ξερουμε τι ακριβως συμβαινει σε μια συνεδρια .
Προσωπικα , η ψυχολογος μου πολλες φορες μου λεει πως πρεπει να δρασω για ενα θεμα που τυχαινει να με απασχολει αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε να εκφρασει αποψη ή να βγαλει διαγνωση για αλλο προσωπο περα απο μενα .
Τεσπα , δεν ξερω τι ακριβως θελεις και ανοιξες αυτο το θεμα , εγω ομως δεν πιστευω πως μας λες ολη την αληθεια.
Αν αποφασισεις να πεις την αληθεια τοτε ισως να αλλαξω τον τονο μου.
02-10-2014, 19:40 #58
...τραμόντο, μετά από τόσες σελίδες, η αίσθηση μου είναι πως πρέπει να μιλήσεις με την ψυχολόγο σου για ποιο λόγο δεν αποδέχεσαι την απόρριψη, πράγμα ανθρώπινο που δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος δεν τη βίωσε έστω και μια φορά στη ζωή του.
Δεν ασχολείσαι με κανένα επιχείρημα, από αυτά που σου τέθηκαν εδώ, προφανώς γιατί μπήκες ώστε να ενδυναμώσεις την άποψη σου ότι ο άνθρωπος κρύβει κάτι άλλο πέρα από το ότι δεν του βγήκε μαζί σου.
Όσο για το θέμα με το νομικό ζήτημα που υφίσταται για τα αφροδίασια... έλεος.
02-10-2014, 19:41 #59
Μα κι εμενα κατι δεν μου αρεσε και ξενερωσα, ηταν οτι δεν ζουσα τιποτα μαζι του και διαφορα αλλα στοιχεια που εβλεπα και ενιωθα οτι εχει προβλημα το ατομο.
γραφεις "οχι, δεν χρειαζεται παντα να ζησεις με τον αλλο πολλα πραγματα για να δεις αν ταιριαζειςαυτο ισχυει για το βαθυτερο και ουσιαστικο επιπεδο της γνωριμιας. πολλες φορες ξενερωνεις στο πολυ αρχικο σταδιο."
μα εξηγω και σου λεω οτι το πολυ αρχικο σταδιο για εμας περασε και μετα απομακρυνθηκαμε και το συντηρουσαμε με μηνυματα....δεν το ζησαμε οπως επρεπε επειδη εκανα πισω εγω και δεν ηθελα να μπλεχτω μαζι του και στην ουσια τον ειχα απορριψει εγω τοτε.
Επισης μετα στη "δευτερη ευκαιρία" δεν ζησαμε σχεδον τιποτα για να πω οτι οκ λογικο να παιζει ξενερωμα.Ισως ειδε οτι εγω για να ειμαι ευτυχισμενη δεν μπορω να καθομαι να τον περιμενω με ανοιχτα ποδια οποτε με θυμηθει και θελω ενα σχεδον συχνο παρε-δωσε και αυτος δεν ηταν σε θεση, αφου ηθελε να το παρω πιο χαλαρα οπως ελεγε=χαλαρα γι αυτον ειναι να μην εχεις προβλημα να τον βλεπεις οποτε σε θυμηθει.
Εννοειται οτι οποιος δεν τα βρισκει με καποιον δεν σημαινει δεν παει καλα, γιατι τα παιρνετε ολα προσωπικα εδω μεσα;Δεν μιλαω για εσας. Ελεος
Last edited by Τramonto; 03-10-2014 at 04:02.
02-10-2014, 19:43 #60