γνωστους εχουμε πολλους..
φιλους ομως;
Printable View
γνωστους εχουμε πολλους..
φιλους ομως;
Παιδια εγω σας το λεω ξανα ..η πιο φυσιολογικη σχεση που ειχα ηταν με αντρα που ειχε ψυχωση..ηταν προσωπικοτητα καμια σχεση με τα αγορακια χωρις αισθηματα κ κανενα βαθος ..τον ανθρωπο διαλεγεις τον χαρακτηρα του
οχι το αν εχει κατι ψυχολογικο ..παντως κ εγω μ αυτα που επαθα μετα τον χωρισμο μ απο αυτον εχω τρομερο προβλημα ν ξανακανω σχεση ..
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ένας ψυχωτικός θα βασανίζει τον άλλον; Εγώ ίσα ίσα όλοι οι ψυχωτικοί που έχω γνωρίσει έχουν καλύτερη ψυχή από πολλούς άλλους, ίσως για αποδοχή περισσότερη, αλλά όπως και να 'χει δεν βασίζεται κάτι αυτό που λες, μόνο στην άγνοια που έχουν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι!!!
Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα με το παρακάτω ποστ!!!!!!!!!!!! Πολλά λάικς!
δεν θελω να γινω πολυ πικαντικος αλλα ο αδερφος μ θα με κερασει το δεκεμβριο 2 πληρωμενες γυναικες ταυτοχρονα μπας κ βοηθηθω μεσω της νεας αυτης εμπειριας κ στην ψυχωση...
Eγινες Δημητρη αρκετα πικαντικος μπορω να πω. Σιγουρα αυτη η εμπειρια αν μη τι αλλο θα σου ανεβασει το ηθικο!.
Και εγω στο παρελθον τραβηχτικα αρκετα με τετοια θεματα και δεν το μετανοιωσα καθολου, τι να μετανοιωσω αλλωστε αφου ολες σαν μοντελα ηταν!.
Πλεον δεν με γεμιζει αυτη η φαση. Δεν ξερω γιατι τα λεω ολα αυτα, ισως να ειμαι και λιγο σε καταθλιπτικη διαθεση, ισως να με περναει ανα διαστηματα (οπως τωρα) και να σφηνωνει στο μυαλο η σκεψη, να κανω επιτελους μια σχεση!.
Παντως εδω που ειμαι αρκετα δυσκολα, το ξερουν και οι πετρες που ειμαι ψυχωσικος.
Μονο αν αλλαξω περιβαλλον θα γινει κατι... οπως λεει και η Σαρρη.. η το καλοκαιρι με καμια τουριστρια.. να παρατησω δουλειες και ολα και βγω για σεργιανι.. χαχα
Eγινες Δημητρη αρκετα πικαντικος μπορω να πω. Σιγουρα αυτη η εμπειρια αν μη τι αλλο θα σου ανεβασει το ηθικο!.
Και εγω στο παρελθον τραβηχτικα αρκετα με τετοια θεματα και δεν το μετανοιωσα καθολου, τι να μετανοιωσω αλλωστε αφου ολες σαν μοντελα ηταν!.
Πλεον δεν με γεμιζει αυτη η φαση. Δεν ξερω γιατι τα λεω ολα αυτα, ισως να ειμαι και λιγο σε καταθλιπτικη διαθεση, ισως να με περναει ανα διαστηματα (οπως τωρα) και να σφηνωνει στο μυαλο η σκεψη, να κανω επιτελους μια σχεση!.
Παντως εδω που ειμαι αρκετα δυσκολα, το ξερουν και οι πετρες που ειμαι ψυχωσικος.
Μονο αν αλλαξω περιβαλλον θα γινει κατι... οπως λεει και η Σαρρη.. η το καλοκαιρι με καμια τουριστρια.. να παρατησω δουλειες και ολα και βγω για σεργιανι.. χαχα
double post furious
σακη μια ζωη την εχουμε στραβα κουτσα
Nαι ρε συ δικιο εχεις... αμα δεν ξεδινουμε που και που.. τι στο διαλο... αυτα μενουν..
οταν ειπα στο αγορι μου οτι εχω σχιζοφρενεια μου ειπε ' μου αρεσουν τα δυσκολα!' και απο τοτε ειμαστε μια χαρα! καλο ειναι να τα λες, γιατι να πεις ψεμματα οτι εχεις καταθλιψη? την αληθεια απο την αρχη.
μία παρόμοια φράση μου είχε πολύ παλιά ο πατέρας της τότε κολλητής μου και είναι πραγματικά πολυ σωστή
"ο πραγματικός φίλος είναι αυτός που θα χαρεί στην χαρά σου, στην λύπη σου όλοι θα λυπούνται" και όντως αν το κοιτάξεις πόσες φορές μας ζηλεύουν, μας μειώνουν, μας... μας... μας... κάθε φορά που χαιρόμαστε για κάτι που πετύχαμε? ενώ στην λύπη οι πιο πολλοί μια καλή κουβέντα τουλάχιστον θα βρουν να σου πουν... εκτός αυτού αυτός που χαίρεται στην χαρά σου σημαίνει πως έχει και τα ίδια όνειρα... και είναι πολυ σημαντικό στις σχέσεις να έχουμε τα ίδια όνειρα και τις ίδιες αξίες
mono prokatartika k filia syntelesthkan,alla wraia empeiria...