Στην νεκρη συναντηση θελω να υπολογισετε και εμενα!
Printable View
Στην νεκρη συναντηση θελω να υπολογισετε και εμενα!
γιατι σαμπως οι συναντησεις που λες, θα σου κανουν κατι σε σχεση με την θεραπεια σου?? λογικο να παρεις αυτη την απαντηση, γιατι μιλουσατε θεραπευτικα.
απ οτι ξερω, χωρις να εχω παει ποτε, στις συναντησεις του μαζι, πηγαινουν και ατομα με αλλου ειδους προβληματα ,οχι μονο διπολικη....
μπορουσες να ρωτησεις αν επιτρεπεται να παρευρεθεις γενικως, οχι αν θα ωφεληθεις..
παλια μπορει να μαζεύονταν και άτομα με διαφορετικα προβλήματα. Ομως τώρα είναι μονο για καταθλ. και μανιοκαταθλ. Αυτό είναι σίγουρο ουτε μια βδομαδα δεν έχει που τηλεφώνησα. ΚΑι αυτές οι ομάδες δεν είναι θεραπευτικές. μου το τόνισαν και στο τηλέφωνο. Δεν ήθελα να πάω στο μαζί για να θεραπευτώ (αλλωστε κανω ψυχοθεραπεια), αλλα για να μιλήσω. Στο τηλέφωνο δεν μου είπαν να μην παω, απλως επειδη το προβλημα μου δεν είναι κοινο με των υπολοιπών μου είπαν πανω κατω οτι δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο νοημα για μένα.
το ξερω οτι δεν ειναι θεραπευτικες, απλα η απαντηση που σου εδωσαν αφορουσε περιπτωση θεραπειας η μη. ξερω πολυ προσφατες περιπτωσεις παντως που πηγαιναν στο μαζι και δεν ειχαν τπτ απο τα δυο.απο ποτε σου ειπαν οτι αλλαξε η επιλογη των μελων που παρακολουθουν μια συναντηση?
Να οργανώσουμε συνάντηση και στα Χανιά παιδιά αν είναι και κανείς χανιώτης εδώ
Δεν μου το ειπαν ξεκαθαρα . απλως η μυρια που μιλησα οταν της ειπα οτι το προβλημα μου δεν εχει να κανει με καταθλιψη εκανε μια μεγαλη παυση και μου ειπε ότι οι ομαδες ειναι μονο για καταθλιψη. δεν μου ειπε μην ερθεις , αλλα εγω αυτό καταλαβα απο τα συμφραζομενα και απο τον τροπο που μου απαντησε. Τι να πω? τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως ξαναπαρω τηλ και να παω σε μια συναντηση . απο την στιγμη που δεν υπαρχει τιποτα για αγχωδεις διαταραχες ισως να δοκιμασω το μαζι. ε δεν εχω να χάσω και τιποτα αλλωστε. κι αν μου λες οτι καποια ατομα πηγαν χωρις να εχουν τιποτα απο τα δυο τοτε μπορει και να με βολεψει.
Σ ευχαριστω παντως πολυ για τις πληροφοριες μελος. Η κυρια στο τηλ ήταν καπως αποθαρρυντικη αλλα εσυ με ενθαρρυνες με αυτα που μου ειπες. μαλλον θα ξανα προσπαθησω!
...66psy, μάλλον δεν κατάλαβαν καλά.
Ξαναπροσπάθησε.
Και εγω δεν καταλαβα τι εννοουσε η 66psy με τις ασθενειες , αλλα δεν θα ελεγα οχι σε μια συναντηση μελων που μιλαω τοσο καιρο .
οποιος/α ενδιαφετεται μπορει να μου στειλει και προσωπικο μηνυμα περα απο το μαιλ (επιτελους ενεργοποιηθηκε)!!!