Ζωντανη συναντηση?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 77
    Banned
    Στην νεκρη συναντηση θελω να υπολογισετε και εμενα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    εμενα να με υπολογισετε στην συναντηση χωρις πολυπροφιλα ( ιιιχιχιχιχιχιχι )

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Kαι εμενα , και εμενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    πήρα τηλέφωνο στο μαζί. Αφορά μόνο διαταραχες για καταθλιψη και μανιοκαταθλιψη. κι όταν ρώτησα αν θα μπορούσα να πάω παρολο που το προβλημα μου δεν είνα αυτό μου πως δεν έιναι καλή ιδέα (ότι δηλαδη αυτες οι συναντησεις δεν θα μου κανουν τιποτα) ! Και δεν ειπα να δημιουργήσουμε ομαδες αυτοβοηθειας οπως κανει το μαζι.! αν είναι δυνατον. μια απλή συναντηση είπα για να μιλήσουμε γενικα οσοι θελουμε να μιλησουμε με άλλους ανθρωπους κι όχι με μια οθόνη.
    γιατι σαμπως οι συναντησεις που λες, θα σου κανουν κατι σε σχεση με την θεραπεια σου?? λογικο να παρεις αυτη την απαντηση, γιατι μιλουσατε θεραπευτικα.
    απ οτι ξερω, χωρις να εχω παει ποτε, στις συναντησεις του μαζι, πηγαινουν και ατομα με αλλου ειδους προβληματα ,οχι μονο διπολικη....
    μπορουσες να ρωτησεις αν επιτρεπεται να παρευρεθεις γενικως, οχι αν θα ωφεληθεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι σαμπως οι συναντησεις που λες, θα σου κανουν κατι σε σχεση με την θεραπεια σου?? λογικο να παρεις αυτη την απαντηση, γιατι μιλουσατε θεραπευτικα.
    απ οτι ξερω, χωρις να εχω παει ποτε, στις συναντησεις του μαζι, πηγαινουν και ατομα με αλλου ειδους προβληματα ,οχι μονο διπολικη....
    μπορουσες να ρωτησεις αν επιτρεπεται να παρευρεθεις γενικως, οχι αν θα ωφεληθεις..
    παλια μπορει να μαζεύονταν και άτομα με διαφορετικα προβλήματα. Ομως τώρα είναι μονο για καταθλ. και μανιοκαταθλ. Αυτό είναι σίγουρο ουτε μια βδομαδα δεν έχει που τηλεφώνησα. ΚΑι αυτές οι ομάδες δεν είναι θεραπευτικές. μου το τόνισαν και στο τηλέφωνο. Δεν ήθελα να πάω στο μαζί για να θεραπευτώ (αλλωστε κανω ψυχοθεραπεια), αλλα για να μιλήσω. Στο τηλέφωνο δεν μου είπαν να μην παω, απλως επειδη το προβλημα μου δεν είναι κοινο με των υπολοιπών μου είπαν πανω κατω οτι δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο νοημα για μένα.

Senior Member
    παλια μπορει να μαζεύονταν και άτομα με διαφορετικα προβλήματα. Ομως τώρα είναι μονο για καταθλ. και μανιοκαταθλ. Αυτό είναι σίγουρο ουτε μια βδομαδα δεν έχει που τηλεφώνησα. ΚΑι αυτές οι ομάδες δεν είναι θεραπευτικές. μου το τόνισαν και στο τηλέφωνο. Δεν ήθελα να πάω στο μαζί για να θεραπευτώ (αλλωστε κανω ψυχοθεραπεια), αλλα για να μιλήσω. Στο τηλέφωνο δεν μου είπαν να μην παω, απλως επειδη το προβλημα μου δεν είναι κοινο με των υπολοιπών μου είπαν πανω κατω οτι δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο νοημα για μένα.
    το ξερω οτι δεν ειναι θεραπευτικες, απλα η απαντηση που σου εδωσαν αφορουσε περιπτωση θεραπειας η μη. ξερω πολυ προσφατες περιπτωσεις παντως που πηγαιναν στο μαζι και δεν ειχαν τπτ απο τα δυο.απο ποτε σου ειπαν οτι αλλαξε η επιλογη των μελων που παρακολουθουν μια συναντηση?

Senior Member
    Να οργανώσουμε συνάντηση και στα Χανιά παιδιά αν είναι και κανείς χανιώτης εδώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το ξερω οτι δεν ειναι θεραπευτικες, απλα η απαντηση που σου εδωσαν αφορουσε περιπτωση θεραπειας η μη. ξερω πολυ προσφατες περιπτωσεις παντως που πηγαιναν στο μαζι και δεν ειχαν τπτ απο τα δυο.απο ποτε σου ειπαν οτι αλλαξε η επιλογη των μελων που παρακολουθουν μια συναντηση?
    Δεν μου το ειπαν ξεκαθαρα . απλως η μυρια που μιλησα οταν της ειπα οτι το προβλημα μου δεν εχει να κανει με καταθλιψη εκανε μια μεγαλη παυση και μου ειπε ότι οι ομαδες ειναι μονο για καταθλιψη. δεν μου ειπε μην ερθεις , αλλα εγω αυτό καταλαβα απο τα συμφραζομενα και απο τον τροπο που μου απαντησε. Τι να πω? τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως ξαναπαρω τηλ και να παω σε μια συναντηση . απο την στιγμη που δεν υπαρχει τιποτα για αγχωδεις διαταραχες ισως να δοκιμασω το μαζι. ε δεν εχω να χάσω και τιποτα αλλωστε. κι αν μου λες οτι καποια ατομα πηγαν χωρις να εχουν τιποτα απο τα δυο τοτε μπορει και να με βολεψει.
    Σ ευχαριστω παντως πολυ για τις πληροφοριες μελος. Η κυρια στο τηλ ήταν καπως αποθαρρυντικη αλλα εσυ με ενθαρρυνες με αυτα που μου ειπες. μαλλον θα ξανα προσπαθησω!

Senior Member
    Δεν μου το ειπαν ξεκαθαρα . απλως η μυρια που μιλησα οταν της ειπα οτι το προβλημα μου δεν εχει να κανει με καταθλιψη εκανε μια μεγαλη παυση και μου ειπε ότι οι ομαδες ειναι μονο για καταθλιψη. δεν μου ειπε μην ερθεις , αλλα εγω αυτό καταλαβα απο τα συμφραζομενα και απο τον τροπο που μου απαντησε. Τι να πω? τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως ξαναπαρω τηλ και να παω σε μια συναντηση . απο την στιγμη που δεν υπαρχει τιποτα για αγχωδεις διαταραχες ισως να δοκιμασω το μαζι. ε δεν εχω να χάσω και τιποτα αλλωστε. κι αν μου λες οτι καποια ατομα πηγαν χωρις να εχουν τιποτα απο τα δυο τοτε μπορει και να με βολεψει.
    Σ ευχαριστω παντως πολυ για τις πληροφοριες μελος. Η κυρια στο τηλ ήταν καπως αποθαρρυντικη αλλα εσυ με ενθαρρυνες με αυτα που μου ειπες. μαλλον θα ξανα προσπαθησω!
    Η απαντηση η απλη λεω εγω ειναι " Ναι πασχω απο καταθλιψη" και αυτο μαλλον περιμενε. Δεν νομιζω να ζητανε και αποδεικτικα στοιχεια περι αυτου. Τεσπα , ο καθενας οπως νομιζει. Φυσικο ειναι να εχουν παει και αλλα ατομα με αλλες παθησεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

...66psy, μάλλον δεν κατάλαβαν καλά.
    Ξαναπροσπάθησε.

Senior Member
    Και εγω δεν καταλαβα τι εννοουσε η 66psy με τις ασθενειες , αλλα δεν θα ελεγα οχι σε μια συναντηση μελων που μιλαω τοσο καιρο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...66psy, μάλλον δεν κατάλαβαν καλά.
    Ξαναπροσπάθησε.
    Εννοεις οτι το αρχικο θεμα μου ήταν η συναντηση και τελικα με τα σχολια αλλαξαμε θεμα?
    Και γω δεν καταλαβα μελος τι ακριβως θες να πεις :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και εγω δεν καταλαβα τι εννοουσε η 66psy με τις ασθενειες , .
    Eννουσα ρε παιδι μου ανεξαρτητως του προβληματος που αντιμετωπιζει ο καθενας.. (δηλαδη δεν εννουσα οσα μελη του φορουμ πασχουν -π.χ- απο καταθλιψη να κανονισουμε μια συναντηση .. αυτο....

Senior Member
    οποιος/α ενδιαφετεται μπορει να μου στειλει και προσωπικο μηνυμα περα απο το μαιλ (επιτελους ενεργοποιηθηκε)!!!

Εννοεις οτι το αρχικο θεμα μου ήταν η συναντηση και τελικα με τα σχολια αλλαξαμε θεμα?
    Και γω δεν καταλαβα μελος τι ακριβως θες να πεις :P

..για το μαζί σου μιλούσα.
    Γενικότερα όμως, αν θες να κάνεις συνάντηση μεσω φορουμ ή γενικότερα από νετ να έχεις επιβεβαιώσει τα στοιχεια όσων θα συναντησεις.
    Δεν μπορεις να φανταστεις τι κρύβεται πίσω απο καθε νικ.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast