Quote:
Originally posted by keep_walking
Α)Προσπαθουμε να βοηθησουμε και οχι να αισθανθουμε καλυτερα με τις επιλογες μας.
δεν αντιλεγω κατι για τις προθεσεις σας, τα βαθυτερα κινητρα ερευνω...
Β)Δεν ηταν επιλογη μου τα φαρμακα...υποχρεωτικα τα παιρνω...θα μπορουσα να τα κοψω οπως καλλιστα θα μπορουσα να κοψω και το λαιμο μου δεν με εμποδιζει κανενας.
υποχρεωτικα γιατι στο ειπε ο γιατρος σου??
δεν μου λεει κατι αυτο ως προς την λεξη \"υποχρεωτικα\"
Γ)Αν νομιζεις οτι ολη ερευνα πανω στα φαρμακα και ολος ο ψυχιατρικος κλαδος ειναι για πεταμα επειδη εσυ μπορεις και επιλυεις προβληματα χωρις φαρμακα τι να πω...
τα φαρμακα απο αρχαιοτατων χρονων ποτε δεν ηταν για πεταμα.... η αναπτυξη ολοκληρης ψυχοφαρμακοβιομηχανιας με συγχωρεις αλλα οχι μονο ειναι για πεταμα αλλα ειναι δολοφονιες ανθρωπινων ψυχων.
Οσο για μενα ποτε δεν εχω ισχυριστει οτι μπορω να επιλυσω κανενος προβλημα και μαλιστα μεσα απο ενα φορουμ. Αλλωστε δεν εχω ουτε καν τις στοιχειωδης γνωσεις για αυτο.
Δ)Δεν εσπρωξα κανεναν να παρει φαρμακα...του ξεκαθαριζω οτι ειναι μια επιλογη του και να την εχει υποψιν του...και οχι να την διαγραψει για λαθος λογους...ποιος εγω να παρω ψυχοφαρμακα και να ειμαι σαν ζομπι ή να μαστουρωνω και αλλα τετοια φαιδρα.
Λες να εισαι ο πρωτος που θα εχει ακουσει στην ζωη του οτι υπαρχουν και φαρμακα για το προβλημα του???
Τωρα για το αν σπρωχνεις η οχι, αναφερθηκα πιο πανω.
Αυτα...αν και ξερω οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε πανω στο ζητημα...αλλα εχω δικιο γιατι εχω και την εμπειρια απο μια σοβαρη ασθενεια.
Δεν ξερω να εχεις δικαιο η οχι, ακομα και αν εχεις ομως αυτο περιοριζεται για το προβλημα σου και το πως το βιωνεις εσυ ακριβως και οχι ολος ο πλανητης.
Στο ζητημα που αφορα εσενα προσωπικα κανεις δεν μπορει να πει κουβεντα μιας και ο καλυτερος κριτης εισαι εσυ.
Αλλα μεχρι εκει.
Ειναι σαφες οτι δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε, αυτο φαινεται απο χιλιομετρα.
Φυσικα δεν ειναι ολες οι ασθενειες ιδιες....
ενδιαφερον εχει η παραμετροποιηση που βαζεις....