νικημου, πρωτα από όλα ευχομαι το 2015 να σε βρει υγειεστατη!! κι με ένα μεγαλο χαμογελο στο γλυκοσου προσωπακι! ,ευχομαι το παιδι που ειστε μαζι να είναι ο "πρίγκιπας" που τοσα χρονια ονειρευόσουνα! διοτι το αξίζεις!! εισαι πολύ πονεμενο κοριτσι, κι αξίζεις έναν ανδρα ανταξιο της δικηςσου προσωπικότητας
Από τα ως σημερα μηνυματα κι θεματα που χεις θεσει, πιστευω ότι εχεις περασει πολλα! ότι και η πρωτη σου κοινωνια,δλδη το οικογενειακοσου περιβαλον αλλα κι η μετεπειτα κοινωνια, η ενγκοσμια δλδη ,εχω καταλαβει ότι δεν ηταν αυτή που ονειρευοσουν μικρουλα! πιστευω ότι κι η μαμασου δεν ηταν οσο θα ηθελες στοργικη μαζισου!ουτε η αδελφησου, αποδηξη είναι ότι βιαζεσαι να φυγεις από το οικογενειακοσου περιβαλον! και η κοινωνια όμως του χοριουσου, δεν ηταν οσο καλη οσα θα επρεπε, πρωτα από όλα ο βιασμος που επαθες!! τι να λεμε τωρα?? μονο αυτό τα λεει όλα!! το ότι δεν νιώθεις ασφαλες να το πεις σε καποια κοινωνικη υπερεσια του τοποσου δειχνει τι αιωνας είναι εκει περα! το ότι αυτοι οι βιαστες σου,ζουν αναμεσα σας, κι περπατάνε στο δρομο χωρις να τρεχουν να κριφτουν δειχνει ότι εκει περα είναι αποδεχτω να εχουν τετοια τυχη οι κοπελες!! είναι πολύ κριμας να υπαρχουν στην ελλαδα τέτοιες κοινωνιες ακομα!! Ευτυχως που δεν είναι ετσι η επαρχιακες πολεις κι χοριαστο συνολο τους! προσωπικα εχω μεινει κι εχω ζησει σε χορια της ελλαδας οπου η κοινωνικες δομες είναι πολύ δυναμικες! οπου "αγγαλιαζουν"τα θυματα κι κυνηγουν τους θυτες!το θεμα είναι όμως ότι εσυ εφαγες "πακετο" αλλα από εδώ κι περα κοιταμε! το μελον! ετσι λοιπον αν εισαι συγουρι για τον ανδρα ου εχεις ερωτευθεί! κι εδώ σορρυ αν καταλαβα καλα τον ξερεις μισο χρονο??αλλα εχετε βρεθει 10-15 φορες? το θεμα είναι αν εχεις κανει όλα οσα πρεπει για να τεσταρουμε έναν ανθρωπο ώστε να συγκατικισουμε, δλδη να χεις απαντησεις σε οσα ηθελες να ρωτήσεις, αν εχετε βγει εξω,κι εχετε περασει μαζι πανω από 5 ωρες! αν εχεις παει για φαγυτο μαζιτου- το θεωρω σημαντικο το πως τρωει,κι πως φερετε στο φαγυτο μια κοπελα για μενα- κι τελος βασικο το σεξ! αν δεν εχεις κανει σεξ μαζιτου δεν ξερεις τι κι αν σου κανει! αν εχεις κανει όλα τα προηγουμενα κατά μενα μπορεις να ξερεις αν θες να συζεις !ε?