Results 46 to 60 of 285
Thread: Σχέση
-
06-01-2015, 01:05 #46
νικημου, πρωτα από όλα ευχομαι το 2015 να σε βρει υγειεστατη!! κι με ένα μεγαλο χαμογελο στο γλυκοσου προσωπακι! ,ευχομαι το παιδι που ειστε μαζι να είναι ο "πρίγκιπας" που τοσα χρονια ονειρευόσουνα! διοτι το αξίζεις!! εισαι πολύ πονεμενο κοριτσι, κι αξίζεις έναν ανδρα ανταξιο της δικηςσου προσωπικότητας
Από τα ως σημερα μηνυματα κι θεματα που χεις θεσει, πιστευω ότι εχεις περασει πολλα! ότι και η πρωτη σου κοινωνια,δλδη το οικογενειακοσου περιβαλον αλλα κι η μετεπειτα κοινωνια, η ενγκοσμια δλδη ,εχω καταλαβει ότι δεν ηταν αυτή που ονειρευοσουν μικρουλα! πιστευω ότι κι η μαμασου δεν ηταν οσο θα ηθελες στοργικη μαζισου!ουτε η αδελφησου, αποδηξη είναι ότι βιαζεσαι να φυγεις από το οικογενειακοσου περιβαλον! και η κοινωνια όμως του χοριουσου, δεν ηταν οσο καλη οσα θα επρεπε, πρωτα από όλα ο βιασμος που επαθες!! τι να λεμε τωρα?? μονο αυτό τα λεει όλα!! το ότι δεν νιώθεις ασφαλες να το πεις σε καποια κοινωνικη υπερεσια του τοποσου δειχνει τι αιωνας είναι εκει περα! το ότι αυτοι οι βιαστες σου,ζουν αναμεσα σας, κι περπατάνε στο δρομο χωρις να τρεχουν να κριφτουν δειχνει ότι εκει περα είναι αποδεχτω να εχουν τετοια τυχη οι κοπελες!! είναι πολύ κριμας να υπαρχουν στην ελλαδα τέτοιες κοινωνιες ακομα!! Ευτυχως που δεν είναι ετσι η επαρχιακες πολεις κι χοριαστο συνολο τους! προσωπικα εχω μεινει κι εχω ζησει σε χορια της ελλαδας οπου η κοινωνικες δομες είναι πολύ δυναμικες! οπου "αγγαλιαζουν"τα θυματα κι κυνηγουν τους θυτες!το θεμα είναι όμως ότι εσυ εφαγες "πακετο" αλλα από εδώ κι περα κοιταμε! το μελον! ετσι λοιπον αν εισαι συγουρι για τον ανδρα ου εχεις ερωτευθεί! κι εδώ σορρυ αν καταλαβα καλα τον ξερεις μισο χρονο??αλλα εχετε βρεθει 10-15 φορες? το θεμα είναι αν εχεις κανει όλα οσα πρεπει για να τεσταρουμε έναν ανθρωπο ώστε να συγκατικισουμε, δλδη να χεις απαντησεις σε οσα ηθελες να ρωτήσεις, αν εχετε βγει εξω,κι εχετε περασει μαζι πανω από 5 ωρες! αν εχεις παει για φαγυτο μαζιτου- το θεωρω σημαντικο το πως τρωει,κι πως φερετε στο φαγυτο μια κοπελα για μενα- κι τελος βασικο το σεξ! αν δεν εχεις κανει σεξ μαζιτου δεν ξερεις τι κι αν σου κανει! αν εχεις κανει όλα τα προηγουμενα κατά μενα μπορεις να ξερεις αν θες να συζεις !ε?
- 06-01-2015, 01:10 #47
ισως το κανει για να νιωσεις εσυ πιο ανετα, να εξοικειωθεις. ισως (αν και λιγοτερο πιθανο) δεν εχει καποιον αλλο να ζητησει βοηθεια. anyway εγω δν νομιζω να το ζηταγα αλλα δεν ειναι αναγκη να το βλεπουν ολοι ετσι. δε βλεπω κατι κακο γενικα.
06-01-2015, 01:40 #48
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνωρίζω 2 μήνες και μισό μήνα πριν συναντηθήκαμε πρώτη φορά με τον συγκεκριμένο δεν έκανα σεξ από την πρώτη μέρα κρατάω χαρακτήρα μήπως και μείνει. Με την οικογένεια μου σήμερα τα πάμε καλά κι εμείς είμαστε για τις γιορτές στην αδερφή μου. Μετά από εκείνο το συμβάν πάγωσαν τα πάντα μέσα στην ψυχή μου νόμιζα ότι με το να κάνω σεξ για την πλάκα μου έσβηνα ότι υπήρχε από εκείνον. Μου άρεσε να τους βλέπω σαν παιχνίδια. Πίστευα ότι έτσι θα γίνω καλά και θα βρω τον εαυτό μου. Δεν το μετανοιώσα αλλά τον εαυτό μου δεν τον βρήκα. Ερωτευμένη δεν είμαι ακόμα απλά μου αρέσει και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα. Είναι πολύ αρχή ακόμα. Ναι δεν το θεωρώ τόσο λάθος να κάνω λίγα πράγματα στο σπίτι του αλλά ούτε κι εντελώς σωστό. Σε κάποια πράγματα μου φαίνεται εντάξει. Δεν μπορεί να πάρει την μάνα του από την Καβάλα νομίζω να την φέρει Θεσσαλονίκη να καθαρίσει. Τα έπιπλα στο σπίτι τα έβαλε με 2 φίλους του. Επίσης κάτι που με προβληματίζει είναι ότι έχει μια κολλητή φιλη εκεί στην Θεσσαλονίκη που όμως για μένα της έχει μιλήσει
06-01-2015, 01:50 #49
Επίσης δεν νομίζω όπως λες να φταίει τόσο η κοινωνία του χωριού αυτού που δεν έγινε τίποτα για να βοηθηθώ σωστά αλλά εγώ που το κράτησα για τον εαυτό μου μόνο
06-01-2015, 02:22 #50
Νίκη καλησπέρα,
Μη το κάνεις. Τόσο απλά.
Θα μπορούσα να σου πω πολλούς λόγους.. απλά είμαι σίγουρη πως εάν διαβάσω ένα ένα τα μηνύματα των παιδιών θα τους έχουν ήδη αναφέρει. Ειλικρινά, ΟΥΤΕ ΚΑΝ..
06-01-2015, 02:24 #51
τι να σου πω βρε νικημου!! εχεις κριση ,ξερεις τι πρεπει να κανεις! απλα δε καταλαβα κατις, κι σορρυ,εκει ,τελικα δεν σε βιασανε? ητανε σεξ απλα δεν το ηθελες πολύ εκεινη τη στιγμη?σορρυ ,αν νιώθεις ότι σε παω πισω σε ασχημες μερες μην αναφερθείς καθολου!
Σχετικα με το παλικαρι ,,ε τωρα που περασε τοσο πολύ καιρος δεν είναι κακο να το κανετε! απεναντίας νομιζω ότι είναι παρα πολυς χρονος που θα επρεπε να ειχατε δοκιμασει ο ενας τον άλλο σεξουαλικα! διοτι αν δε βγαινει ακρη εκει! δεν υπαρχει ερωτας! ετσι νομιζω εγω! αυτό είναι κι η διακριση μιας φιλικης σχεσης ,από ερωτικη! αν δεν υπαρχει σεξ, δεν υπαρχει ερωτας!!
06-01-2015, 04:54 #52
Καλά συγνώμη τώρα!!! Αλλά σου έδωσε και κλειδί? Γιατί πως αλλιώς μπορείς να το θεωρείς σπίτι σου? Εκτός αν σου είπε την παπαριά, που είναι και το πιθανότερο, για να μπορέσει να σου πετάξει μετά την πρόκληση για φασίνα. Σε σπίτι που μπαίνει ο ιδιωκτητης μέσα ένα σαραντάρη το γλιτώνει αν δεχτείς...
Και πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος αυτή την πρόταση από έναν άνθρωπο που έχει δει μόνο μία φορά στην ζωή του? Και αν όντως ο τύπος την πρόταση την εννοεί και την είπε σοβαρά, πόσο σοβαρός είναι ολόκληρος. Εγώ στην θέση σου δεν θα τον πίστευα... αλλά αν δεν μου άφηνε περιθώριο να τον αμφισβητήσω μετά θα τον φοβόμουν...
Μα καλά όλοι οι άλλοι που τις λέτε αν θα πάει να καθαρίσει ή όχι το βρήκατε αυτό φυσιολογικό και δεν το σχολιάσατε? Μόνο ο Αλαφροισκιωτος το είδε αυτό που λέω?
06-01-2015, 12:16 #53
Καλησπέρα nikii κ από μένα!
Απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχεις διανυκτερευσει σπίτι του ακόμα. Επειδή έχω βρεθει σε τετοια θεση, πιστεύω πως είναι νωρίς να κάνεις κατι τέτοιο. Δεν εισαι υποχρεωμενη στη τελική, δε ζεις εκεί! Άλλο να κοιμόσουν εκεί 5 μερες τη βδομάδα, κάτι θα έκανες κ για να μη δείξεις στον άλλο ότι είναι ξενοδοχείο, αλλά για να το ευχαριστιέσαι κ εσύ η ίδια..Every morning we are born again
06-01-2015, 12:50 #54
Νίκη καλημέρα!
Κοίτα, δεν ξέρω τι χαρακτήρας είσαι ούτε και την ηλικία σου αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μάθεις να λες "όχι"... ξεκίνα σιγά σιγά γιατί διαφορετικά θα πέσεις θύμα πολλάκις σε πάσης φύσεως καταστάσεις. Επίσης, οι άνθρωποι σέβονται και εκτιμούν τους ανθρώπους με προσωπικότητα που έχουν άποψη και δυναμισμό. Πρέπει ο άντρας να είναι πολύ κομπλεξικός και ψιλοαποτυχημένος θα έλεγα αν του αρέσουν οι άβουλες γυναίκες.
Καλά σου λέει η μάνα σου, αν και εσύ να εμπιστευέσαι και το δικό σου ένστικτο. Γείωσε τον, τον τζαμπατζή.... δεν είναι σοβαρός για να σου ζητάει στο 2ο ραντεβού κάτι τέτοιο.
06-01-2015, 15:30 #55
06-01-2015, 15:49 #56
Και μόνο που αναρωτιέσαι nikiii, εμένα μου δείχνει γιατί είχε το θράσος να σου ζητήσει κάτι τέτοιο! Και μάλιστα τη δεύτερη φορά που θα βρεθείτε!
Καθαρίστρια και μαγείρισα ψάχνει και όχι σύντροφο.
Μπορείς να το κάνεις αν θέλεις να τοποθετήσεις τον εαυτό σου για πάντα σε αυτή τη θέση.
Και να μην αναρωτιέσαι αν αύριο-μεθαύριο, εφόσον συνεχίσεις μαζί του μετά από αυτό, κάνει το τραπέζι σε άλλη με τα δικά σου φαγητά!
06-01-2015, 15:53 #57
06-01-2015, 15:59 #58
06-01-2015, 16:07 #59
Τότε ας τον βοηθήσουν οι φίλοι του να καθαρίσει και το σπίτι ή ας τα κάνει σιγά-σιγά μόνος του!
Ή θεωρείτε κι εσύ κι αυτός, όπως κι η μάνα του ότι αυτά είναι γυναικείες δουλειές;
Ρε κάτι βουτυρομπεμπέδες, που θέλουν να μείνουν μόνοι τους τάχα! Αλλά η μαμάκα να πλένει και να καθαρίζει. Ή καμιά βολική γκόμενα.
2015 στην Ελλάδα!
Όσο για τις εξυπνάδες που βλέπω κάποιοι να γράφουν για να τον δικαιολογήσουν, ότι τάχα το κάνει για να εξοικειωθείς, τι να πω;
Αν αυτοί συνηθίζουν να στρώνουν τους φίλους τους στη δουλειά για να νιώσουν πιο άνετα όταν τους επισκέπτονται, τότε μάλλον έχει αλλάξει ύφος η περίφημη ελληνική φιλοξενία! Πάει, τη χάσαμε κι αυτή μαζί με το φιλότιμο!
06-01-2015, 16:16 #60
Αν θέλει μπορώ να της πω κατ' ιδίαν.
Αν γράψω για τη ζωή μου δημοσίως, θα κατηγορηθώ από κάποιους δυστυχείς και μη ευφυείς, ότι κάνω φιγούρα! ;)
Τυχαίνει να είμαι πολύ ευτυχής, άρα ικανοποιημένη με τις μέχρι τώρα επιλογές μου, σε αντίθεση με αρκετούς και αρκετές.
Αυτό που μπορώ να της πω με σιγουριά είναι ότι με το να καταντήσει υπηρέτρια κάποιου άντρα ούτε θα ευτυχήσει, αλλά ούτε θα εκτιμηθεί από κανέναν!
υ.γ. το "φυστίκι" υπονοεί κάτι για το μέγεθος;