συμφωνω απολυτα!ετσι ειναι!και εγω οταν πεθανω και μετα ειμαι σιγουρος οτι κατι θα αλλαξει!!!
Printable View
Για το εύχαρος συμφωνώ.Αν όμως κάποιος θεωρεί ότι δεν το έχει εμφανισιακά θα ψάξει για κάποια δουλειά που δεν χρειάζεται τόσο η εμφάνιση.Και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι που έχεις σπουδάσει.Μπορείς να πας,σε επιχειρήσεις που ζητάνε ανειδίκευτους υπαλλήλους και σε περίπτωση που σε προσλάβουν αν έχεις όρεξη να μάθεις τη δουλειά,θα την μάθεις.Προσωπικά λόγω του ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε μένα και τις γνώσεις μου σε όσες δουλειές πήγα, πάντα ως ανειδίκευτος ξεκίνησα.Είχα όμως όρεξη να μάθω.
Για το άλλο που λες τώρα.Θα σου πω ότι δραστηριότητες πάντα υπάρχουν να κάνεις αν είσαι με κάποιο άτομο που θέλει να είναι μαζί σου.Θελετε να φατε κάτι διαφορετικό αλλά δεν έχετε λεφτά για έξω; Πάρε μερικά φθηνά υλικά απο το super market και αυτοσχεδίασε στη μαγειρική ή δες κάτι στο ιντερνετ και φτιάξτο.Και αυτό δραστηριότητα είναι.
Η βγείτε μια βόλτα με τα πόδια.Κάντε λίγο τρέξιμο.Χαζέψτε τα αστέρια.Και απο συζητήσεις; Αμα είσαι με κάποιον που γουστάρει να είναι με σένα για σένα,πάντα υπάρχει κάτι να συζητήσεις.Αλλά και να μην υπάρχει κάποια στιγμή τι να πείτε,η σιωπή,τα μάτια,η στάση του σώματος όλα κάτι μπορούν να πουν.Το ζητούμενο και πιο δύσκολο για όλα αυτά είναι να βρεις τον άνθρωπο που θέλει να είναι μαζί σου και να σκέφτεται ανάλογα.
Ολγακι γτ αλλαξες το ψευδωνυμο σου;
Για να μας μπερδεύεις;
pio einai to antiueto του μηχανοβιου;βιομηχανοσ
πιο0 ειναι το αντιθετο απο το δελφινι;α-δελφινι
Δελφινι μιας και αλλαξες το παλιο σου νικ , θα μπορουσες να προσθεσεις και ένα - μου- , να το εκανες δηλαδη , Δελφινι μου .
Ετσι με οσους συνομιλεις θα σε λενε , - δελφινι μου - και ετσι θα είναι σαν να υπαρχει μια οικειοτητα μεταξυ σας . Σαν να είναι δικοι σου ανθρωποι.
Μαλλον καλυτερα είναι , το - μου - να το κανεις - μουουου - .
Δηλαδη , δελφινι μουουου .
Ετσι με αυτην την κινηση ‘’ αποκτας ‘’ τις ιδιοτητες και από τα δυο θηλαστικα .
Την σπιρταδα και εξυπναδα του δελφινιου αλλά και το σπινθηροβολο βλεμμα της αγελαδας .
Τωρα που εγινες δελφινι , μηπως εχουν αλλαξει και οι προτιμησεις σου ?
https://www.youtube.com/watch?v=jqNRpNFoUMw
εγινε δελφινι γιατι αυτο ποντους της δινει :D