Έχω την εντύπωση ότι δεν θα κάνω τίποτα στην ζωή μου. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Εχε πιστη!!! Κατι θα ερθει δεν μπορει αρκεί να το εχεις βαλει στόχο και να δραστηριοποίεισαι προς αυτην την κατεύθυνση! Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μελλον!!! Κι εγω σκεφτομαι συνεχεια αρνητικά... Πως θα ειμαι μια ζωη ετι οπως ειμαι τωρα... Χωρις δουλεια και χωρις σύντροφο (απο επιλογη λογω προσωπικής ανασφάλειας). Αλλα δεν γινεται μια ζωη να περάσει μονότονη. Τα παντα ρεί..
    συμφωνω απολυτα!ετσι ειναι!και εγω οταν πεθανω και μετα ειμαι σιγουρος οτι κατι θα αλλαξει!!!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Στο να σε πάρουν στην δουλειά μετράει και η εμφάνιση και το πόσο εύχαρος θα είσαι στην πρώτη συνάντηση... Μεταξύ δύο ανθρώπων με ίδια προσόντα όλοι θα διαλέγαμε τον ομορφότερο, ειδικά αν τον θέλαμε "βιτρίνα" στην δουλειά, πχ καφετέρειες, πωλητες κ.α. Το να είσαι κλειστός χαρακτήρας δεν σημαίνει πως δεν είσαι και συνεργάσιμος. Πόσες φορές μπορείς να πας σε ένα σπίτι που τρώτε σουβλάκι χωρίς να πληρώσεις? Και πόσα θέματα έχεις και να συζητήσεις απ' την στιγμή που δεν κάνεις καμία δραστηριότητα?
    Για το εύχαρος συμφωνώ.Αν όμως κάποιος θεωρεί ότι δεν το έχει εμφανισιακά θα ψάξει για κάποια δουλειά που δεν χρειάζεται τόσο η εμφάνιση.Και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι που έχεις σπουδάσει.Μπορείς να πας,σε επιχειρήσεις που ζητάνε ανειδίκευτους υπαλλήλους και σε περίπτωση που σε προσλάβουν αν έχεις όρεξη να μάθεις τη δουλειά,θα την μάθεις.Προσωπικά λόγω του ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε μένα και τις γνώσεις μου σε όσες δουλειές πήγα, πάντα ως ανειδίκευτος ξεκίνησα.Είχα όμως όρεξη να μάθω.
    Για το άλλο που λες τώρα.Θα σου πω ότι δραστηριότητες πάντα υπάρχουν να κάνεις αν είσαι με κάποιο άτομο που θέλει να είναι μαζί σου.Θελετε να φατε κάτι διαφορετικό αλλά δεν έχετε λεφτά για έξω; Πάρε μερικά φθηνά υλικά απο το super market και αυτοσχεδίασε στη μαγειρική ή δες κάτι στο ιντερνετ και φτιάξτο.Και αυτό δραστηριότητα είναι.
    Η βγείτε μια βόλτα με τα πόδια.Κάντε λίγο τρέξιμο.Χαζέψτε τα αστέρια.Και απο συζητήσεις; Αμα είσαι με κάποιον που γουστάρει να είναι με σένα για σένα,πάντα υπάρχει κάτι να συζητήσεις.Αλλά και να μην υπάρχει κάποια στιγμή τι να πείτε,η σιωπή,τα μάτια,η στάση του σώματος όλα κάτι μπορούν να πουν.Το ζητούμενο και πιο δύσκολο για όλα αυτά είναι να βρεις τον άνθρωπο που θέλει να είναι μαζί σου και να σκέφτεται ανάλογα.

Senior Member
    Ολγακι γτ αλλαξες το ψευδωνυμο σου;
    Για να μας μπερδεύεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Για να μας μπερδεύεις;

A , δεν το ξερεις ? θα παντρευτη εναν ισλαμιστη και αλλαξε θρησκευμα .( και ονομα ) .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Για να μας μπερδεύεις;
    Όχι γιατί αυτό μου άρεσε!

Senior Member
    pio einai to antiueto του μηχανοβιου;βιομηχανοσ
    πιο0 ειναι το αντιθετο απο το δελφινι;α-δελφινι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Δελφινι μιας και αλλαξες το παλιο σου νικ , θα μπορουσες να προσθεσεις και ένα - μου- , να το εκανες δηλαδη , Δελφινι μου .

Ετσι με οσους συνομιλεις θα σε λενε , - δελφινι μου - και ετσι θα είναι σαν να υπαρχει μια οικειοτητα μεταξυ σας . Σαν να είναι δικοι σου ανθρωποι.

Μαλλον καλυτερα είναι , το - μου - να το κανεις - μουουου - .
    Δηλαδη , δελφινι μουουου .

Ετσι με αυτην την κινηση ‘’ αποκτας ‘’ τις ιδιοτητες και από τα δυο θηλαστικα .
    Την σπιρταδα και εξυπναδα του δελφινιου αλλά και το σπινθηροβολο βλεμμα της αγελαδας .

Τωρα που εγινες δελφινι , μηπως εχουν αλλαξει και οι προτιμησεις σου ?

Banned
    εγινε δελφινι γιατι αυτο ποντους της δινει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post
    Δελφινι μιας και αλλαξες το παλιο σου νικ , θα μπορουσες να προσθεσεις και ένα - μου- , να το εκανες δηλαδη , Δελφινι μου .

Ετσι με οσους συνομιλεις θα σε λενε , - δελφινι μου - και ετσι θα είναι σαν να υπαρχει μια οικειοτητα μεταξυ σας . Σαν να είναι δικοι σου ανθρωποι.

Μαλλον καλυτερα είναι , το - μου - να το κανεις - μουουου - .
    Δηλαδη , δελφινι μουουου .

Ετσι με αυτην την κινηση ‘’ αποκτας ‘’ τις ιδιοτητες και από τα δυο θηλαστικα .
    Την σπιρταδα και εξυπναδα του δελφινιου αλλά και το σπινθηροβολο βλεμμα της αγελαδας .

Τωρα που εγινες δελφινι , μηπως εχουν αλλαξει και οι προτιμησεις σου ?

χαχαχαχαχαχαχα ΕΛΙΩΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234