Κουραγιο παντως,ειναι δυσκολο ωρες ωρες,σας καταλαβαινω απολυτως
Printable View
Κουραγιο παντως,ειναι δυσκολο ωρες ωρες,σας καταλαβαινω απολυτως
rea χαχαχαχα μακαρι να μπορεσω να το αντιμετωπισω...ελπιζω να τα καταφερω
Παιδιά εγώ μακαρι να είχα σωματικά συμπτώματα.. Μια ζωή έχω συμπτώματα στο μυαλό κ όχι στο σώμα..στρες,θολούρα,κλάματα ,φόβοι κλπ αλλά όταν συνέρχονται κανενος δεν πάει το μυαλό ότι παθαινω τέτοια...είμαι κανονική με φιψα για ζωή..έχω κ πολλές δραστηριότητες,προσεχω την εμφάνιση μου κ γενικά περναω υπέροχα..έχω παρέες,βγαινω γελαω..όταν όμως περναω φάση ..δεν έχω όρεξη για τίποτα..
rea αναφέρομαι στη ΓΑΔ..είναι πολύ δυσκολη ώρες ώρες,και όντως τα ψυχικα συμπτώματα είναι χειρότερα απο τα σωματικά...έχει καιρό να με πιασει η κοιλιά μου,αλλά η ανησυχία παραμένει ακάθεκτη τις περισσότερες φορες..μακάρι να ελαττωθεί..
rea πως τα καταφερα..αυτο ψαχνω ακομα..δεν ειναι πολυς καιρος που μου το διεγνωσαν και ειλικρινα ειναι πολυ δυσκολο μερικες φορες..πιστευω οτι εγω μονη μου το προκαλεσα,χαρη στις σκεψεις και τις ιδεες που ειχαν δημιουργηθει στο μυαλο μου και με αγχωναν..ο ψυχολογος μου ειπε να ξεκινησω κανα μουσικο οργανο,ελπιζω να με βοηθησει..
και αποτι θυμαμαι η σχεση σου με τους γονεις σου ειναι πολυ καλη... σωστα?
Το δύσκολο κομμάτι της ΓΑΔ είναι η ευρεση και η κατανόηση του συγκεκριμένου αίτιου. Καθως απλούστατα δεν γνωρίζεις τι ακριβως και πότε ακριβως το πυροδοτει.
Ο ψυχίατρος χορηγεί μια αγωγη για να ερθεις στα ισσια σου και κατοπιν με ψυχοθεραπεια να ψιλο καταλάβεις τί έχασες στη διαδρομή και απέκτησες παθολογια αγχους.
-Ο/η ασθενης δεν εχει συνηθως την "πολυτελεια χρονου" να αναζητησει και να παρεμβει. Για παραδειγμα αν ειναι η δουλεια δεν μπορει ευκολα απλως να παραιτηθει για να το λυσει.
Κατοπιν χρόνιας ΓΑΔ εχω καταληξει οτι συντελουν στην μακροβιοτητα της οι λανθασμενοι τροποι σκεψης.
Δευτερευοντως ενας ανησυχος νους που συγκεντρωνεται περισσοτερο στους εξω - γενεις παραγοντες και οχι στον ενδο - ατελή υπο σύγχυση εαυτό δυσχρεραινει την θεραπεια.
Το κουμπακι του οργανισμου που επισημαινει τον κινδυνο - εχει απορρυθμιστει και βαράει ασύστολα και οπουδήποτε.
BOOM αν κανεις καλή ψυχοθεραπεια - θα δεις λίγο καλυτερα τι επέτρεψες στον εαυτο σου να καταπιεσει πιθανον και πως μετα ο εαυτος με αυτη τη διαταραχη σου ζηταει να κανεις αλλαγες.
rea ναι καλα θυμαστε εχω καλη σχεση με τους γονεις μου
rea οχι εχω εναν αδελφο 3 χρονια μικροτερο
και πως ξεκινησε ολο αυτο... καποια προσπαθεια να σε προσεξουν περισσοτερο οι γονεις σου?.. συνεβη κατι που σε ταραξε?.. υπάρχει αγχωδη διαταραση στο σπιτι ή καταθλιψη ή κριση πανικου..καποιος θανατος που σε κλονισε? τι?