Originally Posted by
kopelitsa
ναι, ειχαν χωρίσει οι γονεις του για μερικα χρονια τοτε εμεινε με τη μητερα του κ την αδερφη του, μετα ομως τα ξαναβρήκαν, μιλα με αγαπη για τους γονεις του αλλα ξερω πως τοτε τον ειχε σοκαρει αυτο. θα ηταν κοντα στη ν εφηβεια τοτε ή λιγο πριν.. σημερα μαλλον εφυγε να παει να βρει το καραβιι, εφυγε χωρις να με χαιρετήσει, ηταν στην αθηνα απο τη δευτερα ομως δεν ηξερα εγω πως θα ταξιδεψει, νιωθω παραξενα στεναχωρηθηκα αλλα θυμωσα κιολας, εγω δε θα μπορουσα να του κανω κατι τετοιο. την κυριακη θυμωσε οταν πηγαμε για καφε πριν το μεσημερι γτ εγω ενω αυτος δε πεινουσε παράγγειλα ομελετα να φαω ασχετα με το μεσημεριανο κ του κακοφανηκε, μετα εφυγε χωρις να μου το πει επισης χθες με ρωτησε τι εχω σκοπο να κανω με τα τατουαζ κ δε του αρεσε αυτο που του απαντησα οποτε η απαντηση του ηταν "συνέχισε τοτε να φαινεσαι σα τσου@@κι με τατουαζ." θυμωσα κ δεν του μιλησα ξανα πιο αργα μου εστειλε κ ενα τραγουδι των πυξ λαξ το επαψες αγαπη να θυμίζεις κ έκτοτε τα ιχνη του εξαφανιστηκαν... επισης καποια στιγμη που του ανέφερα πως σκεφτομαι να παω να συμβουλευτώ ψυχολογο θυμωσε κ μου ειιπε "δικη σου η επιλογη αλλα αν πας δε σε ξερω δε με ξερεις" ..κατα τα αλλα δικη μου επιλογη.