ψυχολογικος εκβιασμος! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Banned
    Υπάρχει περίπτωση να τον ελέγχει καμία μάνα του,είναι κάνας μαμάκιας?? το βρίσκεις λογικό αυτό που λες ,ότι στην αρχή του άρεσαν τα τατοο και τώρα σ βάζει να τα αφαιρέσεις?εξήγησε του ότι τα ταττοο είναι μέρος του εαύτου σ και ότι, όταν δεν τα δέχεται,είναι σαν να μην δέχεται και εσένα.....

Junior Member
    οχι δεν ειναι, ειναι ανεξαρτητος γενικα.. δε του αρεσαν ποτε απλα στην αρχη δεν ειχε ασκησει τοση πιεση..

Junior Member
    μου εχει πει " δε χωραει το μυαλο μου πως βεβηλωσες το σωμα σου" ή το γυναικειο σωμα ειναι στολιδι κ το μουτζουρωσες κ με κανει να νιωθω πολυ ασχημα με τον εαυτο μου...

Banned
    είναι τεράστια ,άσχημα ,προκλητικά?έιναι στο μπροστά μέρος του λαιμόυ?στο πρόσωπο?και κάτι άλλο γενικά τα θέλω σ περνάνε η δεν έχεις απαιτήσει τπτ απο την σχέση σ?

Banned
    Quote Originally Posted by kopelitsa View Post
    μου εχει πει " δε χωραει το μυαλο μου πως βεβηλωσες το σωμα σου" ή το γυναικειο σωμα ειναι στολιδι κ το μουτζουρωσες κ με κανει να νιωθω πολυ ασχημα με τον εαυτο μου...
    Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα μ τον εαύτο σ ,πλέον πάρα πολλή κάνουν τατουαζ ...πιστεύω ότι έχει ανασφάλειες πολλές και θέλει να σ ρίχνει ψυχολογικά.

Junior Member
    ειναι μεσαια οχι ασχημα κατα τη γνωμη μου στη πλατη κ στο εσωτεριου του χεριου μου..δεν εχω απαιτησει κατι δε κανει λαθη κ αυτος εκτος απο το να ειναι το πιεστικος..

Senior Member
    Και θα επαιρνα ορκο πως χτες διαβασα " εξαρτημενη πρακτικα και οχι συναισθηματικα" ....

Kοπελιτσα , δεν ειναι τυχαιο πως οι φιλοι σου και σχεδον ολοι εδω μεσα , σου λεμε να μην συνεχισεις μαζι του.

Banned
    το να είναι πιεστικός το θεωρείς δλδ λίγο? μόνο για τα τατουαζ σε πιέζει δλδ?

Senior Member
    Απο τη στιγμη που τολμησε να σου επιβαλει να αφαιρεσεις τα τατουαζ σου που ειναι κατι που εσυ επελεξες και κατι που εσενα εκφραζει και κατι ΔΙΚΟ ΣΟΥ, επρεπε να χωρισεις.
    Βασικά έπρεπε με το που στο ειπε να πας να κανεις αλλα 10 τατου. και τατου ναι προκλητικά και μεγαλα.
    σιγα μη κανουν κουμαντο στη ζωη σου οι αλλοι.
    κακως ξεκινησες λειζερ (προτεινω να το σωσεις οσο μπορεις). χανεις τον εαυτο σου ετσι κ κριμα εισαι μονο 26!
    (δε διαβασα ολες τις σελιδες)

Senior Member
    μου εχει βαλει το μαχαιρι στο λαιμο..
    να προσεχεις γιατι αυτοι οιτυποι δε θελουν κ πολυ να σου βαλουν αληθινο μαχαιρι στο λαιμο.
    οι ερωτικες μας σχεσεις ειναι επιλογες μας.

Από αυτά που γράφεις πιστεύω ότι μετά τα τατουάζ θα βρει κάτι άλλο να του την σπάει και εσύ θα πρέπει και πάλι να του κάνεις τη χάρη

Junior Member
    δε με πιεζει μονο γι αυτα.. κυριως κ συνεχως αυτο αλλα πολλες φορες πχ μου επισημαινει συνεχεια δουλειες που πρεπει να κανω κυριως στο σπιτι.. λες κ δε κανω, ειμαι τακτικη κ καθαρη αλλα αυτος με την ιδεα του σκυλου ειναι κ σε κατασταση υστερίας με τη ταξη μπορει να με προσβάλλει για το παραμικρο.. πχ επειδη αφησα παραπανω το φορτιστή στη πριζα ή δεν εστρωσα αμεσως το κρεβατι.. ανοιγει την ντουλαπα μου να δει αν ειναι τακτοποιημενη κ τα ρουχα σιδερωμένα.. αν βρει κατι να μη το εχω κανε οπως κατ αυτον πρεπει με μειωνει...

Senior Member
    Κοπελα μου μηπως εχει περασει διαφορα ασχημα στην παιδικη του ηλικια; Εχετε μιλησει για τα παιδικα του χρονια;

Junior Member
    ναι, ειχαν χωρίσει οι γονεις του για μερικα χρονια τοτε εμεινε με τη μητερα του κ την αδερφη του, μετα ομως τα ξαναβρήκαν, μιλα με αγαπη για τους γονεις του αλλα ξερω πως τοτε τον ειχε σοκαρει αυτο. θα ηταν κοντα στη ν εφηβεια τοτε ή λιγο πριν.. σημερα μαλλον εφυγε να παει να βρει το καραβιι, εφυγε χωρις να με χαιρετήσει, ηταν στην αθηνα απο τη δευτερα ομως δεν ηξερα εγω πως θα ταξιδεψει, νιωθω παραξενα στεναχωρηθηκα αλλα θυμωσα κιολας, εγω δε θα μπορουσα να του κανω κατι τετοιο. την κυριακη θυμωσε οταν πηγαμε για καφε πριν το μεσημερι γτ εγω ενω αυτος δε πεινουσε παράγγειλα ομελετα να φαω ασχετα με το μεσημεριανο κ του κακοφανηκε, μετα εφυγε χωρις να μου το πει επισης χθες με ρωτησε τι εχω σκοπο να κανω με τα τατουαζ κ δε του αρεσε αυτο που του απαντησα οποτε η απαντηση του ηταν "συνέχισε τοτε να φαινεσαι σα τσου@@κι με τατουαζ." θυμωσα κ δεν του μιλησα ξανα πιο αργα μου εστειλε κ ενα τραγουδι των πυξ λαξ το επαψες αγαπη να θυμίζεις κ έκτοτε τα ιχνη του εξαφανιστηκαν... επισης καποια στιγμη που του ανέφερα πως σκεφτομαι να παω να συμβουλευτώ ψυχολογο θυμωσε κ μου ειιπε "δικη σου η επιλογη αλλα αν πας δε σε ξερω δε με ξερεις" ..κατα τα αλλα δικη μου επιλογη.

Senior Member
    ναι, ειχαν χωρίσει οι γονεις του για μερικα χρονια τοτε εμεινε με τη μητερα του κ την αδερφη του, μετα ομως τα ξαναβρήκαν, μιλα με αγαπη για τους γονεις του αλλα ξερω πως τοτε τον ειχε σοκαρει αυτο. θα ηταν κοντα στη ν εφηβεια τοτε ή λιγο πριν.. σημερα μαλλον εφυγε να παει να βρει το καραβιι, εφυγε χωρις να με χαιρετήσει, ηταν στην αθηνα απο τη δευτερα ομως δεν ηξερα εγω πως θα ταξιδεψει, νιωθω παραξενα στεναχωρηθηκα αλλα θυμωσα κιολας, εγω δε θα μπορουσα να του κανω κατι τετοιο. την κυριακη θυμωσε οταν πηγαμε για καφε πριν το μεσημερι γτ εγω ενω αυτος δε πεινουσε παράγγειλα ομελετα να φαω ασχετα με το μεσημεριανο κ του κακοφανηκε, μετα εφυγε χωρις να μου το πει επισης χθες με ρωτησε τι εχω σκοπο να κανω με τα τατουαζ κ δε του αρεσε αυτο που του απαντησα οποτε η απαντηση του ηταν "συνέχισε τοτε να φαινεσαι σα τσου@@κι με τατουαζ." θυμωσα κ δεν του μιλησα ξανα πιο αργα μου εστειλε κ ενα τραγουδι των πυξ λαξ το επαψες αγαπη να θυμίζεις κ έκτοτε τα ιχνη του εξαφανιστηκαν... επισης καποια στιγμη που του ανέφερα πως σκεφτομαι να παω να συμβουλευτώ ψυχολογο θυμωσε κ μου ειιπε "δικη σου η επιλογη αλλα αν πας δε σε ξερω δε με ξερεις" ..κατα τα αλλα δικη μου επιλογη.
    θυμισε μου λιγο γιατι συνεχιζεις μεχρι σημερα να επιλεγεις να εισαι σε σχεση μαζί του??
    σε λεει τσουλα κ πιστευεις οτι ειναι ολα καλα κ ωραια? ή οτι θα φτιαξουν μηπως?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast