Κοίταξε φυσικά και δεν μπορώ να πω κάτι ούτε με σιγουριά, ούτε κάτι σωστό. Από την στιγμή που δεν γνωρίζω ούτε το εν τρίτο του προβλήματός σου. Όπως σου είπα, μην χάσεις το κριτήριο ως άνθρωπος να ξέρεις ποιο είναι το σωστό για εσένα.
Printable View
Κοίταξε φυσικά και δεν μπορώ να πω κάτι ούτε με σιγουριά, ούτε κάτι σωστό. Από την στιγμή που δεν γνωρίζω ούτε το εν τρίτο του προβλήματός σου. Όπως σου είπα, μην χάσεις το κριτήριο ως άνθρωπος να ξέρεις ποιο είναι το σωστό για εσένα.
Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω πραγματικά!
Βασικά ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα. Είδα τοποθεσία Αθήνα. Αν έχεις συγγενείς σε χωριό, θα σου συμβούλευα να πας μερικές μέρες να ηρεμήσεις! Ίσως αυτό το πνίξιμο της πόλης δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά.
Κοίτα το χωριό μ κάνει καλό η αληθεία είναι σ αύτο έχεισ δίκιο ,αλλα τώρα θέλω να αρχίσω γνωσιακι συμπεριφορική θεραπεία ,γιατί δεν μπορώ άλλο μ αυτό π έχω ,θέλω να τ τελειώνω βαρέθηκα , και να μην αγχώνομαι για τπτ.
Αλλα θα πάω οπως και να έχει στο χωριό καμια βδομάδα τ πάσχα
Αμα παιρνεις ψυχοφαρμακα δεν κανει να πινεις οποτε μαλλον γι αυτο στο ειπε για το αλκοολ.Επισης αμα πας σε ψυχολογο ειναι καλο να προσεξεις σε ποιον πας γτ μερικοι δεν ειναι καλοι
Ναι εννοω πως ο ψυχιατρος σε ειπε για το αλκοολ γι αυτον τον λογο
αα... τι να πω, Γενικά δεν συνεννοήθηκα μ τον ψυχίατρο σήμερα...μ έλεγε ότι ναναι ..θα πάω σ άλλον αυτές τις μέρες
O ψυχίατρος σου είπε αυτό γιατί δεν μπορεί να σε βοηθήσει.Ουτε θεραπεία μπορείς να κάνεις για τις ψυχώσεις ούτε να δεις ψυχολογικά πρόοδο αν θες να γεμίζεις το κεφάλι σου με ουσίες.Αν σου γράψει φάρμακα και πιεις είναι σαν να σε στέλνει στο νεκροτομείο. Δεν θέλω να πω περισσότερα.
και με ηρεμιστικα δεν κανει να πινεις
Δεν ξέρω τι να πω το θέμα είναι ότι από βδομάδα θα πάω σ καινούργιο ψυχιατρο, μπας και βρω άκρη
Τα ηρεμιστικά είναι που δεν κάνει σε συνδιασμό με αλκοολ.Και ηρεμιστικά θα σου δώσει σίγουρα.Εστω στην αρχή.