18 ΑΝΩ ΑΛΚΟΛΙΚΩΝ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Member
    Κοίταξε φυσικά και δεν μπορώ να πω κάτι ούτε με σιγουριά, ούτε κάτι σωστό. Από την στιγμή που δεν γνωρίζω ούτε το εν τρίτο του προβλήματός σου. Όπως σου είπα, μην χάσεις το κριτήριο ως άνθρωπος να ξέρεις ποιο είναι το σωστό για εσένα.

Banned
    Quote Originally Posted by OuraniaK View Post
    Κοίταξε φυσικά και δεν μπορώ να πω κάτι ούτε με σιγουριά, ούτε κάτι σωστό. Από την στιγμή που δεν γνωρίζω ούτε το εν τρίτο του προβλήματός σου. Όπως σου είπα, μην χάσεις το κριτήριο ως άνθρωπος να ξέρεις ποιο είναι το σωστό για εσένα.
    Τέσπα, εγώ σ ευχαριστώ για την βοήθεια σ όποια και αν ήταν αυτή.Βεβαίως και δεν θα χάσω τ κριτήριο ως άνθρωπος

Member
    Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω πραγματικά!

Banned
    Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω πραγματικά!
    Με βοήθησες πάντως νιώθω καλύτερα. :)

Member
    Βασικά ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα. Είδα τοποθεσία Αθήνα. Αν έχεις συγγενείς σε χωριό, θα σου συμβούλευα να πας μερικές μέρες να ηρεμήσεις! Ίσως αυτό το πνίξιμο της πόλης δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά.

Banned
    Βασικά ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα. Είδα τοποθεσία Αθήνα. Αν έχεις συγγενείς σε χωριό, θα σου συμβούλευα να πας μερικές μέρες να ηρεμήσεις! Ίσως αυτό το πνίξιμο της πόλης δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά.
    Κοίτα το χωριό μ κάνει καλό η αληθεία είναι σ αύτο έχεισ δίκιο ,αλλα τώρα θέλω να αρχίσω γνωσιακι συμπεριφορική θεραπεία ,γιατί δεν μπορώ άλλο μ αυτό π έχω ,θέλω να τ τελειώνω βαρέθηκα , και να μην αγχώνομαι για τπτ.
    Αλλα θα πάω οπως και να έχει στο χωριό καμια βδομάδα τ πάσχα

Banned
    Αμα παιρνεις ψυχοφαρμακα δεν κανει να πινεις οποτε μαλλον γι αυτο στο ειπε για το αλκοολ.Επισης αμα πας σε ψυχολογο ειναι καλο να προσεξεις σε ποιον πας γτ μερικοι δεν ειναι καλοι

Banned
    Quote Originally Posted by kalamore View Post
    Αμα παιρνεις ψυχοφαρμακα δεν κανει να πινεις οποτε μαλλον γι αυτο στο ειπε για το αλκοολ.Επισης αμα πας σε ψυχολογο ειναι καλο να προσεξεις σε ποιον πας γτ μερικοι δεν ειναι καλοι
    Δεν παίρνω ψυχοφαρμακα......Ναι το ξέρω ότι δεν είναι καλοί

Banned
    Ναι εννοω πως ο ψυχιατρος σε ειπε για το αλκοολ γι αυτον τον λογο

Banned
    αα... τι να πω, Γενικά δεν συνεννοήθηκα μ τον ψυχίατρο σήμερα...μ έλεγε ότι ναναι ..θα πάω σ άλλον αυτές τις μέρες

Senior Member
    O ψυχίατρος σου είπε αυτό γιατί δεν μπορεί να σε βοηθήσει.Ουτε θεραπεία μπορείς να κάνεις για τις ψυχώσεις ούτε να δεις ψυχολογικά πρόοδο αν θες να γεμίζεις το κεφάλι σου με ουσίες.Αν σου γράψει φάρμακα και πιεις είναι σαν να σε στέλνει στο νεκροτομείο. Δεν θέλω να πω περισσότερα.
    real eyes realise real lies

Banned
    Quote Originally Posted by white View Post
    O ψυχίατρος σου είπε αυτό γιατί δεν μπορεί να σε βοηθήσει.Ουτε θεραπεία μπορείς να κάνεις για τις ψυχώσεις ούτε να δεις ψυχολογικά πρόοδο αν θες να γεμίζεις το κεφάλι σου με ουσίες.Αν σου γράψει φάρμακα και πιεις είναι σαν να σε στέλνει στο νεκροτομείο. Δεν θέλω να πω περισσότερα.
    Ναι αλλά δεν έχω ψυχωση...αύτο προσπαθώ να πώ

Banned
    και με ηρεμιστικα δεν κανει να πινεις

Banned
    Δεν ξέρω τι να πω το θέμα είναι ότι από βδομάδα θα πάω σ καινούργιο ψυχιατρο, μπας και βρω άκρη

Senior Member
    Τα ηρεμιστικά είναι που δεν κάνει σε συνδιασμό με αλκοολ.Και ηρεμιστικά θα σου δώσει σίγουρα.Εστω στην αρχή.
    real eyes realise real lies

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast