Originally Posted by
Vagabond
Σύμφωνοι. Το "προτίθεται" να το αναλύσω πώς το εννοώ: πιστεύω ότι είναι από τα άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη ανάγκη την συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει ένας σύντροφος, ή και ένας φίλος. Τον ικανοποιεί να την περνάει μόνος του με τα όποια ενδιαφέροντά του, καλά είναι να υπάρχει και κάποιος πού και πού, αλλά αν όχι *shrug* δεν τρέχει κάτι. Οπότε ναι μεν "νιώθω πράγματα για εσένα" (στον βαθμό που μπορεί και νιώθει), αλλά δεν προτίθεμαι να χαλάσω την καθημερινότητά μου και τη ρουτίνα μου και πολύ, ειδικά που θα μου τα πρήζεις να κάνουμε και σεξ πάνω από 3 φορές τον μήνα. Θα σε ήθελα σαν προσθήκη στην ρουτίνα μου μία φορά στις 10 μέρες, αλλά όχι να μου την ανακατέψεις κι όλας. Κάτι σε αυτό το κλίμα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο ίσως να επιδέχεται βελτίωσης ναι, αλλά όχι όσο βαφτίζει το κοτόπουλο ελιές και μεταθέτει το πρόβλημα στην άλλη.
Δεν ξέρω, μου κάνει λίγο κουλαμάρα η δικαιολογία ότι είναι ρηχή η άλλη αν θέλει παραπάνω σεξ, από κάποιον που απλά την κερατώνει... δηλαδή ειλικρινά, νομίζω ότι ένας σεξουαλικά ενεργός σε αυτήν την ηλικία θα ντρεπόταν και να το πει αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι εν μέρει προσπαθεί να πείσει και τον εαυτό του ότι είναι νορμάλ τόσες φορές... και νομίζω ότι θέλει να το πιστέψει επειδή (θεωρεί ότι) δεν έχει άλλη επιλογή, τόσες μπορεί ή ανέχεται. Το αν είναι γκέι και δεν το έχει αποδεχτεί και ο ίδιος, ίσως να εξηγούσε και αυτό γιατί δεν τον φτιάχνει το σεξ με τις κοπέλες του, αλλά τότε έστω με πορνό ή με φαντασιώσεις θα εκτονωνόταν... αν όμως έχει άλλον (άρα σεξουαλικώς ικανοποιημένος και όχι συμπλεγματικός για τη λίμπιντό του), δεν είναι περίεργο που τον ενοχλούν τα "σαλιαρίσματα"? Γιατί δεν το προσποιείται και εκεί? Δεν κοιμάται με άλλο άτομο (ύπνο)... δεν στέλνει τρυφερά μηνύματα... δεν εκδηλώνεται... δεν το παίζει καλά :P
Για να έχει άλλη, δεν το βλέπω λογικό... και τη Νατάσα τι την θέλει και την κρατάει? Για το σεξ που δεν θέλει να κάνουν?
Πάντως όπως και να έχει... επειδή είμαι και λίγο παράξενη, το μεγαλύτερο κόλλημα το έχω φάει στο "αυτοί είναι οι όροι μου, άμα σου αρέσει καλώς, αν όχι χωρίζουμε"... για εμένα η απάντηση σε αυτό είναι πάντα χωρίζουμε. Αν τον άλλον δεν τον ενδιαφέρει να είμαι και εγώ χαρούμενη στην σχέση μας, παρά μόνο να μην αλλάξει ο ίδιος τίποτα απολύτως στην βολή του, κατά την γνώμη μου η σχέση δεν είναι ισότιμη, τα αισθήματα δεν είναι αντίστοιχα, δεν θα έμενα μαζί του.