Μπερδεμένη σχέση! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχααχαχαχαχα!!
    ειναι πολυ πιθανο, αλλα γελασα με τον σιγουρο και συντομο τροπο σου.
    μπορει να ειναι και "αλλος", παντως.
    Για μένα, "παίζει" να είναι και παντρεμένος(ή αρραβωνιασμένος, ή να συζεί). Γιατί δεν μπορεί να μείνουν ένα βράδυ μαζί ή να πάνε μία εκδρομή, έστω μιά ολόκληρη ημέρα μόνο και πάντα κάτι τυχαίνει; Και αυτό με τα μηνύματα ύποπτο πολύ. Και το οτι κρατάει συναισθηματικές αποστάσεις.
    Και θα ήθελα να ρωτήσω τη Νατάσα αν βρίσκονται πάντα εκτός της δικής του πόλης.

Junior Member
    Η αληθεια ειναι οτι την τελευταια βδομαδα τον βλεπω λιγο αποστασιοποιημενο!!! Δεν απανταει οταν τον παιρνω τηλ και παιρνει αυτος μετα απο 2-3 ωρες...τα βραδια μιλουσαμε παντα...δεν κοιμομασταν χωρις καληνυχτα..τωρα 2 βραδια μαλωνουμε!!! οταν παω να του πω οτι με παραμελει και οτι δνε μου αρεσει οπως μου φερεται...θιγεται και μου λεει οτι πλαθω ιστοριες με το μυαλο μου και οτι αυτα δεν ισχιουν και οτι ειναι ολα καλα μεταξυ μας....με μπερδευει.... Βρισκομαστε και στην πολη του και μαλιστα τον πρωτο καιρο επεμενε να πηγαινω συχνα!!!! Παντως γενικα ειναι πολυ μυστικοπαθης και μυστηριος....και πολυ ετοιμολογος και ευστροφος...εγω του λεω οτι επρεπε να γινει δικηγορος!!!! τι να κανω πως να το χειριστω??? δεν θελω να τον χασω ουτε να τον πρηζω αλλα κ αυτος δνε μου αφηνει περιθωρια!!!! Σας παρακαλώ βοηθηστε με!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Για μένα, "παίζει" να είναι και παντρεμένος(ή αρραβωνιασμένος, ή να συζεί). Γιατί δεν μπορεί να μείνουν ένα βράδυ μαζί ή να πάνε μία εκδρομή, έστω μιά ολόκληρη ημέρα μόνο και πάντα κάτι τυχαίνει; Και αυτό με τα μηνύματα ύποπτο πολύ. Και το οτι κρατάει συναισθηματικές αποστάσεις.
    Και θα ήθελα να ρωτήσω τη Νατάσα αν βρίσκονται πάντα εκτός της δικής του πόλης.
    απο την μια, η εκδρομη που δεν παει μαζι της και το οτι δεν θελει μηνυματα, ειναι στανταρ ενδειξη οτι εχει σχεση/γαμο, διοτι οκ, δεν θελει πολυ συχνο σεξ, δεν θελει ουτε κοινες δραστηριοτητες?και μονο 3 ωρες μαζι και μετα σπιτι της? με τι δικαιολογια?

απο την αλλη ομως, καποιος παντρεμενος, αν απιστησει, το κανει για το ξενο σεξ. αυτος απιστει για να κανει ζουζουνιες και την μαλωνει οταν θελει σεξ????
    αυτος που απιστει, φευγει αμεσως απο την ξεπετα του, μολις ξενερωσει, δεν κανει σχεση , ουτε καθεται για παρεα και αποφευγει το σεξ.
    αυτο το περιεργο με την παρεα χωρις σεξ με κανει να υποπτευομαι ομοφυλοφιλικες προτιμησεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by natasa306 View Post
    Η αληθεια ειναι οτι την τελευταια βδομαδα τον βλεπω λιγο αποστασιοποιημενο!!! Δεν απανταει οταν τον παιρνω τηλ και παιρνει αυτος μετα απο 2-3 ωρες...τα βραδια μιλουσαμε παντα...δεν κοιμομασταν χωρις καληνυχτα..τωρα 2 βραδια μαλωνουμε!!! οταν παω να του πω οτι με παραμελει και οτι δνε μου αρεσει οπως μου φερεται...θιγεται και μου λεει οτι πλαθω ιστοριες με το μυαλο μου και οτι αυτα δεν ισχιουν και οτι ειναι ολα καλα μεταξυ μας....με μπερδευει.... Βρισκομαστε και στην πολη του και μαλιστα τον πρωτο καιρο επεμενε να πηγαινω συχνα!!!! Παντως γενικα ειναι πολυ μυστικοπαθης και μυστηριος....και πολυ ετοιμολογος και ευστροφος...εγω του λεω οτι επρεπε να γινει δικηγορος!!!! τι να κανω πως να το χειριστω??? δεν θελω να τον χασω ουτε να τον πρηζω αλλα κ αυτος δνε μου αφηνει περιθωρια!!!! Σας παρακαλώ βοηθηστε με!!!!
    νατασα, ο τυπος μενει μονος η με γονεις?
    σου μιλαει για γαμο και οικογενεια η απλα συναντιεστε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Σύμφωνοι. Το "προτίθεται" να το αναλύσω πώς το εννοώ: πιστεύω ότι είναι από τα άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη ανάγκη την συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει ένας σύντροφος, ή και ένας φίλος. Τον ικανοποιεί να την περνάει μόνος του με τα όποια ενδιαφέροντά του, καλά είναι να υπάρχει και κάποιος πού και πού, αλλά αν όχι *shrug* δεν τρέχει κάτι. Οπότε ναι μεν "νιώθω πράγματα για εσένα" (στον βαθμό που μπορεί και νιώθει), αλλά δεν προτίθεμαι να χαλάσω την καθημερινότητά μου και τη ρουτίνα μου και πολύ, ειδικά που θα μου τα πρήζεις να κάνουμε και σεξ πάνω από 3 φορές τον μήνα. Θα σε ήθελα σαν προσθήκη στην ρουτίνα μου μία φορά στις 10 μέρες, αλλά όχι να μου την ανακατέψεις κι όλας. Κάτι σε αυτό το κλίμα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο ίσως να επιδέχεται βελτίωσης ναι, αλλά όχι όσο βαφτίζει το κοτόπουλο ελιές και μεταθέτει το πρόβλημα στην άλλη.

Δεν ξέρω, μου κάνει λίγο κουλαμάρα η δικαιολογία ότι είναι ρηχή η άλλη αν θέλει παραπάνω σεξ, από κάποιον που απλά την κερατώνει... δηλαδή ειλικρινά, νομίζω ότι ένας σεξουαλικά ενεργός σε αυτήν την ηλικία θα ντρεπόταν και να το πει αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι εν μέρει προσπαθεί να πείσει και τον εαυτό του ότι είναι νορμάλ τόσες φορές... και νομίζω ότι θέλει να το πιστέψει επειδή (θεωρεί ότι) δεν έχει άλλη επιλογή, τόσες μπορεί ή ανέχεται. Το αν είναι γκέι και δεν το έχει αποδεχτεί και ο ίδιος, ίσως να εξηγούσε και αυτό γιατί δεν τον φτιάχνει το σεξ με τις κοπέλες του, αλλά τότε έστω με πορνό ή με φαντασιώσεις θα εκτονωνόταν... αν όμως έχει άλλον (άρα σεξουαλικώς ικανοποιημένος και όχι συμπλεγματικός για τη λίμπιντό του), δεν είναι περίεργο που τον ενοχλούν τα "σαλιαρίσματα"? Γιατί δεν το προσποιείται και εκεί? Δεν κοιμάται με άλλο άτομο (ύπνο)... δεν στέλνει τρυφερά μηνύματα... δεν εκδηλώνεται... δεν το παίζει καλά :P

Για να έχει άλλη, δεν το βλέπω λογικό... και τη Νατάσα τι την θέλει και την κρατάει? Για το σεξ που δεν θέλει να κάνουν?

Πάντως όπως και να έχει... επειδή είμαι και λίγο παράξενη, το μεγαλύτερο κόλλημα το έχω φάει στο "αυτοί είναι οι όροι μου, άμα σου αρέσει καλώς, αν όχι χωρίζουμε"... για εμένα η απάντηση σε αυτό είναι πάντα χωρίζουμε. Αν τον άλλον δεν τον ενδιαφέρει να είμαι και εγώ χαρούμενη στην σχέση μας, παρά μόνο να μην αλλάξει ο ίδιος τίποτα απολύτως στην βολή του, κατά την γνώμη μου η σχέση δεν είναι ισότιμη, τα αισθήματα δεν είναι αντίστοιχα, δεν θα έμενα μαζί του.
    την πρωτη σου υποθεση θα μπορουσα να την δεχτω, αλλα αν ειναι ετσι, ξερει καλα οτι οι αλλοι ανθρωποι δεν ειναι 'ετσι", οποτε το γεγονος οτι προσπαθει να την πεισει οτι ειναι ανωμαλη επειδη θελει σεξ και τρυφεροτητα με κανει να πιστευω οτι κρυβει κατι αλλο πισω απο αυτο που λεει...

μα αν υπαρχει αλλη σχεση, εκεινη κερατωνει μαζι της κι οχι την φιλη. δεν ειναι δυνατον να βλεπει την σχεση του καθε 10 μερες και να την βριζει κι απο πανω!! την 'ερωμενη" δηλαδη ποτε την βλεπει? μια φορα τον χρονο??? οποτε, σε περιπτωση που η φιλη ειναι το 'κερατο" της υποθεσης, γιατι την κραταει? για μια φορα στις 10 μερες? κι αν ηταν ετσι, γιατι κανει και συναντησεις μαζι της χωρις καθολου σεξ? αν ηταν ερωμενη του, θα εκανε μονο σεξ μαζι της και τπτ αλλο. αυτος δεν θελει σεξ. γιαυτο προσανατολιζομαι στον (αλλον).
    εγω δεν ειπα οτι εχει αλλον. ειπα οτι ισως ΘΕΛΕΙ αλλους. δλδ απλα δεν φιαχνεται με γυναικες βρε παιδι μου. αυτο δεν σημαινει οτι εχει γκομενο. θα θελε ομως.

το να ειναι με αλλη και να κραταει και την νατασα χωρις πολυ σεξ και ενθουσιασμο και ειδικα χωρις ερωτολογα (σημαντικο αυτο για καποιον ηδη ερωτευμενο με αλλη), η μονη εξηγηση που μου κολλαει ειναι το να ειναι τρελα ερωτευμενος με καμια που δεν τον θελει, η δεν μπορει να την παντρευτει/ να ειναι επισημα μαζι της, πχ παντρεμενη...
    και να σκεφτηκε οτι καποια στιγμη κατι πρεπει να κανει κι αυτος με την ζωη του για να μην μεινει μονος και προσπαθει να κανει καποιες σχεσεις , που ομως δεν του βγαινουν γιατι ξενερωνει και γιατι θελει την "δικια του" και μετα απο καποιο διαστημα που δεν του προκυπτει ελξη , αραιωνει και φευγει.
    Last edited by Remedy; 28-05-2015 at 11:50.

Banned
    Κοίτα εφ' όσον σου ξεκαθάρισε ότι η δουλειά του δεν τον αφήνει χρόνο και πόσο θέλει να βλέπεστε τότε λογικό είναι να είναι "αποστασιοποιημένος" από τη στιγμή που εσύ τον ρωτάς γιατί σου φέρεται έτσι. Αν θέλεις κάποιον δέξου τον όπως είναι κι όχι όπως θα 'θελες εσύ να είναι, και το λέω αυτό συγκεκριμένα στην περίπτωσή σου επειδή ο άνθρωπός σου ειναι ειλικρινής και σου είπε να χωρίσετε αν δε μπορείς να τον δεχτείς έτσι. Μάλλον ζητάς το αδύνατο. Αλήθεια αν θες να μάθεις γιατί ίσως σου φέρεται έτσι, γιατί δε τον ρωτάς τι άλλαξε στη δουλειά του; Θα μπορούσες να ψάξεις και στο ίντερνετ πληροφορίες για να βρεις πληροφορίες για τη δουλειά του αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Εντάξει αυτά περί ομοφυλοφιλίας που γράφουν κάποιοι με κάνει να αναρωτιέμαι διάφορα γι αυτούς. Γιατί τόσο εύκολα βγάζουν τέτοια συμπεράσματα :/

Junior Member
    Λοιπόν θέμα ομοφιλοφιλίας δεν υπαρχει αυτο ειναι σιγουρο!!!! Ειναι ευγενικος και ανθρωπος με αρχες απλα λιγο επιφυλακτικος...δεν δινει πολλα στις σχεσεις του....θελει να εχει χρονο για την οικογνεια του γενικα ειναι ανεξαρτητος σαν ανθρωπος....και αυτο οι φιλες μου το βλεπουν αρνητικο..μου λενε οτι δεν θα προχωρισει η σχεση μας γιατι εγω δινω περισσοτερα.....στην δουλεια του δεν εχει αλλαξει τιποτα απ'οσο γνωριζω...μενει με τους γονεις του!

Senior Member
    Λοιπόν θέμα ομοφιλοφιλίας δεν υπαρχει αυτο ειναι σιγουρο!!!! Ειναι ευγενικος και ανθρωπος με αρχες απλα λιγο επιφυλακτικος...δεν δινει πολλα στις σχεσεις του....θελει να εχει χρονο για την οικογνεια του γενικα ειναι ανεξαρτητος σαν ανθρωπος....και αυτο οι φιλες μου το βλεπουν αρνητικο..μου λενε οτι δεν θα προχωρισει η σχεση μας γιατι εγω δινω περισσοτερα.....στην δουλεια του δεν εχει αλλαξει τιποτα απ'οσο γνωριζω...μενει με τους γονεις του!
    δεν ξερω τι δινει αυτος, εσυ παντως του δινεις πολλες δικαιολογιες...
    εγω θα συμφωνησω με τις φιλες σου.

επισης, μια σχεση που προχωραει και παει καλα, γινεται καλυτερη και πιο συχνη σε συντομο διαστημα, δεν σε αποφευγει ο αλλος.
    εσεις αντι να πυκνωνετε, εχετε αραιωσει.
    μεσα σε μερικες μερες, οι 2 μερες εγιναν καθε 10 μερες!! γιατι? αλλαξε δουλεια? οταν βλεποσασταν καθε 2 μερες, δεν ειχε δουλειες και υποχρεωσεις?
    οτι και να συμβαινει δεν δειχνει να σε θελει ιδιαιτερα και το χειροτερο, τα ριχνει επανω σου που θελεις πολυ σωστα και πολυ υγιως, να ειστε πιο κοντα...

Εγώ δεν βλέπω μπερδεμένη σχέση αλλά ένα ξεκάθαρο τοπίο. Επικοινωνία 0, κατανόηση 0, σεξ 0 και ένδειξη αγάπης με λόγια και μικρές καθημερινές πράξεις επίσης 0. Δεν βλέπω το λόγο που είστε ακόμα μαζί... στους 6 μήνες θα έπρεπε να είστε στα καλύτερα σας.Δύο πιθανά ενδεχόμενα είναι ή δεν σε γουστάρει καθόλου και απλά θέλει να λέει ότι σχέση ή κάποιο πρόβλημα έχει στο μυαλό του με όλο το συμπάθιο. Το 1ο λίγο κουλό μου φαίνεται αλλά δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας,το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά διότι διακρίνεται ολοκάθαρα από τη συμπεριφορά του είναι πως του είσαι παντελώς αδιάφορη και μην ψάχνεις να βρεις τι πάει στραβά γιατί το αγόρι σου δεν είναι διατεθειμένος να λύσετε τα προβλήματα σας και έχει δικαιολογίες για τα πάντα.Αν δεν μπορείς να φύγεις από αυτή τη σχέση(ο Θεός να την κάνει) τότε μη περιμένεις πολλά κάτσε και περίμενε πότε θα έρθει το τέλος,γιατί με αυτά τα δεδομένα κάποια στιγμή θα έρθει στάνταρ.

Senior Member
    Mαζι μενετε?

Junior Member
    Σας ευχαριστω πολυ ολους σας μεσα απο την καρδια μου!!!!! να ειστε ολοι καλα.....μου σταθηκατε πολυ οταν το ειχα αναγκη....ομως δυστυχως η μοιρα ειχε διαφορετικη γνωμη.....και ετσι οι δρομοι μας χωριστηκαν!!!!!

Banned
    Υγεία ....

Senior Member
    Τι εννοεις κοπελα μου? Εγινε καποια συζητηση?

Junior Member
    ναι του ειπα οτι εγω θελω περισσοτερα πραγματα απο τη σχεση μας....οτι θελω να δινει ποιο πολλα γιατι ενιωθα οτι απομακρύνεται και οτι δεν νοιαζεται...και μου ειπε "οκ τοτε να χωρισουμε γιατι εγω δνε μπορω να δωσω αλλα....να βρεις καποιον αλλο να στα δωσει!!!!".......

Senior Member
    ναι του ειπα οτι εγω θελω περισσοτερα πραγματα απο τη σχεση μας....οτι θελω να δινει ποιο πολλα γιατι ενιωθα οτι απομακρύνεται και οτι δεν νοιαζεται...και μου ειπε "οκ τοτε να χωρισουμε γιατι εγω δνε μπορω να δωσω αλλα....να βρεις καποιον αλλο να στα δωσει!!!!".......
    καλα εκανες νατασα.
    αν ο τυπος πραγματικα ενδιαφεροταν, θα την ακουσει καλα τωρα και θα επιστρεψει με νεες προτασεις για μια πραγματικη σχεση, με εγγυτητα, επικοινωνια και οικειοτητα...
    αν ολα ειναι οπως φαινοντουσαν και ειναι πραγματι αδιαφορος η και "αλλου", ας παει απο εκει που ηρθε. δεν χρειαζεται να χανεις τον χρονο σου για αποντες.
    θα την εκτιμησεις απεριοριστα την τωρινη σου κινηση, στο μελλον, οταν θα βρεθεις σε μια πραγματικα αμοιβαια σχεση που θα σου αξιζει.;)

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast