Χαχαχαχαχαχα έλεος
Printable View
Βρε Ολγα,καλα στα λεει και η ntoubroutza ,καλα στα λεει και ο Γιαννης,εσυ δε lacrymosa(καλα τα λες)αλλα εχεις πλακα,πολυ σε 'παω'.Παντως Ολγα καπου σε συμμεριζομαι,διοτι κι εμενα ολοι οι φιλοι μου ειναι παντρεμενοι(τον Σεπτεμβρη γινομαι 52)κι εγω ασχολουμαι με σπορ,μοτοσυκλεττες,αυτοκιν ητα δλδ εκτος ηλικιας,και σκεφτομαι 'μηπως κατι δεν παει καλα μ'εμενα'.Χαλαρα βεβαια αλλα μου περναει πολλακις απ'το μυαλο.
ουτε κι εγω θα παντρευτω απο τι φαινεται. που να βρεθει η καταληλη οταν ολες τη ψωνισαν μεχρι το θεο στο ελλαδισταν ? και να ελεγες οτι αξιζουν παει στο διαολο, αλλα εδω περα εχουμε γιομισει μπαζα που εμφανισιακα μοιαζουν με γυναικες, αλλα απο συμπεριφορα και χαρακτηρα γαμησε τα χειροτερα κι απο νταλικεριδες.
Ρε ολγακι, εσυ δε μπορεις να στεριωσεις στην πιο απλη δουλεια, θελεις και γαμους? Αστο καλυτερα...μαθε κανενα γαλλικο και καντηνα για οξω.
εγώ πήγαινα σε μία εκκλησία με το παλιό και έκανα παρέα με κάτι κορίτσια το θέμα είναι ότι ένα κορίτσι από αυτά είχε μία σχέση μακροχρόνια και με κολλούσε ο γκομενός της πάνω από ένα χρόνο και τελικά υπέκυψα και κάναμε σεξ από τότε ενώ δήθεν με συγχώρεσανε δεν κάνουμε παρέα και μου σπάνε τα νεύρα όταν πηγαίνω εκεί. τι να κάνω;;;
με έχουνε για την πιο κακκιά της έκκλησίας και όλου του πλανήτη
κανατε σεξ η συνεχισατε να εχετε σχεση?
με πιο παλιο πηγαινες σε εκκλησια? ποιοι σε συγχωρεσανε? το κοριτσι που πηγες με το αγορι της? ο παπας?
συνεχιζεις και πηγαινεις στην ιδια εκκλησια και ξερουν ολοι οτι εισαι πουτανιτσα και σε ενοχλει γιατι δεν εισαι κατα πολυ βαθος?
η αλλη ειναι ακομα με τον ιδιο ενω πηδηχτηκε με σενα ?
που ειναι αυτη η εκκλησια να ριξω γελιο?
αυτα απο μενα για τωρα
γιατί να ρίξεις γέλιο καλέ;;;;;