3μγ και εμένα
Printable View
3μγ και εμένα
Εγώ πήρα ένα και μου γυρίσε η γλώσσα...πως δεν έμεινα..
και γω παλιά είχα πιο ήπια συμπτώματα και μου είχε γράψει 3mg.Είχα ξηροστομία,υπνηλία για κάποιους μήνες και αύξηση βάρους.Μετά έκανα υποτροπή γιατί δεν τα έπαιρνα για 1 μήνα και είχα όλα τα συμπτώματα της σχιζοφρένειας.
Την πρώτη φορά που πήγα σε ψυχίατρο μέσα σε 3-6 μήνες ήμουν πολύ καλά.Μετά τις υποτροπές όμως έκανα 1 χρόνο μέχρι 4 χρόνια για να επανέλθω.Βασικά τώρα είμαι στον 4ο χρόνο μετά από την τελευταία μου υποτροπή και δεν έχω επανέλθει πλήρως λειτουργικά.Ίσως μου πάρει 1-2 χρόνια!!
@παιδια εγω επαιρνα 10μγ ρισπερνταλ ενεσεις και χαπια.. πολυ κ***φαρμακο.. τελειως αντικουκου και πολλα κιλα τρεμουλο και πονους στα ποδια..
Εγώ δεν θέλω να πάρω κανένα...
Χωρίς χάπια δεν περνάει?
Όπως είπα έχει να κάνει με την δόση,τον οργανισμό και τα συμπτώματα.Όταν είναι η σχιζοφρένεια σε έξαρση,δηλ έχεις όλα τα συμπτώματα σου δίνουν από 6mg κ πάνω.Εσύ εσωτερική ίσως ήσουν μετά από υποτροπή και σου έδωσαν τόσο μεγάλη για να σε πιάσει.
Δεν θέλουμε να σε τρομάξουμε αλλά υπάρχουν κάποιες σοβαρές παρενέργειες.Αν θέλεις να είσαι καλά πιστεύω πρέπει να τα πάρεις.Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος άλλος επιστημονικά τεκμηριωμένος τρόπος για ανάρρωση.Εκτός και αν μας το κρύβουν. :P
Xωρίς χάπια θα έχεις εξάρσεις και υφέσεις.Όσο περνάνε τα χρόνια θα γίνεται χειρότερο.Εγώ πάντως χωρίς φάρμακα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Ήμουν σαν άβουλο ζώον.
@σειριε ναι ημουν μετα απο νοσηλεια.. και πολύ βαρια υποτροπη
η γνωμη μου είναι... αν δεν εχεις ψυχωσικο επεισοδιο.... κατι για το οποιο δεν θα αναρωτηθείς καν αν το εχεις, όπως κανεις τωρα, μην παρεις τιποτα
οι μισοι από τους ανθρωπους που ξερω τοτε θα πρεπε να παιρνουν ψυχοφαρμακα
και αν τελικα οδηγηθείς σε ψυχωσικο επεισοδιο.. ε νταξ δεν χαλασε και ο κοσμος