Originally Posted by
Natalia_sups
WhyAlwaysMe κακως κράτησες αυτο από όσα ήθελα να πω, ηταν απλα ένα παράδειγμα. Ειλικρινά τωρα κανει ενα μεγάλο facepalm ολο μου το "ειναι" :P Επέτρεψε μου να σου μιλήσω λίγο ευθέως για το θέμα καλα-κακα παιδιά που φαίνεται να απασχολεί τους άντρες που δεν έχουν και τόση επιτυχία με τις γυναίκες. Δεν τους συμβαίνει επειδη ειναι καλά παιδιά! 1000% στο λεω αυτο. Ειναι σαν να λες πως ολες οι γυναίκες ειναι ηλίθιες που δεν βλέπουν ποσο καλα παιδια ειστε...ε ποσο καλο παιδί εισαι πραγματικά αν βλέπεις σύσσωμο το αλλο φύλο τοσο ρηχά και μονοδιάστατα; Ειχα διαβασει παλιά ενα αρθρο και μου είχε κανει παρα πολυ μεγάλη εντύπωση και ακομα το θυμάμαι, ειχε να κανει με "σκληρες αλήθειες". Μια απο αυτές λοιπόν ηταν πως ενα τεράστιο κομμάτι των ανθρωπινων συναναστροφών και σχέσεων εχει να κάνει με το δούναι και λαβειν, το τι εχεις να προσφέρεις δηλαδή. Και μη πει κανεις παλι τη μαλακια με τα λεφτα θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Εννοώ γενικα στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Οτι όλοι κατι δίνουν και κατι παίρνουν. Και εχει σημασία να εχεις κατι να δώσεις, κατα προτιμιση κατι που δεν έχουν οι άλλοι, όχι πολλοί τελοσπαντων. Και ειχε ενα παράδειγμα: Εισαι σε ενα δημόσιο χώρο..σε ενα εστιατόριο σε ενα αεροπλάνο κι εγω δε ξερω που. Και πυροβολούν κάποιον μπροστα σου και σπευδεις να βοηθήσεις. Ο συγγενής του θύματος φωνάζει για ενα γιατρό ενα γιατρό! Σε ρωτάει αν εισαι γιατρός. Και λες όχι. Σε ρωτάει αν εισαι νοσοκόμος. Όχι λες. Αν ξέρεις πρώτες βοήθειες. Ουτε λες, ειμαι ομως πολυ καλο παιδί κι εχω καρδιά μαλαμα. Τοινγκ! Να σαι καλα ρε φίλε αλλα το να εισαι απλα καλο παιδί επειδη δεν κανεις τιποτα κακο δεν αρκεί. Και δεν ειναι βλακας ο συγγενής αν σου πει να κανεις περα και οτι δεν θέλει εσενα να πειραματίζεσαι με τον τραυματία. Αυτο που λες μου ειχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Αν θέλεις μπορω να ψάξω λινκ απο το άρθρο και να το αναρτησω αλλα ειναι στα Αγγλικά. Εν ολίγοις αυτο που λέω ειναι πως δεν εισαι άτυχος στο θέμα των σχέσεων επειδη είσαι καλο παιδί. Ουτε επειδη δεν εχεις λεφτα ουτε οτιδήποτε τέτοιο. Ειναι επειδη πιστεύεις πως οφείλει να σου κάτσει η γυναικα των ονείρων σου επειδη είσαι καλο παιδί, ετσι απλα και παθητικά. Αυτη η γυναικα ομως μπορει να φροντίζει παρα πολυ τον εαυτό της, μπορει να σπουδαζει μπορει να έχει ταλέντα και δεξιότητες και χίλια δυο. Η ακομα κι αν δεν τα έχει. Γιατι να μην προτιμήσει κάποιον που τα εχει; Με λίγα λόγια ξεκολλα και κάνε πράγματα. Θα σου φέρω και αλλο παράδειγμα αν και φοβάμαι μη το εκλαβεις λαθος παλι αλλα τεσπα...και οι μουσικοί πχ θεωρείται υποτίθεται ότι έχουν γοητεία είτε ειναι άσχημοι είτε όμορφοι είτε φτωχοί είτε πλούσιοι...γιατι άραγε; Μήπως επειδη κάνουν κατι που δεν το κάνουν πολλοί στην μέση παρέα και επειδη έχουν ενα ταλέντο η μια δεξιοτητα που τους γεμίζει αυτοπεποίθηση; Αυτο εννοώ. Στην ουσία εχει να κανει με το ποσο καλά τα εχει κάποιος με τον εαυτό του οσο μαμπο τζάμπα μπούρδα και αν ακούγεται αυτο. Και μη νομίζεις όλοι εχουμε θέματα, κι εγώ εχω αρκετα και σα γυναικα ειδικά άστο βραστο και ριχ'το στη σχάρα, εκει όντως παει λιγο αλλιως το πράγμα αν και ισχύουν εν μέρει και τα παραπάνω. Απλα μην θυματοποιεις τοσο τον εαυτό σου. Και μη ψάχνεις κοπέλα να "σωσεις". Απλα κανε πράγματα για εσενα και ολα τα αλλα έρθουν.