Δεν είμαι εκδικητικός, δεν κρατάω κακίες για πολύ, περνάν τα νεύρα μετά από ένα διάστημα, αλλά αφού μου τη κάνει κάποιος, μετά είμαι επιφυλακτικός.
Printable View
Δεν είμαι εκδικητικός, δεν κρατάω κακίες για πολύ, περνάν τα νεύρα μετά από ένα διάστημα, αλλά αφού μου τη κάνει κάποιος, μετά είμαι επιφυλακτικός.
Και μετα λενε πως τα δικα μου ονειρα ειναι περιεργα (Κανω σεξ με τη κοπελα που μου αρεσει :Ρ).
Λοιπον Ρεα μου ακου. Καταλαβαινω πως νοιωθεις. εχω μισησει κι εγω καποια ατομα που πειραξαν ατομα που αγαπω. με καποιους μαλωσα (πιαστήκαμε στα χερια) με αλλους οχι.
Αυτο που θα σου πω ειναι πως πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου. Δεν μπορεις να ζεις με αυτην την οργη, θα σε φαει inside out! Δεν ξερω το back story αλλα κατα την γνωμη μου πιστευω πως μπορεις να κανεις 2 πραγματα.
1. να μιλησεις και να γινει της "κοινης γυναικός το κιγκλίδωμα"
2. να το αφησεις πισω σου και να προχωρησεις. Δεν θα το ξεχασεις και σε καμια περιπτωση δεν θα την συγχωρεσεις σε οτι εχει γινει αλλα απλως θα το αφησεις. Οπως λενε οι αμερικανοι "Just let it go"
ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!!!!
Do You Feel Lucky..... Punk!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8Xjr2hnOHiM
εχω μαθει και συγχωρω μπορει πανω σε ενα καυγα να θυμωσω και να πω πολυ ασχημα λογια αλλα μετα το μετανιωνω.Εχω συγχωρεσει πολλους στη ζωη μου που μου φερθηκαν πολυ χαλια και αν τους δω στο δρομο θα τους μιλησω δεν κραταω κακια.
Εν καιρώ περνάει η φουρτούνα και ξεχνάω. Βέβαια δε μέχει βλάψει κάποιος ακραία, έχω εισπράξει μόνο κακίες, λόγια, κλεψιές.. τέτοια πράγματα, διαχειρίσιμα.
Αν κάποιος έκανε κακό στα παιδιά μου.. εκεί δεν ξέρω, νομίζω πως θα του έπινα το αίμα.
Όσο γι αυτούς που δε χωνεύω, τους κρατάω σε απόσταση.
Αυτο ειναι το καλο να εισαι μυωδης / λιγο ογκωδης , δεν μεχει ενοχλησει ποτε κανεις , μα ποτε , βεβαια στην εποχη μου , σχολειο , δεν ειχε εφευρεθει ακομα το μπουλιιν ............
[QUOTE=archangel;597059]Do You Feel Lucky..... Punk!!!!!
Πολυ τον γουσταρω τον Κλιντ , οχι μονο σαν Dirty Harry , αλλα εχω δει παρα πολλες φορες τις γουεστερν ταινιες του , εχω ξεσηκωσει και ατακες του ................real man τυπος ..............