συγχωρειτε τους εχθρους σας η αυτους που δεν χωνευετε - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Member
    Δεν είμαι εκδικητικός, δεν κρατάω κακίες για πολύ, περνάν τα νεύρα μετά από ένα διάστημα, αλλά αφού μου τη κάνει κάποιος, μετά είμαι επιφυλακτικός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alithinos View Post
    Δεν είμαι εκδικητικός, δεν κρατάω κακίες για πολύ, περνάν τα νεύρα μετά από ένα διάστημα, αλλά αφού μου τη κάνει κάποιος, μετά είμαι επιφυλακτικός.

Πολυ καλα κανεις , κι λογικοτατο να εισαι επιφυλακτικος μετα .......εμενα τα νευρα , μου περνουν αυθημερον .......αυριο ειναι μια καινουρα μερα ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μισω..Μισω -ΜΙΣΩ την νυφη μου και τους γονεις της. βλέπω στον υπνο μου συνεχεια ονειρα οτι την σκυλοβριζω ή οτι την δερνω. Δεν μπορω να ξεπεράσω το πόσο κακο εχει κανει στους γονεις μου. φοβαμαι οτι καποια στιγμη αν την πετυχω πουθενα μπορει να την σαπακιασω στο ξυλο...δεν εχω χτυπίσει ποτε ανθρωπο στη ζωη μου, αλλα ειναι τοσο μαζεμενο το μισος που φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να κρατηθω.
    αυτοι είναι οι μόνοι μου εχθροί ... και θελω να ασκησω σοβαρη σωματικη βια πάνω τους, αλλα κρατιεμαι για τα ανηψια μου.
    θελω να μου περασει, δεν μου αξιζει να ειμαι καποια που εχει μισος μεσα της... συνεχεια το συζηταω με τον εαυτο μου "λογικα" ..αλλα ...δεν με πειθω..καθε φορα που βλεπω παππουδια να χαιρονται τα εγγονακια τους και τους δικους μου να ξεροσταλιαζουν ..ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ απο ΜΙΣΟΣ!!

πως ξεκολάει κανείς απο το μίσος????

Και μετα λενε πως τα δικα μου ονειρα ειναι περιεργα (Κανω σεξ με τη κοπελα που μου αρεσει :Ρ).
    Λοιπον Ρεα μου ακου. Καταλαβαινω πως νοιωθεις. εχω μισησει κι εγω καποια ατομα που πειραξαν ατομα που αγαπω. με καποιους μαλωσα (πιαστήκαμε στα χερια) με αλλους οχι.
    Αυτο που θα σου πω ειναι πως πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου. Δεν μπορεις να ζεις με αυτην την οργη, θα σε φαει inside out! Δεν ξερω το back story αλλα κατα την γνωμη μου πιστευω πως μπορεις να κανεις 2 πραγματα.
    1. να μιλησεις και να γινει της "κοινης γυναικός το κιγκλίδωμα"
    2. να το αφησεις πισω σου και να προχωρησεις. Δεν θα το ξεχασεις και σε καμια περιπτωση δεν θα την συγχωρεσεις σε οτι εχει γινει αλλα απλως θα το αφησεις. Οπως λενε οι αμερικανοι "Just let it go"

ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Εγω προσωπικά δεν συγχωρω κατι σοβαρο. Πιστευω πως αν θες συγχωρεση για κατι ζητα την απο το Θεο γιατι απο μενα δεν προκειται να παρεις. η.

Tαδε εφη Κλιντ Ηστγουντ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Tαδε εφη Κλιντ Ηστγουντ ?

Do You Feel Lucky..... Punk!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=8Xjr2hnOHiM

Καταλαβαινω πως νοιωθεις. εχω μισησει κι εγω καποια ατομα που πειραξαν ατομα που αγαπω. με καποιους μαλωσα (πιαστήκαμε στα χερια) με αλλους οχι.
    Αυτο που θα σου πω ειναι πως πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου. Δεν μπορεις να ζεις με αυτην την οργη, θα σε φαει inside out!
    Έτσι ακριβώς είναι. Αν δεν εκδικηθώ αυτόν-ή που μού'κανε κάτι, δεν ηρεμώ και ζω μια ζωή τέτοια. Ότι και να γίνει, ο κόσμος να χαλάσει, οι εχθροί πρέπει να πληρώνουν για τις μ@λ@κίες τους.

εχω μαθει και συγχωρω μπορει πανω σε ενα καυγα να θυμωσω και να πω πολυ ασχημα λογια αλλα μετα το μετανιωνω.Εχω συγχωρεσει πολλους στη ζωη μου που μου φερθηκαν πολυ χαλια και αν τους δω στο δρομο θα τους μιλησω δεν κραταω κακια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mgilleas View Post
    εχω μαθει και συγχωρω μπορει πανω σε ενα καυγα να θυμωσω και να πω πολυ ασχημα λογια αλλα μετα το μετανιωνω.Εχω συγχωρεσει πολλους στη ζωη μου που μου φερθηκαν πολυ χαλια και αν τους δω στο δρομο θα τους μιλησω δεν κραταω κακια.
    Μπορει εκεινη την στιγμη να ειμαι εξαλη να βριζω θεους και δαιμονες και να ορκθζομαι οτι δεν θα ξεχασω ποτε...αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ ξεχναω και αυτο ωφελει πρωτα εμενα γιατι δεν εχω τοξικα αισθηματα μεσα μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Έτσι ακριβώς είναι. Αν δεν εκδικηθώ αυτόν-ή που μού'κανε κάτι, δεν ηρεμώ και ζω μια ζωή τέτοια. Ότι και να γίνει, ο κόσμος να χαλάσει, οι εχθροί πρέπει να πληρώνουν για τις μ@λ@κίες τους.

Μερικές φορές πληρώνουν χωρις καν να λερώσεις τα χέρια σου. αρκει να εχεις υπομονη, και να προχωρας μπροστα αφηνοντας το πισω σου.
    Σαν τον Punisher ακουστηκες :ρ:ρ:ρ

Senior Member
    Εν καιρώ περνάει η φουρτούνα και ξεχνάω. Βέβαια δε μέχει βλάψει κάποιος ακραία, έχω εισπράξει μόνο κακίες, λόγια, κλεψιές.. τέτοια πράγματα, διαχειρίσιμα.

Αν κάποιος έκανε κακό στα παιδιά μου.. εκεί δεν ξέρω, νομίζω πως θα του έπινα το αίμα.

Όσο γι αυτούς που δε χωνεύω, τους κρατάω σε απόσταση.

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ρέα εγώ πάλι δεν συμπαθώ την κουνιάδα μου γιατί ενώ της παραχωρήσαμε ολόκληρο σπίτι και άλλα πολλά είναι παντελώς αδιάφορη με τα ανηψάκια της, έχει πάνω από χρόνο να τα δει και γενικότερα μας έχει όλους αφοδευμένους. Χθες είχαν τα γενέθλια τους τα παιδάκια μου με πήρε τηλ. να ευχηθεί, της μίλησα ευγενικά όταν ομως για να κλείσει είπε να χιαρόμαστε τα παιδάκια μας εκεί ξεσπάθωσα και της είπα ποιοι να τα χαιρόμαστε? και της ειπα οτι ειναι αδιάφορη θεία, ότι δεν νοιάζεται και ότι λυπάμαι και της έκλεισα το τηλέφωνο! Και τελευταίως θέλω να κάνω ένα ξεκαθάρισμα με συγγενείς κλπ συμπεριλαμβανομένου της αδερφής μου που με έχει πολύ απογοητεύσει, της πεθεράς, χαρακτηριστικό δείγμα κακιάς πεθεράς που ενώ μου έχει φερθεί απίστευτα σκάρτα παραμένω ευγενική και λοιπών πολλών!
    αν νιωθεις οτι το χρειάζεσαι να το κάνεις για να το βγαλεις απο μέσα σου , κάντο. αλλα μην περιμενεις να καταλάβουν και πολλά κοριτσακι μου!
    να σου ζησουν τα αγελουδια σου, να τα χαιρεσαι και να τα δεις όπως ποθεις :)

Μερικές φορές πληρώνουν χωρις καν να λερώσεις τα χέρια σου. αρκει να εχεις υπομονη, και να προχωρας μπροστα αφηνοντας το πισω σου.
    Η σημασία είναι να πληρώνουν. Εμένα μ'αρέσει να τους βλέπω να πληρώνουν, να ξέρω ότι έπαθαν κακό για ότι έκαναν.

Σαν τον Punisher ακουστηκες :ρ:ρ:ρ
    Μ'εκπροσωπεί ο τρόπος του.

Banned
    Και μετα λενε πως τα δικα μου ονειρα ειναι περιεργα (Κανω σεξ με τη κοπελα που μου αρεσει :Ρ).
    Λοιπον Ρεα μου ακου. Καταλαβαινω πως νοιωθεις. εχω μισησει κι εγω καποια ατομα που πειραξαν ατομα που αγαπω. με καποιους μαλωσα (πιαστήκαμε στα χερια) με αλλους οχι.
    Αυτο που θα σου πω ειναι πως πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου. Δεν μπορεις να ζεις με αυτην την οργη, θα σε φαει inside out! Δεν ξερω το back story αλλα κατα την γνωμη μου πιστευω πως μπορεις να κανεις 2 πραγματα.
    1. να μιλησεις και να γινει της "κοινης γυναικός το κιγκλίδωμα"
    2. να το αφησεις πισω σου και να προχωρησεις. Δεν θα το ξεχασεις και σε καμια περιπτωση δεν θα την συγχωρεσεις σε οτι εχει γινει αλλα απλως θα το αφησεις. Οπως λενε οι αμερικανοι "Just let it go"

ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!!!!
    με απογοητευσες ...νομιζα πως ονειρευόσουν μονο εμενα!! ;ρ
    το δοκιμασα το 1. πριν πολυ καιρο .. το 2 ειναι η μόνη λύση..και η πιο δυσκολη...η καταθλιψη ειναι θαυμασιο χωραφι για να καλλιεργεις θυμο και λύπη..δυσκολη αλλα οχι ακατόρθωτη ;)

Senior Member
    Αυτο ειναι το καλο να εισαι μυωδης / λιγο ογκωδης , δεν μεχει ενοχλησει ποτε κανεις , μα ποτε , βεβαια στην εποχη μου , σχολειο , δεν ειχε εφευρεθει ακομα το μπουλιιν ............

Senior Member
    [QUOTE=archangel;597059]Do You Feel Lucky..... Punk!!!!!

Πολυ τον γουσταρω τον Κλιντ , οχι μονο σαν Dirty Harry , αλλα εχω δει παρα πολλες φορες τις γουεστερν ταινιες του , εχω ξεσηκωσει και ατακες του ................real man τυπος ..............

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast