Ε τι πείραμα αυτό είναι προκαθορισμένο αποτέλεσμα...
Printable View
Φίλους γενικά έχεις; Δηλαδή μέσω φίλων δεν μπορείς να γνωρίσεις κάποια κοπέλα; Μέσω κάποιας ξαδέλφης ίσως;
Ξέρεις γιατί δεν μπορείς να μιλήσεις στις κοπέλες; Επειδή επικεντρώνεσαι στο πως θα τα πας σαν άνδρας και πως θα γίνει να συνάψεις σχέση μαζί της. Μα το θέμα είναι να γνωρίσεις την κοπέλα σαν άνθρωπο, να δεις σαν άνθρωπος αν σου κάνει, να δει και εκείνη αν της κάνεις, αν δεν της δείξεις ενδιαφέρον να μάθεις πως είναι. τι ζωή κάνει κτλ κτλ κτλ ποιο το νόημα; Να κάνει σεξ; Σεξ κάνει όποτε της καπνίσει με όποιον της γυαλίσει εκείνη την στιγμή. Πρέπει να μάθεις να πλησιάζεις μια κοπέλα με σκοπό να την γνωρίσεις, να την γνωρίσεις σαν άνθρωπο, να δεις τον εσωτερικό της κόσμο πως είναι και όχι επειδή είναι όμορφη ή δεν ξέρω τι άλλο.... Αν πηγαίνεις με την λογική δεν έχω γκόμενα και είσαι υποψήφια, τότε συγγνώμη αλλά το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι....
Κοίταξε, η επικοινωνία μου επηρεάζεται άμεσα επίσης απ'τον τρόπο απόκρισης της γυναίκας. Δηλαδή, στις προκειμένες περιπτώσεις που βγήκα, οι κοπέλες δε μου μίλαγαν καν στη συνέχεια. Μιλήσαμε λίγο στην αρχή, (σου λέω για την τελευταία), άλλα στη συνέχεια αδιαφορούσε. Ο φίλος μου κατάλαβε τι παιζόταν και έβαζε λόγια πολλές φορές να συνεχίσει τη συζήτηση, άλλα η άλλη απαντούσε μονολεκτικά χωρίς ενδιαφέρον, έ και μετά με κόμπλαρε παραπάνω και δε μού'βγαινε μιλιά καν.