Μπακούρης ετών 25! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 42 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    να κανουμε ενα πειραμα ηθελα ;p
    Ε τι πείραμα αυτό είναι προκαθορισμένο αποτέλεσμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Όχι, δε θα παραστήσετε τίποτα. Δεν είμαι βλάκας. Δεν ξέρω για τη μανία σου που λες τώρα, άλλα εγώ δε θέλω να έχω καμία σχέση μ'αυτό το τελευταίο.
    ωραία σιγα μην απαντούσαν ολες.
    και μετα σε αυτες τις 1-2 τι λες πως το συνεχιζεις?

Δεν μ απαντησες..

Senior Member
    να κανουμε ενα πειραμα ηθελα ;p
    Όχι, δε θα κάνουμε τίποτα γιατί με προσβάλλουν και με ενοχλούν αυτά. Να μείνουμε στη συζήτηση, ή τελειώνουμε το τόπικ εδώ να κλειδωθεί.

Senior Member
    Φίλους γενικά έχεις; Δηλαδή μέσω φίλων δεν μπορείς να γνωρίσεις κάποια κοπέλα; Μέσω κάποιας ξαδέλφης ίσως;

Senior Member
    ωραία σιγα μην απαντούσαν ολες.
    και μετα σε αυτες τις 1-2 τι λες πως το συνεχιζεις?

Δεν μ απαντησες..
    Μισό. Ναι, σ'αυτές τις 1-2 τους απαντάω με ατάκες που μού'γραψαν άλλα άτομα. Αλλά και πάλι, είναι τόσες λίγες, που δεν αρκούν να συνεχίσω συζήτηση.

Senior Member
    Μισό. Ναι, σ'αυτές τις 1-2 τους απαντάω με ατάκες που μού'γραψαν άλλα άτομα. Αλλά και πάλι, είναι τόσες λίγες, που δεν αρκούν να συνεχίσω συζήτηση.
    τι κανεις ,απο που εισα?πως διασκεδαζεις?,τι σ αρεσει να κανεισ στον ελευθερο χρονο σ?εχεισ χομπυ?σπουδαζεις?τι σπουδαζσες ,που και αλλες χιλιες μαλακιες
    Ατακες οταν λες οπως δωσε παραδειγμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Φίλους γενικά έχεις; Δηλαδή μέσω φίλων δεν μπορείς να γνωρίσεις κάποια κοπέλα; Μέσω κάποιας ξαδέλφης ίσως;
    Ναι, έχω, άλλα είναι λίγοι. Αυτό με το να γνωρίσω κοπέλα μέσω φίλων είναι το πρώτο πράγμα που έκανα. Ελάχιστες, (μετρημένες στα δάκτυλα της παλάμης) φορές κατάφερα και βγήκαμε όλοι μαζί και φυσικά δε με γούσταραν αυτές. Η μία ξέχασε και πως με λένε.

Senior Member
    τι κανεις ,απο που εισα?πως διασκεδαζεις?,τι σ αρεσει να κανεισ στον ελευθερο χρονο σ?εχεισ χομπυ?σπουδαζεις?τι σπουδαζσες ,που και αλλες χιλιες μαλακιες
    Ατακες οταν λες οπως δωσε παραδειγμα?
    Είμαι από Αθήνα και μένω εκεί. Διασκεδάζω βγαίνοντας με φίλους έξω (για να σε προλάβω, ούτε αυτοί μπορούν να μιλήσουν σε κοπέλες), πάω γυμναστήριο (εδώ και 8 μήνες), έχω αποφοιτήσει την σχολή μου πριν χρόνια.

Senior Member
    Ναι, έχω, άλλα είναι λίγοι. Αυτό με το να γνωρίσω κοπέλα μέσω φίλων είναι το πρώτο πράγμα που έκανα. Ελάχιστες, (μετρημένες στα δάκτυλα της παλάμης) φορές κατάφερα και βγήκαμε όλοι μαζί και φυσικά δε με γούσταραν αυτές. Η μία ξέχασε και πως με λένε.
    Γιατί θεωρείς πως δεν σε γουστάρανε; Επικοινωνούσες μαζί τους ή δεν είχες τι να πεις γενικά και ήσουν ένας απλός παρατηρητής;

Senior Member
    Είμαι από Αθήνα και μένω εκεί. Διασκεδάζω βγαίνοντας με φίλους έξω (για να σε προλάβω, ούτε αυτοί μπορούν να μιλήσουν σε κοπέλες), πάω γυμναστήριο (εδώ και 8 μήνες), έχω αποφοιτήσει την σχολή μου πριν χρόνια.
    ρε τρελέ εννοω ,πως να πιασεις μια κουβέντα ;p

ξερεις τι θα κανουμε ,θα μπεις σ ενα τσατ και θα λεω εγω απο δω τι ακριβως να λες πως σ φενεται σαν ιδεα?

Senior Member
    ρε τρελέ εννοω ,πως να πιασεις μια κουβέντα ;p

ξερεις τι θα κανουμε ,θα μπεις σ ενα τσατ και θα λεω εγω απο δω τι ακριβως να λες πως σ φενεται σαν ιδεα?
    Αυτό ναι, είναι μια πραγματική λύση για μένα.

Senior Member
    Αυτό ναι, είναι μια πραγματική λύση για μένα.
    τα πρώτα π πιανεις μια κουβεντα στα εγραψα παραπάνω δεν σ ρωτούσα :p

αυτό θα γινει θα εισαι στο τσατ και θα μ λες εδώ τι σ λεει και θα σ δινω απαντησεις

Senior Member
    Ξέρεις γιατί δεν μπορείς να μιλήσεις στις κοπέλες; Επειδή επικεντρώνεσαι στο πως θα τα πας σαν άνδρας και πως θα γίνει να συνάψεις σχέση μαζί της. Μα το θέμα είναι να γνωρίσεις την κοπέλα σαν άνθρωπο, να δεις σαν άνθρωπος αν σου κάνει, να δει και εκείνη αν της κάνεις, αν δεν της δείξεις ενδιαφέρον να μάθεις πως είναι. τι ζωή κάνει κτλ κτλ κτλ ποιο το νόημα; Να κάνει σεξ; Σεξ κάνει όποτε της καπνίσει με όποιον της γυαλίσει εκείνη την στιγμή. Πρέπει να μάθεις να πλησιάζεις μια κοπέλα με σκοπό να την γνωρίσεις, να την γνωρίσεις σαν άνθρωπο, να δεις τον εσωτερικό της κόσμο πως είναι και όχι επειδή είναι όμορφη ή δεν ξέρω τι άλλο.... Αν πηγαίνεις με την λογική δεν έχω γκόμενα και είσαι υποψήφια, τότε συγγνώμη αλλά το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Γιατί θεωρείς πως δεν σε γουστάρανε; Επικοινωνούσες μαζί τους ή δεν είχες τι να πεις γενικά και ήσουν ένας απλός παρατηρητής;
    Κοίταξε, η επικοινωνία μου επηρεάζεται άμεσα επίσης απ'τον τρόπο απόκρισης της γυναίκας. Δηλαδή, στις προκειμένες περιπτώσεις που βγήκα, οι κοπέλες δε μου μίλαγαν καν στη συνέχεια. Μιλήσαμε λίγο στην αρχή, (σου λέω για την τελευταία), άλλα στη συνέχεια αδιαφορούσε. Ο φίλος μου κατάλαβε τι παιζόταν και έβαζε λόγια πολλές φορές να συνεχίσει τη συζήτηση, άλλα η άλλη απαντούσε μονολεκτικά χωρίς ενδιαφέρον, έ και μετά με κόμπλαρε παραπάνω και δε μού'βγαινε μιλιά καν.

Senior Member
    τα πρώτα π πιανεις μια κουβεντα στα εγραψα παραπάνω δεν σ ρωτούσα :p

αυτό θα γινει θα εισαι στο τσατ και θα μ λες εδώ τι σ λεει και θα σ δινω απαντησεις
    Το ξέρω ότι δε με ρωτούσες, άλλα μάλλον δεν διευκρίνισα σωστά την απάντησή μου.

Page 4 of 42 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast