Ναι μωρέ αν δεν σκότωνε ζωάκια θα είμασταν πολύ καλά!!!
Εγω παλι δεν τα λυπαμαι. Πες με κακο, πες με τερας αλλα αυτα τα σκυλια τα βλεπω σαν φονιάδες παιδιων πλεον και οσο κι αν αγαπω τα σκυλια, αγαπαω περισσοτερο τα παιδια....
Και αφου το εκαναν μια φορα υπάρχει πιθανοτητα να το ξανακάνουν.
Ειναι κριμας βεβαια αλλα εδω μιλάμε για ενα παιδι που δεν θα δει ή κανει τιποτα στη ζωή του..... ποτε!!!!! Δεν ξερω ποιος εχει μεγαλυτερο μερίδιο ευθυνεις αλλα δεν θα παιξουμε την κολοκυθια.... επιτεθηκαν σε παιδι, δεν υπάρχει μεση λυση εδω!!!
Εμενα η αδερφη μου εχει μια σκυλα και ο αδερφός μου εναν γατό.... Να τους δειτε να παιζουν θα γελάσετε πολυ χαχαχα
Και παλια σε ενα στρατόπεδο είχα δει εναν σκυλο που γουσταρε μια γατα και προσπαθουσε να την..... τεκνοποιησει χαχαχαχα. πολυ γελιο αυτος ο σκύλος!!!
πρεπει να γινει ευθανασια στα "ζωακια" αυτά. Και ο ιδιοκτητης να πληρωσει μπολικο χρημα. Φυλακη να παει δεν ξερω δεν ειχε προθεση ισως ειναι πολύ.
Παρακολουθησα την κουβεντα και το περιστατικο .......... ο φταιχτης , ειναι ο ιδιοκτητης , ενας πρωην στρατιωτικος , εχω γνωρισει διεστραμμενους στρατιωτικους , 2 για την ακριβεια , πολυ βιαιοι, και βλαμμενοι εντελως , δεν χρειαζεται να περιγραψω τα κατορθωματα τους ............................. το να θανατωσεις τα ζωα , αφου αυτος ο διεστραμμενος ειχε 5 και ανω αγριοσκυλα , ειναι σαν να πουλας σενα παιδι 12 ετων οπλο , να σκοτωσει καποιον , και αντι να τιμωρησεις τον οπλοπωλη , να τιμωρησεις το παιδι ................... δεν συμπαθω ιδαιτερως τα σκυλια , ειμαι γατοφιλος , αλλα θελω ναμαι δικαιος , ο στρατιωτικος , ο ανωμαλος φταιει ..........................100%......
Ναι λένε ότι το κτήμα του ήτανε σαν εκτροφείο και έδινε και σκυλιά και σε άλλους και ότι πολλές φορές τα σκυλιά είχανε ενοχλήσει στο παρελθόν μάλιστα ένα από αυτά είχε σκοτώσει και ένα κουτάβι μιας άλλης ιδιοκτήτριας και είχε δημιουργηθεί και στο παρελθόν θέμα. Πάντως όντως δεν πρέπει να ήταν σόι ο στρατιωτικός. Επίσης η μητέρα του παιδιού που το σκότωσαν τα σκυλιά ήταν ουκρανικής καταγωγής και το παιδί δεν είχε πατέρα αλλά πατριό, τρέχα γύρευε δηλαδή! Όλοι ανεύθυνοι ήτανε με λίγα λόγια! Άδικο κατά την γνώμη μου να το πληρώσουνε τα σκυλιά!!!
Μωρε δεν εχεις ιδεα τι σημαινει βαρεμενος στρατιωτικος ............. ενος φιλου μου , ο πατερας , πρωην στρατιωτικος , 80 ετων , στρατηγος , ειχε στησει καρτερι κανα 3ωρο-4ωρο , σε μια γατα , που ερχοταν κι ετρωγε απ το φαγητο του γατου του , και μολις ενεφανισθη , την εξετελεσε εν ψυχρω ..........αλλου φιλου , ο συνταγματαρχης πατερας , οταν εφερε κακους βαθμους απο το γυμνασιο , του εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο , αφου τον ειχε σηκωσει στον τοιχο , και τον απειλουσε να του τον κοψει ........ειναι τωρα ο κολλητος μου .......