ΚΟΖΑΝΗ: Θρήνος για το 5χρονο παιδάκι που το σκότωσαν 2 ροτβάιλερ!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 102
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε τοτε μια χαρα εισαι ,αμα δεν σκοτωνε και τα αλλα ζωακια θα ηταν καλυτερα
    Ναι μωρέ αν δεν σκότωνε ζωάκια θα είμασταν πολύ καλά!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ναι μωρέ αν δεν σκότωνε ζωάκια θα είμασταν πολύ καλά!!!
    Eγω ειχα μια γατια και μου την επνιξε παλια ενα σκυλι και απο τοτε τα κλωτσαω δεν τα συμπαθω

Senior Member
    Eγω ειχα μια γατια και μου την επνιξε παλια ενα σκυλι και απο τοτε τα κλωτσαω δεν τα συμπαθω
    Μπα όχι εγώ τα λατρεύω τα σκυλιά. Εγώ ποτέ δεν είχα γάτα αλλά σκυλιά είχαμε πολλά και στο χωριό! Πιο πολύ τα σκυλιά συμπαθώ από τα γατιά αλλά και τα γατιά δεν τα αντιπαθώ!

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης των σκυλιών αυτών να τα μάθαινε να δαγκώνουνε και να σκοτώνουνε παιδάκια. Τα σκυλιά όταν ζούνε σε ένα κτήμα μόνα τους αγριεύουνε παραπάνω από τα άλλα , αλλά πάλι ξέρω και άλλα σκυλιά που ζούνε σε κτήμα και αυτά ροτβάιλερ και είναι πολύ φιλικά! Και εγώ την σκυλίτσα μου δεν την έμαθα να είναι επιθετική με τα άλλα σκυλιά ούτε να σκοτώνει γάτες αλλά μου βγήκε έτσι! Συγνώμη, κάνεις λάθος αν έχεις ένα όπλο στο σπίτι και το πάρει κάποιος άλλος και σκοτώσει δεν νομίζω ότι καταδικάζεσαι εσύ που είχες το όπλο αλλά αυτός και μόνο αυτός που έκανε το έγκλημα. Εδώ φίλε, κάνεις κάποιο λάθος!

Πάντως στις ειδήσεις είπε ότι ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν τελικά θα θανατωθούνε τα σκυλιά και ότι ο ιδιοκτήτης θα μπει τουλάχιστον 3 χρόνια στην φυλακή !
    Για το οπλο συγκεκριμενα σου ριχνουν την ευθηνη οτι δεν ειχε λουκετο
    Οσο για τα σκυλια ειπαν οτι τα ειχε εκπαιδευσει ως φυλακες χωρου
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    και αυτος φταιει αλλα ρε cube ,ειναι δυνατον η μανα να αφησε το παιδι της με 8 ροτβαιλερ?πες μ εσυ αυτο το θεωρεις λογικο?
    Και ο ιδιοκτητης φταιει που δεν ειπε οτι τα σκυλια ηταν επιθετικα και πηγε εκει το μικρο.
    Καταρχην το μεντια λενε οτι τα σκυλια ηταν κλεισμενα σε κλουβι και ηξεραν οτι ηταν επιθετικα το παιδι πηγε και ανοιξε το κλουβι
    Εσεις ακουσατε κατι διαφορετικο απο αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Καταρχην το μεντια λενε οτι τα σκυλια ηταν κλεισμενα σε κλουβι και ηξεραν οτι ηταν επιθετικα το παιδι πηγε και ανοιξε το κλουβι
    Εσεις ακουσατε κατι διαφορετικο απο αυτο?
    Εγώ δεν το ακουσα καν αυτο.
    Συγνωμη 5 χτονων παιδακι ανοιξε τα κλουβια τους?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν ξέρω ρε ......πάντως το παιδί είναι αθώο και μετά ακολουθούν οι σκύλοι.......
    Γοα μενα το παιδι ειναι αιθοω μετα ακολουθει ο ιδιοκτητης μετα η μανα τελος τα σκυλια

Senior Member
    Προς το παρόν τα σκυλιά τα πήρανε από τον ιδιοκτήτη τους και τα έχουν στο κυνοκομείο Κοζάνης και αντιμετωπίζονται πλέον ως αδέσποτα και για αυτά η τύχη τους από εδώ και στο εξής προδιαγράφεται μαύρη μετά από ένα τέτοιο περιστατικό. Τα λυπάμαι λίγο τα καημένα και αυτά. Ζώα είναι δεν τα κόβει!

Εγω παλι δεν τα λυπαμαι. Πες με κακο, πες με τερας αλλα αυτα τα σκυλια τα βλεπω σαν φονιάδες παιδιων πλεον και οσο κι αν αγαπω τα σκυλια, αγαπαω περισσοτερο τα παιδια....
    Και αφου το εκαναν μια φορα υπάρχει πιθανοτητα να το ξανακάνουν.
    Ειναι κριμας βεβαια αλλα εδω μιλάμε για ενα παιδι που δεν θα δει ή κανει τιποτα στη ζωή του..... ποτε!!!!! Δεν ξερω ποιος εχει μεγαλυτερο μερίδιο ευθυνεις αλλα δεν θα παιξουμε την κολοκυθια.... επιτεθηκαν σε παιδι, δεν υπάρχει μεση λυση εδω!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Μπα όχι εγώ τα λατρεύω τα σκυλιά. Εγώ ποτέ δεν είχα γάτα αλλά σκυλιά είχαμε πολλά και στο χωριό! Πιο πολύ τα σκυλιά συμπαθώ από τα γατιά αλλά και τα γατιά δεν τα αντιπαθώ!

Εμενα η αδερφη μου εχει μια σκυλα και ο αδερφός μου εναν γατό.... Να τους δειτε να παιζουν θα γελάσετε πολυ χαχαχα
    Και παλια σε ενα στρατόπεδο είχα δει εναν σκυλο που γουσταρε μια γατα και προσπαθουσε να την..... τεκνοποιησει χαχαχαχα. πολυ γελιο αυτος ο σκύλος!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Εγω παλι δεν τα λυπαμαι. Πες με κακο, πες με τερας αλλα αυτα τα σκυλια τα βλεπω σαν φονιάδες παιδιων πλεον και οσο κι αν αγαπω τα σκυλια, αγαπαω περισσοτερο τα παιδια....
    Ειναι κριμας βεβαια αλλα εδω μιλάμε για ενα παιδι που δεν θα δει ή κανει τιποτα στη ζωή του..... ποτε!!!!! Δεν ξερω ποιος εχει μεγαλυτερο μερίδιο ευθυνεις αλλα δεν θα παιξουμε την κολοκυθια.... επιτεθηκαν σε παιδι, δεν υπάρχει μεση λυση εδω!!!
    Η μέση λύση θα ήταν να το έπαιρνε ένας έμπειρος ιδιοκτήτης ή ένας εκπαιδευτής σκύλων, να το υιοθετούσε......εκπαίδευση από την αρχή, βόλτα με φίμωτρο κλπ αλλά δεν το κάνει κανείς, άρα ευθανασία....και ότι ορίζει ο νόμος φυσικά......

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ναι όντως υπάρχει η πιθανότητα να το ξανακάνουν! Φυσικά και βάζω πρώτα από όλα το παιδί! Εννοείται χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή!!!

Senior Member
    πρεπει να γινει ευθανασια στα "ζωακια" αυτά. Και ο ιδιοκτητης να πληρωσει μπολικο χρημα. Φυλακη να παει δεν ξερω δεν ειχε προθεση ισως ειναι πολύ.

Senior Member
    Παρακολουθησα την κουβεντα και το περιστατικο .......... ο φταιχτης , ειναι ο ιδιοκτητης , ενας πρωην στρατιωτικος , εχω γνωρισει διεστραμμενους στρατιωτικους , 2 για την ακριβεια , πολυ βιαιοι, και βλαμμενοι εντελως , δεν χρειαζεται να περιγραψω τα κατορθωματα τους ............................. το να θανατωσεις τα ζωα , αφου αυτος ο διεστραμμενος ειχε 5 και ανω αγριοσκυλα , ειναι σαν να πουλας σενα παιδι 12 ετων οπλο , να σκοτωσει καποιον , και αντι να τιμωρησεις τον οπλοπωλη , να τιμωρησεις το παιδι ................... δεν συμπαθω ιδαιτερως τα σκυλια , ειμαι γατοφιλος , αλλα θελω ναμαι δικαιος , ο στρατιωτικος , ο ανωμαλος φταιει ..........................100%......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παρακολουθησα την κουβεντα και το περιστατικο .......... ο φταιχτης , ειναι ο ιδιοκτητης , ενας πρωην στρατιωτικος , εχω γνωρισει διεστραμμενους στρατιωτικους , 2 για την ακριβεια , πολυ βιαιοι, και βλαμμενοι εντελως , δεν χρειαζεται να περιγραψω τα κατορθωματα τους ............................. το να θανατωσεις τα ζωα , αφου αυτος ο διεστραμμενος ειχε 5 και ανω αγριοσκυλα , ειναι σαν να πουλας σενα παιδι 12 ετων οπλο , να σκοτωσει καποιον , και αντι να τιμωρησεις τον οπλοπωλη , να τιμωρησεις το παιδι ................... δεν συμπαθω ιδαιτερως τα σκυλια , ειμαι γατοφιλος , αλλα θελω ναμαι δικαιος , ο στρατιωτικος , ο ανωμαλος φταιει ..........................100%......
    Ναι λένε ότι το κτήμα του ήτανε σαν εκτροφείο και έδινε και σκυλιά και σε άλλους και ότι πολλές φορές τα σκυλιά είχανε ενοχλήσει στο παρελθόν μάλιστα ένα από αυτά είχε σκοτώσει και ένα κουτάβι μιας άλλης ιδιοκτήτριας και είχε δημιουργηθεί και στο παρελθόν θέμα. Πάντως όντως δεν πρέπει να ήταν σόι ο στρατιωτικός. Επίσης η μητέρα του παιδιού που το σκότωσαν τα σκυλιά ήταν ουκρανικής καταγωγής και το παιδί δεν είχε πατέρα αλλά πατριό, τρέχα γύρευε δηλαδή! Όλοι ανεύθυνοι ήτανε με λίγα λόγια! Άδικο κατά την γνώμη μου να το πληρώσουνε τα σκυλιά!!!

Senior Member
    Μωρε δεν εχεις ιδεα τι σημαινει βαρεμενος στρατιωτικος ............. ενος φιλου μου , ο πατερας , πρωην στρατιωτικος , 80 ετων , στρατηγος , ειχε στησει καρτερι κανα 3ωρο-4ωρο , σε μια γατα , που ερχοταν κι ετρωγε απ το φαγητο του γατου του , και μολις ενεφανισθη , την εξετελεσε εν ψυχρω ..........αλλου φιλου , ο συνταγματαρχης πατερας , οταν εφερε κακους βαθμους απο το γυμνασιο , του εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο , αφου τον ειχε σηκωσει στον τοιχο , και τον απειλουσε να του τον κοψει ........ειναι τωρα ο κολλητος μου .......

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast