Η λογικη κ η ηθικη λενε οτι αυτο ειναι το σωστο αλλα η καρδια λεει βρες τροπους να την ριξεις! Γι αυτο ειμαι μπερδεμενος τοσο καιρο! Σωστα 33 αλλα τι ρολο παιζει;
Printable View
Η λογικη κ η ηθικη λενε οτι αυτο ειναι το σωστο αλλα η καρδια λεει βρες τροπους να την ριξεις! Γι αυτο ειμαι μπερδεμενος τοσο καιρο! Σωστα 33 αλλα τι ρολο παιζει;
Εισαι μεγαλος για τετοιες ανωριμοτητες ρε συ Αρη.Αφου βλεπεις οτι η αλλη σε παιζει.
Το αν με παιζει ή οχι πιστευω ο χρονος θα το δειξει! Εγω ομως πιστευω ωριμα φερθηκα! Της εδειξα το ενδιαφερον μου, της αποκαλυψα τα αισθηματα μου κ της ειπα οτι αφου δεν ειναι διαθεσιμη το σεβομαι κ αποχωρω! Τι αλλο να κανω περα απο την αδιαφορια τωρα; Γιατι λες οτι φερομαι ανωριμα;
Mια γυναικα οταν ενδιαφερεται το δειχνει,δεν κανει παιχνιδακια.Εκτος και αν σε θελει για καβατζα.Θεωρω ανωριμοτητα που κολλας τοσο.
Το εδειξε με τον τροπο της γι αυτο κι εγω της ανοιχτηκα! Αλλα ατυχησα ή αργησα γιατι τα ξαναβρηκε με τον πρωην της! Για το οτι κολλαω τι να πω;; Καψουρα ειναι...θα περασει!!!
Σπίτι σου αμα της πεις θα ρθει πιστεύεις; Mε μια δικαιολογία φυσικά εννοώ.
θα στο ξαναπω το καλυτερο π εχεις να κανεις αφου σ φερθηκε ετσι ειναι να φυγεις να μην της ξαναμιλησεις και να μην της δωσεις και εξηγηση ...να την τσουξει και αυτη λιγο......
και επισης γνωρισε μια καινουργια να δεις για ποτε θα σ φυγει ο πονος,...με το να καθεσαι να την σκεφτεσαι δεν κερδιζεις τπτ
Έχω γνωρίσει άλλη κ γνωρίζω συνέχεια κοπέλες αλλά κλικ δεν μου κάνει καμία... δυστυχώς έτσι είναι όταν κολλάς! Κ το ξέρω ότι δεν κερδίζω τίποτα αλλά καλώς ή κακώς μόνο ο χρόνος σε κάνει να ξεχνάς! Τουλάχιστον τα λέω κάπου, έστω κ ανώνυμα, κ τα βγάζω από μέσα μου!
το ιδιο προβλημα εχω κι εχω κολλησα με μια κι αντε να ξεκολησω.Εκανα μια πατατα της εστειλα 100 μυνηματα αλλα μπα, καποιος μου πε να παω της ζητησω συγνωμη, κοιτωντας την στα ματια [στο μερος που ειναι διακοπες τωρα] αν δεν πας μου λεει θα σε τρωει το σαρακι, τουλαχιστον να σε αποριψει για να πας για αλλα στην χειροτερη περιπτωση.Μα αφου ηδη με αποριψε τι να λεμε τωρα, τοσα τηλεφωνα , τοσα μυνηματα ? το εχω ξαναπει θα μονασω βαρεθηκα
Θα σου έλεγα να κάνεις ενα πείραμα να δείξεις τελείως αδιαφορία. Σε περίπτωση που αισθάνεται κάτι για σένα θα της λείψεις ετσι και θα μπεί στη διαδικασία να σκεφτεί.. τι θέλει περισσότερο!
Δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη νομίζω. Εκτός κι αν την πρόσβαλες, ήσουν χυδαίος, την έβρισες κλπ κλπ. Αν απλά εκδήλωσες ένα ενδιαφέρον, για ποιο λόγο η συγγνώμη; Κι εσύ το ίδιο με μένα να κάνεις. Να αποσυρθείς διακριτικά και να αδιαφορήσεις. Αν γουστάρει, θα τσιμπήσει. Αν όχι, πάμε γι άλλα...