Την ερωτεύτηκα, της αρέσω αλλά έχει σχέση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 237
    Senior Member
    Η λογικη κ η ηθικη λενε οτι αυτο ειναι το σωστο αλλα η καρδια λεει βρες τροπους να την ριξεις! Γι αυτο ειμαι μπερδεμενος τοσο καιρο! Σωστα 33 αλλα τι ρολο παιζει;

Εισαι μεγαλος για τετοιες ανωριμοτητες ρε συ Αρη.Αφου βλεπεις οτι η αλλη σε παιζει.

Senior Member
    Το αν με παιζει ή οχι πιστευω ο χρονος θα το δειξει! Εγω ομως πιστευω ωριμα φερθηκα! Της εδειξα το ενδιαφερον μου, της αποκαλυψα τα αισθηματα μου κ της ειπα οτι αφου δεν ειναι διαθεσιμη το σεβομαι κ αποχωρω! Τι αλλο να κανω περα απο την αδιαφορια τωρα; Γιατι λες οτι φερομαι ανωριμα;

Mια γυναικα οταν ενδιαφερεται το δειχνει,δεν κανει παιχνιδακια.Εκτος και αν σε θελει για καβατζα.Θεωρω ανωριμοτητα που κολλας τοσο.

Senior Member
    Το εδειξε με τον τροπο της γι αυτο κι εγω της ανοιχτηκα! Αλλα ατυχησα ή αργησα γιατι τα ξαναβρηκε με τον πρωην της! Για το οτι κολλαω τι να πω;; Καψουρα ειναι...θα περασει!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Αυτο ακριβως σκεφτομαι να κανω anxious! Οταν ξαναμιλησουμε να της τα πω παλι στα ισια! Σε γουσταρω αλλα εσυ δεν εισαι διαθεσιμη οποτε πρεπει να κοψουμε καθε επαφη για ενα διαστημα μεχρι να ξεκολλησω! Μου αρεσει να ξηγιεμαι ντομπρα κ οχι να κρυβομαι! Το θεμα ειναι αν μπορεσω να κοψω καθε επαφη μαζι της... ξερω οτι αυτο ειναι κατα βαθος το σωστο αλλα καρδια ειναι αυτη, δεν την κανεις τοσο ευκολα κουμαντο!!!
    άμα δεν γουστάρει η άλλη μια χαρά κάνεις κουμάντο, άμα σου δίνει ελπίδες εκεί δεν μπορείς να ξεκόψεις....καλύτερα να της τα πεις και άμα θέλει να χωρίσει........

Senior Member
    Σπίτι σου αμα της πεις θα ρθει πιστεύεις; Mε μια δικαιολογία φυσικά εννοώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Σπίτι σου αμα της πεις θα ρθει πιστεύεις; Mε μια δικαιολογία φυσικά εννοώ.
    Αυτός πιστεύω είναι ένας καλός τρόπος για να φάω ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο κ να ξενερώνω μια ώρα αρχύτερα...

Senior Member
    θα στο ξαναπω το καλυτερο π εχεις να κανεις αφου σ φερθηκε ετσι ειναι να φυγεις να μην της ξαναμιλησεις και να μην της δωσεις και εξηγηση ...να την τσουξει και αυτη λιγο......
    και επισης γνωρισε μια καινουργια να δεις για ποτε θα σ φυγει ο πονος,...με το να καθεσαι να την σκεφτεσαι δεν κερδιζεις τπτ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    θα στο ξαναπω το καλυτερο π εχεις να κανεις αφου σ φερθηκε ετσι ειναι να φυγεις να μην της ξαναμιλησεις και να μην της δωσεις και εξηγηση ...να την τσουξει και αυτη λιγο......
    και επισης γνωρισε μια καινουργια να δεις για ποτε θα σ φυγει ο πονος,...με το να καθεσαι να την σκεφτεσαι δεν κερδιζεις τπτ
    Έχω γνωρίσει άλλη κ γνωρίζω συνέχεια κοπέλες αλλά κλικ δεν μου κάνει καμία... δυστυχώς έτσι είναι όταν κολλάς! Κ το ξέρω ότι δεν κερδίζω τίποτα αλλά καλώς ή κακώς μόνο ο χρόνος σε κάνει να ξεχνάς! Τουλάχιστον τα λέω κάπου, έστω κ ανώνυμα, κ τα βγάζω από μέσα μου!

Junior Member
    το ιδιο προβλημα εχω κι εχω κολλησα με μια κι αντε να ξεκολησω.Εκανα μια πατατα της εστειλα 100 μυνηματα αλλα μπα, καποιος μου πε να παω της ζητησω συγνωμη, κοιτωντας την στα ματια [στο μερος που ειναι διακοπες τωρα] αν δεν πας μου λεει θα σε τρωει το σαρακι, τουλαχιστον να σε αποριψει για να πας για αλλα στην χειροτερη περιπτωση.Μα αφου ηδη με αποριψε τι να λεμε τωρα, τοσα τηλεφωνα , τοσα μυνηματα ? το εχω ξαναπει θα μονασω βαρεθηκα

Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Κάθε φορά που εξαφανίζομαι μου στέλνει μνμ του στιλ "που χάθηκες;" και προσπαθεί να πιάσει κουβέντα. Και μόλις ανταποκρίνομαι στα μηνύματα, εξαφανίζεται μετά αυτή σε σημείο που να μην απαντάει καν!!!
    Αυτό μου θυμίζει εμένα την παροιμία "και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο". Θέλει μεν να μη χαλάσει τη σχέση της, αλλα και να σιγουρευτεί για να επιβεβαιώνεται πως έχει και εσένα διαθέσιμο.

Member
    Θα σου έλεγα να κάνεις ενα πείραμα να δείξεις τελείως αδιαφορία. Σε περίπτωση που αισθάνεται κάτι για σένα θα της λείψεις ετσι και θα μπεί στη διαδικασία να σκεφτεί.. τι θέλει περισσότερο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lamya View Post
    Θα σου έλεγα να κάνεις ενα πείραμα να δείξεις τελείως αδιαφορία. Σε περίπτωση που αισθάνεται κάτι για σένα θα της λείψεις ετσι και θα μπεί στη διαδικασία να σκεφτεί.. τι θέλει περισσότερο!
    Αυτό θα κάνω... αδιαφορία! Το θέμα όμως είναι, τι κάνω μετά όταν θα επικοινωνήσει! Κόβω κάθε επαφή, συνεχίζω την αδιαφορία ή συμπεριφέρομαι σαν να μη συμβαίνει τίποτα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nnommidis48 View Post
    το ιδιο προβλημα εχω κι εχω κολλησα με μια κι αντε να ξεκολησω.Εκανα μια πατατα της εστειλα 100 μυνηματα αλλα μπα, καποιος μου πε να παω της ζητησω συγνωμη, κοιτωντας την στα ματια [στο μερος που ειναι διακοπες τωρα] αν δεν πας μου λεει θα σε τρωει το σαρακι, τουλαχιστον να σε αποριψει για να πας για αλλα στην χειροτερη περιπτωση.Μα αφου ηδη με αποριψε τι να λεμε τωρα, τοσα τηλεφωνα , τοσα μυνηματα ? το εχω ξαναπει θα μονασω βαρεθηκα
    Δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη νομίζω. Εκτός κι αν την πρόσβαλες, ήσουν χυδαίος, την έβρισες κλπ κλπ. Αν απλά εκδήλωσες ένα ενδιαφέρον, για ποιο λόγο η συγγνώμη; Κι εσύ το ίδιο με μένα να κάνεις. Να αποσυρθείς διακριτικά και να αδιαφορήσεις. Αν γουστάρει, θα τσιμπήσει. Αν όχι, πάμε γι άλλα...

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast