Α, οκ!!Θα ξαναπροσπαθήσω.
Printable View
Αν καταλαβα καλα σε προσθεσα σαν contact.
Ναι!!!
Και ξέρεις ποιο ειναι το πιο φοβερό;; ότι δεν με νοιάζει καν αν είναι gay.... παρα μόνο που τον χάνω. Ας ερχόταν σε μένα και δεν με νοιάζει τίποτα.
Το συμπερασμα που βγαινει απ'ολα αυτα:Μεγαλος ρουφιανος το φβ :p
Το μόνο που θέλω είναι να αισθάνομαι καλά. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα πάλι.
Aποψή μου novia35,είναι πως η Natalia_sups που διάβασα τα ποστ της και συγκεκριμένα τα 2 πρώτα,εκφράζει ολόκληρη την αλήθεια για αυτά τα οποία σου συμβαίνουν.Τα προβλήματα που έχεις εσύ και κατα πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή την γη προέχονται από το οικογενειακό μας περιβάλλον και την αγάπη που πήραμε ή απλώς δεν πήραμε.
Συνοψίζει τα πάντα με σαφήνεια.Η απόρριψη που έχεις δεχτεί από συντροφο ή φίλους είναι αυτό που έχεις εσύ μέσα σου και αυτό σου δείχουν και οι άλλοι.Ζητάς απεγνωσμένα την αποδοχή και την αγάπη σε άτομα έξω από σένα.Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις από αυτό το σημείο και να κάνεις το δικό σου ταξίδι αυτογνωσίας;
Είναι απολύτως έτσι! είναι οι καταγραφές μέσα μας απο το παρελθον, απο τα παιδικά μας χρόνια. Όμως αυτες δεν αλλάζουν, όσες φορές κι αν μπήκα στη διαδικασία της αυτογνωσίας, ακόμη και τις φορες που έφτασα σ' ενα καλό επίπεδο και νόμιζα ότι τα 'χω ξεπεράσει κάποια πράγματα, πάντα αυτή προσέκρουε σε κάποια τραυματική εμπειρία, αρκούσε ένα γεγονός για να την επαναφέρει και να την ενεργοποιήσει. Μια άσχημη συμπεριφορά, μια στερεοτυπική αντίληψη που πολλές φορες δεν απεθυνονταν καν σ' εμένα... παρόλα αυτα με εκανε να αισθανομαι μειονεκτικά. Και να σου ήταν και πάλι εκεί το άσχημο συναίσθημα. Είμαστε λοιπόν καταδικασμένοι;;
Οχι.Ψάξε στο ίντερνετ να βρεις πληροφορίες για αλλάγή στο υποσυνείδητο-ξεμπλοκάρισμα των σχετικών μεσημβρινών και ξεκίνα να αγαπας τον εαυτό σου και τον συνάνθρωπο ακόμα περισσότερο.Αυτά που σου λέω θα αρχίσουν σταδιακά να σβήνουν τις καταγραφές του παρελθόντος.Καντο και θα δεις.