Κι εγω σαγαπαω , δεν εχω κατι μαζι σου .............βοηθας μελη , μπραβο σου ............απλα μια διορθωση εκανα , επειδη απτετο της θρησκειας .......
Printable View
πολλη αγαπη σημερα...κ γω σας αγαπω...τελικα μηπως δεν ειμαστε κυνικοι αλλα τελικα εχουμε βγαλει αμυνα τον κυνισμο.?
νταξ..εννοειται..πλακιτσα εκανα..
οχι ουτε καν...να σου πω τι σκεφτηκα...
"ωχ ναι οντως αγαπανε κ οι κυνικοι!"
αυτο σκεφτηκα...οτι εχεις δικιο..
οχι ρε χαρωπη ειμαι παντα κ χαμογελαστη κ χαζο γενικα..αλλα οταν πρπεει να πω την γνωμη μου για κατι που μου λενε μιλαω πολυ κυνικα σε σημειο που με αντιπαθουν.δεν χαριζω..ουτε χαμογελαω οταν λεω την αποψη μου..
πριν λιγο μου εδειξε καποιος μια φωτο της ανηψιας του εδω στη δουλεια κ μου λεει "ρε κοιτα τι ομορφη που ειναι" κ του απανταω "δεν μαρεσει ιδιαιτερα..πρπεει να χασει μερικα κιλα"
κ καπως στραβωσε αλλα εγω χεστηκα..μερικες φορες αναρωτιεμαι μηπως ειμαι τρελλη που τα λεω ετσι χυμα..αληθεια.
αλλο παραδειγμα..προχτες ελεγα αχρηστο τον τυπο στο συνεργειο ο οποιος δεν μπορει να βρει την βλαβη στο αυτοκινητο μου..κ την ελεγα μπροστα σε φιλο του.\κ μου λεει ο φιλος του "προσεχε πως μιλας για τον κωστα γιατι ειναι φιλος μου"
κ του απανταω "δεν με αφορα..εγω δεν κρινω τον φιλο σου ως ανθρωπο αλλα ως επαγγελματια..κ ναι ειναι αχρηστος που δνε καταφερνει να μου φτιαξει το αυτοκινητο".
αυτα λεω κ κανω..τα λεω χυμα..μηπως εχω προβλημα τελικα?
Ε ναι αυτό ήταν κάπως καφρίλα..δε νομίζω πως ο άνθρωπος το κάνει επίτηδες.Αλλωστε άνετα μπορείς να πας σε άλλο συνεργείο αν θεωρείς πως ο συγκεκριμένος δεν κάνει καλή δουλειά
Εγώ σε συμπαθώ! Τώρα αν σε ήξερα έξω δεν ξέρω! χαχαχαχ
Οι γυναίκες ίσως είναι λίγο περίεργες σε αυτό, πχ αν πεις σε μία φίλη σου ''χάλια το φόρεμά σου, πάχυνες'' μπορεί να νομίζει ότι την ζηλεύεις αν δεν σε ξέρει καλά....ε όποιος σε ξέρει καλά δεν νομίζω να χει πρόβλημα.....δεν ξέρω κιόλας...οι πολύ δικοί σου άνθρωποι..........
Για τα ατομα που κοινωνικα παιζουν ρολο του <<καθως πρεπει>>, αναλογα με τις περιστασεις, τι λετε?
Κοινωνικοι χαμαιλεοντες δεν λεγονται??
Στη δουλεια πχ ειναι σοβαροτατα σαν καθηγητες πανεπιστημιου και στις παρεες-εξοδους τους τυφλα να εχει η Τζουλια...
Η αληθεια αναρωτιεμαι πού κολλαει σε αυτους?