Originally Posted by
akrogialies_deilina
Σε καταλαβαίνω Jaded...
Δυστηχώς για μένα είμαι πάρα πολλά χρόνια στον αγώνα αυτό - από τα 23 μου χρόνια - και ειλικρινά είναι επώδυνο το ξέρω.
Η θετική σκέψη όμως βοηθάει. Εμένα ας πούμε μου πήρε πολύ καιρό να το αποδεχτώ, να το συζητήσω ακόμα και σε ένα forum όπως εδώ να παραδεχτώ την καινούρια μου αλήθεια...
Φτιάχνεις όντως από την αρχη κάτι καινούριο σε οτι αφορά την λειτουργικότητά σου, με την διαφορά οτι μπορεί ουσιαστικά να είσαι πιο ανθρώπινος! Κατανοείς τα πράγματα με μια εντελώς πιο όμορφη και "ταπεινή" οπτική και αυτο έχει τον σκοπό του. Κάθε μέρα αποτελεί έναν μικρό προσωπικό άθλο, ειδικά στην αρχή, οπότε με τα χρόνια μαθαίνεις στην καινούρια πραγματικότητα.
Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός που μάλλον δεν είναι οτι καλύτερο η διακοπή. Αυτό ακριβώς οτι σε πάει πίσω.....
Θα ήθελα να μπορούσα να υπάρχω ξανά χωρίς χάπια, είναι θλιβερό, όμως χωρίς αυτά απλά θα χαθώ σε ένα βασανιστικό ταξίδι σκέψεων και προσωπικών αισθήσεων που ναι μεν είναι πολύ δυνατές... αποτελούν δε ένα κομμάτι μου που ίσως είναι καλύτερα να "κοιμάται" προκειμένου να μπορέσω να συνυπάρχω αρμονικά με τους υπόλοιπους και να μην φαίνομαι πάντα απρόσιτη και διαφορετική.
Τώρα γιατί η κοινωνία έχει τόση σημασία για την ζωή μας .... μην με ρωτήσεις. Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω