Στα πλαίσια του μηδενισμού που προανέφερα σε άλλο ποστ, αν κάποια δραστηριότητα μου (χόμπι, κοινωνική, εργασία) δεν την ενδιεφερε παρέμενε απαξιωτική κάποιες φορές ή παντελώς αδιάφορη. Δεν ένιωσα ποτέ έναν έστω τυπικό ενθουσιασμό ή μια τυπική παρότρυνση/επιβράβευση, που βλέπω σε άλλα φιλικά μας ζευγάρια. Έτσι αν ηταν κάτι εκτός των ενδιαφερόντων της ή δεν την επηρέαζαν, αποφάσιζα να τα κάνω χωρίς αυτή, χωρίς να ενημερώσω.
απο αυτο καταλαβαινω οτι ειχε μεσα της καποιον θυμο..συνηθως απαξιωνουμε αυτους για τους οποιους νιωθουμε θυμο...η απαξιωση κ η ειρωνια γενικα ειναι στοιχεια αντιδρασης που καποιος τα χρησιμοποιει οταν εχει νιωσει καπως λιγη ζηλια ή θυμο...
Νομίζω πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Από αυτά που έχουμε συζητήσει θεωρεί πως εγώ ήμουν ο απότομος, ο απόλυτος, ότι έκανα τα πάντα χωρίς να τη ρωτήσω και δεν της έδινα σημασία (άρα την "καπέλωνα").
θεωρω οτι απο εκει πηγαζει ο θυμος της...ηταν καποιο λαθος σου που δεν της εδινες σημασια..κ τωρα ναι τρεχεις κ δε φτανεις που λενε..κ μενα θα με θυμωνε κ θα με πληγωνε αυτη η σταση σου.
Ακόμα και στα αστεία* μου έπαψε να γελάει, σχεδόν τα περιφρονούσε. Σταμάτησε να συμμετέχει στις "χαζομάρες" που κάναμε για να προκαλέσουμε το γέλιο, την αγκαλιά, το σεξ - κάτι που τώρα φυσικά το βλέπω ως ένδειξη των πραγμάτων που συνέβαιναν μέσα της.
αυτο δειχνει αρκετη απογοητευση απο την γυναικα σου...με λιγα λογια δεν μιλουσε οτι την ενοχλουν πραματα, τα εγκλωβισε μεσα της , δεν τα επικοινωνησε ποτε κ τα επικοινωνησε με αυτον τον τροπο...
σαν να ηθελε κατι να σου πει ...ομως θα επρεπε ηδη να την ειχες τοτε ρωτησει , τι συμβαινει κ γιατι πια δεν συμμετεχει σε οσα κανετε κ δεν γελαει με τα αστεια σου κλπ κλπ.
Όσο και αν ακούγεται αντίθετο μετά τα όσα έχω ποστάρει τις τελευταίες ημέρες για το γάμο μου, είμαι επικοινωνιακός και στις σχέσεις μου αλλά και λόγω επαγγέλματος.
Μου αρέσει η επικοινωνία, το γέλιο, να συλλέγω πληροφορίες για να γνωρίζω που βρίσκομαι και τί θα κάνω, να βοηθάω τους φίλους μου όπου μπορώ, να ακούω τον άλλο, να μαθαίνω μαζί του.
Από εκεί και ύστερα ακόμα δε μπορώ να χωνέψω/καταλάβω πως έγινε αυτό στο γάμο μου, πόσο τυφλώθηκα πραγματικά και έχασα το βασικότερο που είναι η επικοινωνία και από ότι φαίνεται τον ίδιο μου το γάμο..
σαρεσει να επικοινωνεις με ολον τον κοσμο ..αλλα παρελλειψες ισως να επικοινωνησεις βαθυτερα με την συντροφο σου...αυτο ειναι μεγα λαθος κ τωρα δυστυχως το πληρωνεις..
εν κατακλειδι..στο τελευταιο σου μνμ καταλαβα οτι εχεις ξεκαθαρισει απολυτα τους λογους για τους οποιους συνεβει αυτο...
κ αυτο ειναι τρομερα εξαιρετικο..αυτο σημαινει οτι εφοσον εχεις εντοπισει τις αιτιες, μπορεις πολυ ευκολα να μην επαναλαβεις τα ιδια λαθη..το μονο που μενει πλεον , εφοσον εσυ εχεις φτασει σε αυτο το σημειο, να δουμε η συντροφος τι θελει τελικα..αν οντως ισχυει ολο αυτο, δλδ αν οντως ραγισε το γυαλι κ δεν ξανακολλαει.
ευχομαι να συγχωρεσει κ να μπορεσει να περπατησει το υπολοιπο της ζωης της μαζι σου κ το ιδιο ευχομαι για εσενα..να μην επαναλαβεις τα ιδια λαθη...