Originally Posted by
Σαπουνάκι μπάνιου
Έχω βαρεθεί στην προσπάθεια για Θετικότητα να συγκρατώ πράγματα.Νοιώθω πως οι αλλοι νομιζουν οτι ειμαι το καλό παιδί και αφελης,και αισθανομαι έναν απίστευτο Θυμό,εχω μια τεραστια ενεργεια που θελω να την κανω επιμονή και ανατρεπτικότητα σε πολλά πράγματα.Σαν ενα κύμα που σαρωνει όλα αυτα που νομιζουν οι αλλοι για μένα.
Τα παραμυθια περι θετικότητας(βασικά,δεν ειναι παραμύθια,αλλα εχω προσπαθησει επιμονα να κάνω πραγματα που δεν ειμαι τοσο ωριμος ακόμα) έχουν κατακερματισει το υποκειμενικό μου στοιχείο.Θελω να βγω εξω να αρχισω να τρεχω σαν τρελος η να ουρλιαξω.Δεν θελω να δινω δεκάρα για διστακτικοτητα και αμφιβολίες για βλακείες.
Πειτε μου,πειτε μου τι να κάνω.Δεν θελω να με νοιαζει η γνωμη του αλλου,θελω να κανω οτι μου αρεσει.Θελω να μπορω να αγνοώ ευκολοτερα,να ειμαι πιο επιμονος με αυτα που θελω και πιο εχθρικός με αυτα που δεν θελω.Βαρεθηκα αυτην την αντιληψη ολικότητας στην οποια προσπαθω να ισορροπησω.
Πρεπει να βουτηξω στο "εγώ" και να μειωσω το "εμείς" .Ακούγεται αλαζονικό,αλλα το περιβαλλον που συναναστρεφομαι με σπρώχνει εκεί