Δεν είσαι χαζή,φίλες μπορείς να ξαναβρείς ή δοκίμασε να ξαναπιάσεις επαφές μαζί τους.
Ο ''Σουλτάνος'' με τον οποίο τα είχες φταίει που σε έβαλε να ξεκόψεις από αυτές κλπ.
Printable View
πρωτον λες να εχω την αποωη μ αλλα χωρις να σε κατακρινω....και πριν μ εχεις πει οτι ειμαι ζαμαν φου χωρις να με ξερεις kai χωρις να ξερεις τι εχω περασει.....τεσπα....εγω δεν θελω να σ χαλασω την καρδια οποτε δεν θα απαντησω :p
υπαρχει αληθινη φιλια....εχω φιλους απο 7 χρονων.....και παντα βοηθαει ο ενας τον αλλον οταν συμβαινει κατι και μ εχουν σταθει οπως και εγω....και δεν ειχαμε ποτε ζηλειες....
και βεβαια δεν ειναι ολοι εχθροι...
θα σ απαντουσα στηνε ερωτηση σ ,αλλα καλυτερα να μην χαλασουμε το θρεντ της κοπελας....σηκωνει συζητηση:p
Nαι γράφτηκα χορό και γυμναστήριο τώρα( όχι μόνο γιατι πριν δεν μου το επέτρεπε και καθόμουν όλη μερα σε ένα καναπέ και με μπούκωνε) αλλά για να γνωρίσω και λίγο κόσμο. Έχουν και εκείνες τα δίκια τους όταν τις ακύρωνα συνέχεια για να μην πάμε εδώ και εκεί που δεν ήθελε ο κύριος τι να κάνουν κ αυτές? Αυτος ούτως ή αλλως πραγματική παρέα στην αθήνα δεν είχε φτιάξει σε μια παράταξη ήταν( που τον συμβούλεψα κιολας για να διαβάζει ). Ντρέπομαι που το λέω αλλά ότι ζωή είχα χτίσει στο πανεπιστήμιο 3 χρόνια έγινε σκόνη.
γλυκοπικρο θα ελεγα καλυτερα :P εχω μερικές φίλες που ξαναβρήκα γιατι του δημοτικού να φανταστείτε γιατι κάναμε συνάντηση δημοτικού . Αλλα ντάξει μην φανταστείτε τα λεμε 2-3 φορές την εβδομάδα γτ άλλες σχολές, άλλα προγράμματα...
Μπορεί να έχεις αληθινούς φίλους επειδή είσαι άντρας.......με τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο........πολλά τρελά πράγματα συμβαίνουν που δεν βγάζουν νόημα και όμως συμβαίνουν..........δεν ξέρω γιατί οι γυναίκες είναι τόσο καταπιεσμένες και αδικημένες, όμως είμαστε δυστυχώς.....εχθροί είναι όλοι, όσους φίλους είχα στο παρελθόν με προδώσανε ή μου φέρονταν χάλια.........ωραία μην απαντάς στην ερώτησή μου και όσον αφορά το ότι σε κατακρίνω τουλάχιστον μίλησα μαζί σου και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα, αντίθετα με σένα που δεν ξέρεις γιατί ο νεαρός τα έκανε όλα αυτά........καληνύχτα......
φιλιες απο λυκειο και τετοια δεν ειχες?αυτες τις σχολης τι εγινε? δεν ξαναμιλησες μαζι τους?
ελα μωρε μικρουλα εισαι ακομα.....θα τον βρεις τον δρομο σου..αλλα πρεπει να προσπαθησεις μην περιμενεις να σ στρωθουν χαλια..
Θεωρώ ότι είναι δική σου ευθύνη που έχασες τις φίλες σου , δηλαδή δεν σε άφησε χωρίς φίλες, εσύ άφησες τις φίλες σου
Θεωρώ τελείως χειριστικό το ''πετάω ένα τέλος'' .....
Θεωρώ ανωριμότητα το ότι τον γνώρισες στα 20 και στα 21 λέτε για μωρά και εγκυμοσύνες.....
Θεωρώ τραγικό να συσχετίζεται ο σεβασμός και η αγάπη με το ποιον θα κάνεις λάικ ...
Θεωρώ ότι είναι κομπλεξάρα το αγόρι σου και όλα αυτά που ειπώθηκαν , φυσικά και έχεις και φίλες φίλους, όταν κάνεις μια σχέση δεν κόβεσαι και από όλο τον κόσμο...
Αυτός θα συνεχίσει να τα κάνει όσο βρίσκει πρόθυμες κοπέλες...αλλά πιστεύω ότι σε αυτές τις ηλικίες αλλάζεις , μαθαίνεις κιόλας...είστε μικροί γενικά....
Τα γραψα λίγο απότομα, αλλά εντάξει....
ισως απλα να ετυχε και να ειχες τετοιες φιλες...η να το επετρεπες εσυ με τον τροπο σου.....ισως εδειχνες μεγαλη αδυναμια στις σχεσεις...και το εκμεταλευοντουσαν.....
δεν εχει σημασια γτ τα εκανε ,το θεμα ειναι οτι τα εκανε ομως.....οσο προβλημα και να ειχε τον αλλον πρεπει να τον ενθαρυνεις να εχει τις επιλογες του.....οχι να του απαγορευεις το θεωρω αδιανοητο....
καληνυχτα
χαχαχαχαχα δεν πιστευω οτι καποιος έχει κακη ψυχη θα μπορουσα να πω πως ειναι καλο παιδι στο αλλα δεν ειμαστε φτιαγμενοι όλοι για όλους και ακριβώς αυτο του γύρισε μπούμερανγκ και μας επνιξε. προχωραω ομως :)
τα ειπες τελεια , σε ευχαριστω πολυ!!!!
Καλά κιουμπ εντάξει...........το να κατακρίνεις είναι το πιο εύκολο, αυτό έχω να πω..........το ότι εσύ δεν έχεις κόμπλεξ μπορεί να είναι επειδή έτυχε να γνωρίσεις άτομα που δεν σε χτύπησαν κάτω από την ζώνη, μην κρίνεις όμως ανθρώπους και μάλιστα τόσο σκληρά και επώδυνα χωρίς να έχεις μπει ποτέ στην θέση τους............τελικά εγώ δεν ξέρω γιατί γεννήθηκα αυτή την εποχή, έπρεπε να είχα γεννηθεί χιλιάδες χρόνια μετά σε μια πιο εξελιγμένη κοινωνία, ειλικρινά σας βαρέθηκα όλους και δεν εννοώ μόνο εδώ στο σάιτ......