Συμφωνω. Αν δεν τα βρεις με τον εαυτό σου δεν μπορεις να προχωρησεις.
Δεν ξερω αν μπορει ο ανθρωπος χωρίς το σεξ αλλα ο άντρας σιγουρο όχι :Ρ χαχαχα
Καληνυχτα κοριτσι μου και ονειρα γλυκα!!
Printable View
Αρχάγγελε δεν στεναχωριεμαι με αυτα ξεκολλα εχω γινει πολυ σκληρη πια σε τετοια θεματα επιτελους, τι αγαπησα μμμ οτι ηταν αδυναμος και πληγομενος που τους ειχε παρατησει ο πατερας του, οτι πολεμουσε να βγαλει μιασχολη κ ας ηταν κ του κωλου, στηναρχη ηταν απολυτα ευγενικος κ γλυκος, μου ειχε παρει λιποζαν γιατι εσκαγαν τα χειλη μου, ειχε ρθει ναρκομανης στο μαγζι που δουλευα ειχα τρομοκρατηθει κ του ειχα στειλει μηνυμα κ κατεβηκε για να βοηθησει, πριν μου ξευτιλησει το συναισθημα μου μου ειχε πει οτι ειχε εναν ανεκπληρωτο ερωτα πριν 5 χρονια, και εγω του ειπα πες της το αφου δεν της το εχεις πει ποτε (αν ηταν απλα καψουρα κ ερωτας η καυλα ασ πουμε, που δεν ηξερα καν τι σημαινει τοτε) δεν θα του ελεγα αν θες να της μιλησω εγω σε ποναω οσο δεν παει ρε Δ.. κ θελω να σε δω ευτυχισμενο.. μετα απλα μου τα πατησε ολα, εγινε πολυ σκληρος ακαμπτος πιεστικος κακος και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις, μπορει κ να αγαπησα το προσωπειο του ή την μια του πλευρα, αλλά εγω ετσι ενιωσα, το ξερίζωσα απο μεσα μου γιατι τα ασχημα ηταν πιο πολλα απο τα ομορφα,δεν τον γνωρισα ζωο αρχαγγελε αν τον γνωριζα ετσι δεν θα ηλπιζα οτι θα γινοταν ανθρωπος και θα εκτιμουσε το γεγονος οτι παρολο που ημουν μια χαρα κοπελα περιμενα εν τελη μεχρι τα 27 για την πρωτη μου φορα με καποιον που θα ημουν τοσο ερωτευμενη, αν πιστεψε οτι δεν εβρισκα λυπαμαι αλλα δοξα το θεο επιτυχιες εχω τωρα αν δεν τους ερωτευομαι, ε τι να κανω δυσκολευομαι σε αυτα, δεν μου συμβαινουν συχνα!
Αλλα οσον αφορα τον γαμο ειμαι ακαμπτη δεν το θελω αυτο το χαρτι αυτη την συμβαση ναι θα τον χωριζα αν δεν αλλζε μυαλα αυτη ειμαι, κ καλυτερα χωρισμος απο σχεση παρα απο γαμο ετσι το βλεπω
ΥΓ Μπορει κ να με δουλευε στην αρχη για να μασισω και τα καταφερε, αλλα με την απειρία που είχα εγω νομιζα οτι βρηκα το 10 το καλο χαχα ωρσε λενα χαχα ειπαμε παθαμε κ μαθαμε