Με έχει κουράσει όλο αυτό ψυχολογικά και σωματικά - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    καλα εσυ πιστευεις οτι δεν μπορει ανθρωπος χωρις το σεξ αστο :P χαχα ας ξεπερασω εγω το θεμα της υγειας μου, και αφου τα εχω βρει εγω με μενα αυτο ειναι το σημαντικο, το να τα εχουμε καλα με εμας, γιατι μονο για τον εαυτο σου μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα τον εχεις μεχρι το τελος! καλη σας νυχτα!

Συμφωνω. Αν δεν τα βρεις με τον εαυτό σου δεν μπορεις να προχωρησεις.

Δεν ξερω αν μπορει ο ανθρωπος χωρίς το σεξ αλλα ο άντρας σιγουρο όχι :Ρ χαχαχα

Καληνυχτα κοριτσι μου και ονειρα γλυκα!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    καλα εσυ πιστευεις οτι δεν μπορει ανθρωπος χωρις το σεξ αστο :P χαχα ας ξεπερασω εγω το θεμα της υγειας μου, και αφου τα εχω βρει εγω με μενα αυτο ειναι το σημαντικο, το να τα εχουμε καλα με εμας, γιατι μονο για τον εαυτο σου μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα τον εχεις μεχρι το τελος! καλη σας νυχτα!
    ενοειται οτι δεν μπορεις χωρις το σεξ........
    ουτε και χωρις τον ερωτα μπορεις..
    ]

καληνυχτα....οταν βρισκεις τα σκουρα μας αποχαιρετας παντως:p
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Και συμφωνω μαρια ελενη μου. Ειναι καταντια. Δεν ειπα να βρεις καποιον για να μην μεινεις μονη ή στο ραφι. Ουτε να βρεις καποιον για να μην εισαι μονη. Απλως...... πως να το πω...... ειπες πως ακομα και να ερωτευτεις αν αυτός θελει να σε παντρευτει θα τον χωρησεις. Γτ;
    Μην λες οτι θα ειναι πιο γρηγορο να χωρισετε όταν παψει να σε θελει (κατι που δεν το ξερεις) γτ πλεον χωριζεις με δυο υπογραφες...

Αυτος που ειχες "αγαπησει", τι αγαπησες σε αυτόν; εμφανιση (δεν ειναι αγαπη); χαρακτηρα (δεν τον ηξερες); χιουμορ; ευγενεια (δεν νομιζω πως ειχε αυτο το χάρισμα); τι αγαπησες σε αυτον;

Δεν τα λεω ολα αυτα για να σε στεναχωρεσαι... το ξερεις ετσι; με ξερεις ετσι;
    Αρχάγγελε δεν στεναχωριεμαι με αυτα ξεκολλα εχω γινει πολυ σκληρη πια σε τετοια θεματα επιτελους, τι αγαπησα μμμ οτι ηταν αδυναμος και πληγομενος που τους ειχε παρατησει ο πατερας του, οτι πολεμουσε να βγαλει μιασχολη κ ας ηταν κ του κωλου, στηναρχη ηταν απολυτα ευγενικος κ γλυκος, μου ειχε παρει λιποζαν γιατι εσκαγαν τα χειλη μου, ειχε ρθει ναρκομανης στο μαγζι που δουλευα ειχα τρομοκρατηθει κ του ειχα στειλει μηνυμα κ κατεβηκε για να βοηθησει, πριν μου ξευτιλησει το συναισθημα μου μου ειχε πει οτι ειχε εναν ανεκπληρωτο ερωτα πριν 5 χρονια, και εγω του ειπα πες της το αφου δεν της το εχεις πει ποτε (αν ηταν απλα καψουρα κ ερωτας η καυλα ασ πουμε, που δεν ηξερα καν τι σημαινει τοτε) δεν θα του ελεγα αν θες να της μιλησω εγω σε ποναω οσο δεν παει ρε Δ.. κ θελω να σε δω ευτυχισμενο.. μετα απλα μου τα πατησε ολα, εγινε πολυ σκληρος ακαμπτος πιεστικος κακος και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις, μπορει κ να αγαπησα το προσωπειο του ή την μια του πλευρα, αλλά εγω ετσι ενιωσα, το ξερίζωσα απο μεσα μου γιατι τα ασχημα ηταν πιο πολλα απο τα ομορφα,δεν τον γνωρισα ζωο αρχαγγελε αν τον γνωριζα ετσι δεν θα ηλπιζα οτι θα γινοταν ανθρωπος και θα εκτιμουσε το γεγονος οτι παρολο που ημουν μια χαρα κοπελα περιμενα εν τελη μεχρι τα 27 για την πρωτη μου φορα με καποιον που θα ημουν τοσο ερωτευμενη, αν πιστεψε οτι δεν εβρισκα λυπαμαι αλλα δοξα το θεο επιτυχιες εχω τωρα αν δεν τους ερωτευομαι, ε τι να κανω δυσκολευομαι σε αυτα, δεν μου συμβαινουν συχνα!
    Αλλα οσον αφορα τον γαμο ειμαι ακαμπτη δεν το θελω αυτο το χαρτι αυτη την συμβαση ναι θα τον χωριζα αν δεν αλλζε μυαλα αυτη ειμαι, κ καλυτερα χωρισμος απο σχεση παρα απο γαμο ετσι το βλεπω
    ΥΓ Μπορει κ να με δουλευε στην αρχη για να μασισω και τα καταφερε, αλλα με την απειρία που είχα εγω νομιζα οτι βρηκα το 10 το καλο χαχα ωρσε λενα χαχα ειπαμε παθαμε κ μαθαμε
    Last edited by maria eleni; 26-01-2017 at 02:04.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ενοειται οτι δεν μπορεις χωρις το σεξ........
    ουτε και χωρις τον ερωτα μπορεις..
    ]

καληνυχτα....οταν βρισκεις τα σκουρα μας αποχαιρετας παντως:p
    παννεληνιες 2017 μολις τελειωσα την εκθεση, ποτε δεν τα παραταω στα δυσκολα, (απλα αυριο στις 8.30 ιδιαιτερο θα με σκισει ο καθηγητης αν κοιμαμαι ορθια,) αν το εκανα δεν θα ειχα χασει τιποτα ;) εγώ μπορώ δεν θα ξανα λεμε τα ιδια..:P καληνυχτα παιδες

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234