Originally posted by giorgos111
Quote:
Originally posted by aimilia
Γιώργο είναι πασιφανές από το κείμενό σου πως θεωρείς ότι δεν θα βρεις κάποια να σε ελκύει επειδή η εικόνα που έχεις για τον εαυτο σου σε κάνει να πιστεύεις πως θα σε απορρίψει εκείνη και όχι εσύ.
Τις σχέσεις των ανθρώπων δεν τις καθορίζει το βάρος ή το ύψος αλλά η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.
Έχεις κατά κάποιο τρόπο πείσει τον εαυτό σου και προδιαγράψει, πως δεν θα κάνεις σχέση διότι δεν αξίζεις να αγαπηθείς.
Δούλεψε με αυτό διότι είσαι νέος άνθρωπος και είναι κρίμα να μην χαίρεσαι τον έρωτα και την ζωή για το 1.62 που δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο.
Διάβασε τι είπε ο Winston_man:
\"Εγω δεν καταλαβαινω εσενα που λες οτι με 1,62 εισαι μια χαρα. Αμα ημουν κοντυτερος αποτι ειμαι τωρα θα ειχα πεσει απο το μπαλκονι μου στο κρασπεδο. Ελεος δηλαδή. Και για να μην τρεφεις αυταπατες με 1,62 υψος πολυ δυσκολα θα σε προτιμησει μια κοπέλα (της προκοπης - γιατι αμα ειναι καμια σαβουρα κοντοστουπα τοτε αλλαζει) θα θελει κατι καλύτερο οπως ολες τους. Ολες θελουν ενα ψηλο,γεροδεμενο παλικαρι, ξανθο με μπλε ματια και εξυπνο. και αν δεν το βρουν αυτο απλα συμβιβαζονται με οτιδηποτε συγκλινει με αυτο. Εσυ (οπως και εγω) εχουμε μεγαλη αποκλιση απο αυτό. Οποτε συνεχισε με τα μπουρδελα ειναι μονοδρομος... ΥΓ: Τι να πω εγω που δεν παω ουτε σε αυτα... \"
Δυστυχώς αυτή είναι η άποψη που επικρατεί στην κοινωνία!
Φυσικά και αξίζω να αγαπηθώ όπως όλοι οι άνθρωποι αξίζουν!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα και αγαπάω και σέβομαι τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι!
Το ότι οι άλλοι δεν με δέχονται έτσι όπως είμαι όμως δεν είναι στο χέρι μου να το αλλάξω!!!
Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου λες να δουλέψω και τι όφελος θα έχω?