Και ποιος σου είπε ότι θα κάθεται και δεν θα δουλεύει κι αυτή;
Printable View
Αν δε σου μαγειρέψει η γυναίκα κ δεν σε προσέξει δεν είναι σχέση είναι μόνο ορμές δεν κρατάει κ δεν έχει ουσία
Άμα δουλεύει μη σώσουμε κ φάμε αλλά αν δε δουλεύει πρέπει να είναι νοικοκυρά με τα όλα της
Συμφωνώ αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Την θέλετε και νοικοκυρά και Λολίτα, έτσι δεν είναι; Ότι ίσως να μην μπορεί όλες τις μέρες να αντεπεξέλθει και στους δυο ρόλους λόγω κούρασης το κατανοείτε; Ειδικά αν υπάρχουν μικρά παιδιά...εγώ δεν ειρωνεύομαι, εκφράζω απορία γιατί θέλω να δω πως σκέφτεστε...
Μίλβα αν σε πειράζει αυτή η μικρή συζήτηση στο θέμα σου πες το μου να φύγω και να πάω αλλού... :p
Αυτή που παντρεύεσαι κοιτάς χαρακτήρα κ λεφτά δεν κοιτάς εμφάνιση το ίδιο κι οι γυναίκες
Ουδεποτε πιστεψα οτι οσες εχουν μια ωραια εμφανιση , τα εχουν ολα ...........ναι μεν για να σε ελκυσει καποια, πρωτα θα κοιταξεις εμφανιση , παντα μιλω για μενα , αλλα μπορει στα υπολοιπα να μην σου κανει , ναι μουχει τυχει 2 φορες , τι να την κανω την εμφανιση , αμα δεν ταιριαζουμε σαν ανθρωποι , βεβαια εγω μιλω εκ μερους αλλου ηλικιακου γκρουπ , μεγαλυτερου σε ηλικια .........
Κοπελιά μέχρι τα τριάντα πέντε βαριά σαράντα δουλεύουν τα υδραυλικά μετά σεξ δεν έχει τι θα κάνετε ;
Ε ναι ρε συ οταν παιζεται ενα καλο ραντεβου θες να δεις που παει....ειμαι ανυπομονη δεν μπορω χΔ δν προκειται να κανω κινηση...τι λες ....σιγα μην τον ρωτησω ποτε θα ξαναβγουμε....!!!!!! Να λεει οτι τον γουστραρω ακομα δεν γνωριστηκαμε....
Δεν αποκαλυπτομαι...και οτι θελει ας γινει